Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistéé

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
kistéé 2010.05.15 14:53:40
hohoo, ne@Ab3l: nekem kb ugyanez fordítva, minden felment majdnem , csak ugye az ovira és a dayhendire írta ki, hogy nem telpíthető,, mintha a patch nem működne mindig vagy valami, az egyik játékra is kiírta, ami viszont a bukestfélére felment erre nem
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..
 Hihetetlen gyors alternatív menü   Akik rengeteg programot telepítenek fel a telefonjukra, észre vették már, hogy a gyári menüben az Alkalmazásokba belépni nem túl kellemes dolog. Ha ide egy kicsivel több programot helyezünk, akkor az Alkalmazások mappa megnyitásának ideje…..