Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thin Guy

12 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„De itt ez a valami, egy „valami-érzés”, ami azt mondja, hogy maradjak távol tőle. Most egyedül vagyok, ő is” - érzelmi X-akta következik. Mai levélírónk arról panaszkodik, hogy nem tudja, miért is akarja elhagyni azt a fiút, akit ő az igazinak tart. Mindketten…..
Különös csavart hoz mai történetünk: a csaj egy durva szétválás után nem kíván egyedül menni egy eseményre, ahol majd az exe is ott virít. Visz magával egy kamupasit villámhárítónak, aki hibátlanul be is válik. A lány kihagyja a számításból azt, hogy az álpasi a…..
„Nem titkolt vágyam, hogy ma este csajozni fogok, te csinálsz, amit akarsz!” – ezt az SMS-t találja meg a barátnő a pasi mobilján, és szintén ezek a sorok indítják el a lavinát. Az elhanyagolt barátnő szeme végre felnyílik és lerázza magáról a port: lazán…..
Thin Guy 2011.03.29 10:09:44
@Bundabandi: Valószínűleg rosszul érintene első hallásra, de itt a csaj először nem csinált semmit. Később átgondolta, majd durván kitette a pasiját. Inkább az fordulhatott volna elő velem, hogy mikor először megtudom, akkor leszek igazán mérges. Mondjuk én elhagyom az épületet, és egy jót sétálok, hogy lehiggadjak, és átgondoljam a dolgokat. Aztán utána közlöm, hogy vége, ennyi volt.
Thin Guy 2011.03.29 10:15:15
@Devil2: Mondtam én, hogy kell kérdés? Higgadt fejjel közölni kell, hogy távozzon.
Thin Guy 2011.03.29 10:20:34
@Dr. Jula Watson: Nem, mert "jelenetet" rendezett azzal, hogy már összepakolt cuccal várta a pasiját. Ezt szerintem elhagyhatta volna.
A férfi pálfordulás úgy látszik örökzöld téma, de legalább - amíg külditek a sztorikat - újra és újra értesülünk róla, hogy a jelenség még mindig létezik: nem ment ki a divatból, nem ment az sehová sem, ott lappang a lélek mélyén. Én is nehezen értem csak, mit szeretne a…..
Thin Guy 2010.09.03 10:17:26
@Devil2: Nem feltétlenül üres duma. Tényleg lehetett volna bármi. A csajnak szimpatikus volt, hogy valaki meghallgatja végre, és az egy férfi. Mivel sértett a lelke, és törődik vele valaki, ezért lehet, hogy később kialakulhatott volna vele bármilyen kapcsolat, hogy kompenzáljon, hogy legyen mellette egy ember, aki nem csak barát, hanem pár. Persze aztán ahogy a lelke megerősödik a kapcsolatban, hogy már nem kell panaszkodni, kiderült volna, hogy igazából nem is illenek össze, csak azért kellett, hogy kompenzáljon. Utána jön a szakítás, hogy bocsi, én mégse téged akarlak.
Thin Guy 2010.09.03 10:35:57
@Devil2: Természetesen. Eléggé jó a kapcsolat, lent a NASA-nál mindent megtesznek ennek érdekében. :-)

Kérdésem az, olyan nehéz elképzelni, hogy ebben az elbaszott világban valaki azért jöjjön össze valakivel, mert ápolgatja a lelkét? Az már más tészta, hogy nem lesz hosszú életű a románc, de az elején simán bebeszélheti magának, hogy végre ő az igazi.
Thin Guy 2010.09.03 10:49:13
@Caddy: Mondtam egy szóval is, hogy a romantika a lélekápolással együtt zajlik le, a kettő egy időben? :-)
Nincs miért élniElfáradt a testem,Kiszáradt a lelkem.Kiszívta az élet,Ez merő merénylet.Nincs miért már élni,Nincs mit már remélni.Nincs mi erőt adna,Sem ami elvonna.Nincs már nekem semmi,Nincs mi adna enni.Nincs már semmi jó se,De nincs semmi rossz se.Nincs kedvem semmihez,Már sem…..
A következő monológ jut most eszembe, ahogy gondolkozom azon, hogy vajon a kedves Barátnőm miért is szakított velem, hiszen nem tudja megmondani, hogy miért történt, hiszen szeretett, szerelmes volt belém, és most mégis, ilyen rövid idő alatt azt mondta, hogy ennyi elég. Vagy egy…..
Rég írtam már ide. Kevés időm nem engedte, a barátnőm lefoglalt. De most hogy megrágott, és kiköpött, így gondoltam a lelki állapotomat tükröző versemet közzé teszem.CsalódásFájdalmas sóhajjal ébredtem,Csak bámulok bután és meredten.Nincs nekem már kedvem semmihez,Nem…..
Gondolatok az életről... Stressz 2010.05.11 14:47:00
Rég írtam már bejegyzést, most éppen mérges vagyok, kicsit stresszes.A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:„A stressz eredetileg a szervezetnek az ingerekre adott nem specifikus válaszát jelölő orvosi szakkifejezés volt. Mai értelmében azonban jelentése nagyjából…..
velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/04/12/jakso_laszlot_ezuttal_egy_esztergomi_no_koptatta_le/Nem a hír lesz a lényeg, hanem, egy kedves vers, amit az egyik kommentelő írt a hírhez:Ott állt a lyány az út jobb oldalán,a melltartója fent a homlokánhogy miért is állt ott, máig nem…..
2010. április 8., csütörtök 20:01 | Frissítve: 14 órájaEgy taxisofőr elrabolt egy ismerős 12 éves lányt, akit otthonában megerőszakolt, majd fojtogatott. Mivel azt hitte eszméletlen áldozatáról, hogy nem él, elásta őt. A lány azonban később magához tért, kiásta magát, és…..
Már nagyon régen voltam utoljára színházban, de ebben az évben volt alkalmam két musicalt is megnézni idáig. Az egyik a János Vitéz a Nemzeti Színházban, a másik pedig a József és a színes szélesvásznú álomkabát volt, melyet a Madáchban játszottak. Nem mondom, hogy nem…..
Gondolatok az életről... Jókedv 2010.04.01 13:18:00
Ma hihetetlen jó kedvem van. Meg úgy általában ezen a héten. Igazából nem tudom miért, csak úgy. Hiszen olyan különleges dolog nem történt, sőt, kaptam rossz hírt és jó hírt is. A rossz hírt inkább nem részletezném, a jó hír az, hogy mától hivatalosan is Microsoft…..
Sikerült megértetnem a hölgyeménnyel, hogy ha én önzetlenül segítek neki, akkor önzetlenül segítek neki. „Nem fogok benyújtani semmilyen számlát” azért, mert kedves vagyok vele, mert segítek neki dolgokban. Azért számomra ez egy kicsit nevetséges. Lehet, hogy pont…..
Úgy döntöttem, hogy most az én személyemhez egy sokkal közelebbi dologról fogok írni. Tulajdonképpen egy nő és egy férfi közötti barátságról, ami elég érdekesen alakult, és talán be is fejeződött. Remélem nem így van.Még mikor a szeretett iwiw-ünkön is elindult ez az…..
Nagy az Isten állatkertje és nincsen rajta kerítés. Ez a mondás gyakran eszembe jut, főleg most, hogy ezen a héten többet voltam emberek között, mint amennyit kellett volna. Igaz, hogy teljesen másról akartam írni a következő bejegyzésemben, de valahogy ma reggel, három fiatal…..
Gondolatok az életről... Az Élet 2010.03.01 22:21:00
Vajon mi is az, hogy Élet? Szerintem a mai világban oly kevésre értékelik ezt a szót. Élet. Mikor felszállok a buszra vagy a metróra, akkor mindig megfigyelem, hogy kevés embert látok mosolyogni, és ha belegondolok, akkor jó magam is hasonló cipőben járok. Ma Magyarországon,…..