Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezzel a nickkel huncutkodok! :)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
Eredetileg nem tűnt olyan érdekesnek ez a téma, ám lett pár olyan aspektusa is idő közben, ami miatt mégis úgy gondolom, hogy érdemes foglalkozni ezen a blogon is pár szóban az üggyel. Mi az ügy?A CEMP úgy döntött, hogy a tulajdonában lévő egyik online újságból átemel egy…..
  Kedves barátaim, eljött az idő, hogy Magyarország továbblépjen és elinduljon a felfelé vezető úton! Nehéz helyzetben vagyunk, de hiszek benne, hogy nekünk együtt sikerülni fog, egy szebb, jobb és élhetőbb Budapest megteremetése! Városunk rossz helyzetben van, a…..
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Ezzel a nickkel huncutkodok! :) 2010.03.01 21:41:39