Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrQvik

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Joggal? 2010.04.29 07:00:00
Vége a 2002 óta tartó MSZP-SZDSZ kormányzásnak, de annyira, hogy a Fidesz akármikor alkotmányozhat is, ha úgy tartja kedvük. Az elmúlt nyolc évben sok minden volt prioritás a kormány számára, a kisebbségek, hátrányos helyzetűek látszólag azonban folyamatosan. A kérdés az,…..
DrQvik 2010.04.29 13:31:13
@ralf: "Egy borsodi faluban alighanem a magyarok sem különbek, ugyanolyan szegények, és ugyanúgy meg akarnak élni."

De, különbek
például nem vernek agyon senkit párezer forintért...
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
DrQvik 2010.03.10 22:16:25
@Názáreti Brájen:
"Egy nagyvonalú társadalom a- amilyenek mi nem vagyunk - megteszi azt a gesztust, hogy akár egy BTK paragrafus erejéig tiltja ennek a ténynek a tagadását."

Na látod itt a hiba, mert ez nem TÉNY! Én például örülnék neki ha mondjuk "csak" 300 ezer ember halt volna meg, mert ez azt jelentené, hogy a maradék 300 ezer túlélte. A gond ott van, hogy ilyet örömet nem fogok tapasztalni, mert ha valaki ezt merné állítani akkor mehetne a börtönbe...juhé
A Political Capital elemzőinek egy jó kis blogbejegyzéssel sikerült tematizálniuk a közbeszédet: visszalép-e egyéniben az MSZP a Fidesz javára az április 11-ei első forduló után, ha úgy hozza a sors? Szerintük, ha nem, akkor egyes választókerületekben az is megeshet, hogy a két…..