Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vespanna

88 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs szombati reggelim Sarki Fűszeres-féle quiche nélkül (a képen nem az van, a félreértések elkerülése végett) A mediterrán életvitel lényegesen humánusabb és eredendően jobban passzol az emberi alaptermészethez, mint a közép-kelet európai. Arrafelé sokkal többször…..
Bella Italia Ducati-szett 2011.03.20 08:00:00
Így öltözz a 750-es bézs Ducatidhoz, ahogy Keira Knightley is. A képek egyébként egy Chanel reklámfilm forgatásán készültek. A francia divatház nem talált jobb kiegészítőt parfümjének a reklámban, mint a Ducati 750 Sport stílusikont. Mondjuk nehéz is lett volna :) Most pedig…..
Bella Italia Irány Amalfi! 2011.03.19 09:19:00
Nincs ötleted hova menj nyaralni? Az alábbi videó, amely az Amalfi-partot mutatja be egy cabrio segítségével bizonyára meghozza a kedved a térséghez.  ..
Bella Italia Tervek a nyárra 2011.03.06 20:30:00
Álmodozni jó, pláne a hosszúra nyúlt télben. Én már tervezgetem a nyaralásomat. Privát megoldásokat keresek, nem veszem igénybe utazásszervező segítségét. Bár ez az oldal nekem drága, és túlságosan nagy apartmanokat kínál, álmodozni ettől még lehet arról, hogy egyszer…..
Bella Italia DG szemüvegkollekció 2011.03.01 09:51:00
Bár már nagyon várom azt az időt, ami ellen ilyen menő napszemüveggel védkezhetek, március első napján a szürkeség miatt valószínűleg nem kell majd efféle kiegészítőért kapkodnom. Mostoha időjárás ide vagy oda, csodáljuk, mit eszelt ki nekünk a Dolce and Gabbana divatház…..
Bella Italia Élet? Igen! 2011.02.20 21:07:00
Az életigenlés Lora Lamm reklámgrafikáin keresztül eléggé átjön. Mindjárt vége a télnek, készüljünk hát a nyári ruhás, a fürdőruhás és a Vespás szezonra Lora segítségével! Forrás: Display..
Bella Italia De Niro olaszul tolja 2011.02.14 18:58:00
Február 25-én mutatják be Olaszországban a Manuale d'Amore 3-at (A szerelem kézikönyve). A film természetesen a szerelemről szól és párhuzamosan mutat be szerelmeket, szakításokat és mindenféle szerelemmel kapcsolatos zűrös szívügyeket.Na ebben a filmben az egyik szál Robert…..
Keressük blogunk büszke népének kedvenc olasz slágereit, hogy összeállíthassuk a Bella Italia daloskönyvét. Benvenuti itt minden, a csizmába született dalospacsirta Eros Ramazottitól kezdve Luciano Pavarottin át egészen Jovanottig, sőt San Remo csillagai is. Minden műfaj előadója…..
Íme a kedvenc darabom a Prada divatház 2011 tavaszi/nyári kollekciójából. A napszemüveg zseniális, a ruhákat pedig hozzá passzintották a tervezők. Tisztára, mint a Picasso kalandjaiban... ..
Új olasz filmet vetítenek a mozik Szerelem, pasta, tenger címen (Mine vaganti), amit az IMDb az adható 10 pontból 7-re értékelt. Egy hideg téli estére tehát kiváló szórakozás lehet.A cselekményről legyen elég annyi, hogy az olasz tésztagyáros család két reménysége - Tommaso…..
Púderes macska A bajusz menő 2011.01.30 08:40:00
 A bajusz menő... mielőtt azonban megnövesztenéd, próbáld ki, melyik fazon áll neked a legjobban.                          A franciák által grafikailag eléggé eltalált oldalon több bajusz forma közül választhatod…..
Vespanna 2011.01.30 10:46:31
Ugyan a Golden Globe jelölést nem váltotta díjra a film (Szerelembe estem/I Am Love), de ettől mi még szerethetjük. Bár nem mai az alkotás, de art mozikban még elcsíphető. A sztoriról annyit, a gazdag milánói család sarja, Edo egy étterem megnyitásáról álmodozik, melyet Antonio…..
Bella Italia Megfeszült munka 2011.01.22 18:07:00
Így feszültek meg a 2011-es tavaszi/nyári menswear kollekció kampányának fotózása közben a Dolce and Gabbana megrajzolt testű fiúmodelljei, akik ezúttal sziciliai halászokként áltak a kamera elé. Hangulatjelentés a kulisszák mögül alább...
Barbara Berlusconi, a szexbotrányairól is elhíresült olasz államfő lánya a Vanity Fairben mutatkozott. Lássuk a képeket. Engem mondjuk nem nyűgözött le az anyag. Nem egy kellemes aura a csaj, dehát ugye az alma nem esik messze a fájától...
A "hol lehet jó kávét inni Budapesten/az országban" mindig hálás vitatéma. Vitaindítónak hadd mondjam el, Málnuska barátnőmmel pendülök egy húron e kérdésben. Ő lehúzott jópár évet a hazai vendéglátásban, és közösen gondoljuk úgy, a jó fekete levesért irány…..
zoli voltam Hagyományos blog 2011.01.07 20:14:00
Sok munka, sok történés, pozitív várakozások.Nem kezdődött rosszul az év, bár persze volt már hirig meg bonyodalom, és van mi miatt idegeskedni is - de azért a big picture még azt mutatja, amit szeretnék. Figyelni kell, ugye, mert tavaly is kábél ilyentájt basztam el.Az viszont…..
Vizuális Bibliám és egyben kedvenc blogom a The Sartorialist. A blogger, Scott Schumann (lásd a fotón) gyakorlatilag jólöltözött embereket vadászik az utcán és őket fotózza, róluk közöl képeket a blogján. Nem csak a divatos járókelőket szereti. Azt is, ha valaki stíluos…..
Bella Italia Csészék a fürdőben 2011.01.06 07:30:00
Kik főzik a legjobb kávét? Az olaszok... és az Illy kávégép. Kik a legstílusosabb nemzet Európában? Az olaszok. Miben mossa arcát egy olasz, hogy életet verjen magába reggel, még a kávézás előtt? Hát persze, hogy csésze alakú mosdóban. A tervező Meneghello Paolelli. Rispetto...
Ha kimozdulnátok otthonról, irány a mozi, mától vetítik Angelina Jolie és Johnny Depp új filmjét, Az Utazót, amelyben a cselekmény főleg velencei kulisszák között zajlik...
Január elsejétől a Rómában megszálló turistáknak napidíjat kell fizetniük. Az önkormányzat így igyekszik feltölteni a kiürült városi kasszákat.A rendelet értelmében egy euróval megemelik a múzeumi belépőjegyek árát a nem római lakosok számára, ezenkívül január…..
Jovanotti, minden italofan kedvence 2011 január 24-én végre új lemezt ad ki (Ora), ebből adok most nektek egy kis előzetest.Bár a szám címe és szövege szerint roppant lírai (Tutto l’amore che ho), a vidóklip egy elcseszett akciófilmre emlékeztet, ahol szerepet kap egy lecsoffadt…..
Vespanna 2010.12.28 10:29:21
@Rocko-: oh, egy egy lánglelkű ex-Ikarus dolgozót sértettem meg?
Vespanna 2010.12.28 11:20:34
@borso: akkor mesélj a forgatásról, lécci :)
Vespanna 2010.12.28 12:35:24
@borso: leköteleztél köszi az infót.
Bella Italia Tanulj olaszul! 2010.12.18 07:24:00
Ne tudsz olaszul? Sebaj, az Illy reklámjában már megcsodálhattad Don Salvatore csodálatos gesztusrendszerét. Valami hasonló elsajátítására táblázatunk bebiflázásával te is kísérletet tehetsz. ..
Te is az utolsó pillanatra hagyod a karácsonyi ajándékok beszerzését? Nem dőlt el, kinek mit veszel? Az Espresso Shopban kedvedre válogathatsz az Italicumok közül. A shop illy kávékat és kiegészítőket árul. Ma, december 16-án ráadásul ingyenes szállítási napjuk van. Tehát ma…..
Több ízben bemutattuk a Lavazza naptárját, indokolatlan lenne, ha az Illyről, az legminőségibb olasz kávéról nem ejtenénk szót. Annál is inkább érdekes a sztori, mivel a céget egy magyar ember gründolta, a temesvárról származó Illy Ferenc, aki az I. világháború után…..
Reneszánsz víziók egy olasz/svájci fotográfus, Christian Tagliavini gépén keresztül. A már-már festményszerű fotók a reneszánsz mesterek és karakterek nagyszerűségét hirdetik. Merüljünk alá most ezekben az arcokban és viseletekben. Zseniális. Forrás ..