Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cene89

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A héten megjelent a FapTURBO teljesen új verziója. Azért írom teljesen újnak, mert a leírásuk alapján nagyban módosítottak a paramétereken és újabb funkciókat, beállítási lehetőségeket tettek bele. Lényeges újítás, hogy ECN brókerekre is optimalizálták már. Sőt…..
Lon Donna Első nap az iskolában 2011.05.18 12:36:00
 Ennek a bejegyzésnek az is lehetne a címe, hogy „Barangolásaim a föld alatt.”Londonnak 11 metróvonala van (itt volt a vilagon eloszor metro) és ebben még nincs benne a szinten 11 vonalat magában foglaló vasúthálózat. Bármi is történik velem egész nap, végső soron…..
Lon Donna Elso napjaim Londonban 2011.05.16 12:05:21
Újra vasárnap van, ez a harmadik napom Londonban. Hihetetlen, már fél 11 egy van és kint még csak most sötétedett be teljesen. Nagyon kedves kis szobám van, a közös kertre néz, ahová egyelőre egyedül nem merek lemenni, mert az egyik bokorban lakik egy rókacsalád, két kölyökkel.…..
Egy korábbi bejegyzésemben írtam már a Forex Growth Bot-ról. Ott a robot volt a fókuszban, de én úgy gondolom, hogy a robot mellé ajándékba adott indikátor sem piskóta. Visszanézve a chartot, valami eszméletlen jól jelzi az irányokat, hogy mikor kell venni és mikor eladni.…..