Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makmusz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Makmusz 2010.03.01 19:55:43
@blitztone:

Ebből is látszik, hogy a Jobbik programja, üres, ostoba, populista lózungok gyűjteménye, amik pont arra jók, hogy az egyszerű, gondolkodásra képtelen embereket megetessék vele.

"-A politikusok legyenek visszahívhatók!!!"

Ki fogja őket visszahívni? Ki ül a helyükre? Minden héten szavazást tartunk?

"-A politikusok mentelmi jogát el kell törölni!!!"

Ez a legjobb megoldás arra, hogy az aktuális ellenzék tagjait hetente bíróságra citáljuk, esetleg csont nélkül lecsukassuk, miközben persze az aktuális kormány képviselői úgyis azt kennek el amit akarnak.
Te komolyan beveszed, hogy jelnleg a mentelmi jog védi a komcsikat a börtöntől?

"-Ha korrupciós ügybe keveredik egy politikus, akkor annak büntetési tétele duplája legyen!!!"

Ez az egyetlen értelmes gondolat. Kár, hogy a gyakorlatban sose fog megvalsulni, mert a nulla éves büntetésnek a duplája is nulla lesz, márpedig az igazán magas szinten zajló korrupció szereplőit pont ennyire időre szokták elítélni. Megnyugodhatsz, a Jobbik vezetőinek esetében ugyanez lesz a helyzet. Ja persz ők nem korruptak. Csak az gond, hogy amíg nem jutottak hatalomhoz, addig a többi párt képviselői sem voltak azok. Csak várd ki a végét...

-A börtönöket át kell alakítani wellnes központokból, ténylegesen börtönökké. (konditerem, tv, választható ebéd ZÉRÓ!!!)

Aha, fasza, csak az a gáz, hogy az emberek többsége egyszer kijön a sittről és ha nulla életteret kap odabent, akkor antiszociálisabban jön ki mint ahogy bement. Mit fognak szerinted csinálni majd a rabok, üldögélve beszélgetnek ahogy agresszív állatokhoz szokás? Ha az őrök nem foglalják le a rabokat, akkor majd a rabok foglalják le az őröket, aminek általában nincs jó vége. Szerinted hanyadik napon törne ki lázadás? Te fogsz majd odamenni rendet csinálni?

-A börtönöknek önfenntartónak kell lennie!!!
Termeljék ki a rabok a fogvatartásuk költségét!!!

JA!!!!! TERMELJÉK KI!!!! Ezer felkiáltójellel!!!!!
De szép állom. Mondj egyetlen egy országot ahol ez így működik! Te komolyan elképzeled, hogy mondjuk egy írástudatlan, antiszociális cigánygyerek valami olyasmit tud produkálni börtön körülmények között amivel valós hasznot hajt, vagy legalább amivel kitermeli a fogvatartásának összes költséget? Persze figyelembevéve, hogy egyébként nem lesz ugye oktatás, meg semmi kikapcsolódási lehetősége sem, mert nehogymár welness központban érezze magát, így aztán egészen biztosan kurvára motívált is lesz a jó munkához.

Az a durva, hogy ezt a sok faszságot képesek az emberek mindenféle gondolkodás nélkül bevenni, mert ugye mind baromi jól hangzik, csak a következményeket már elfelejtik számbavenni.

100%-os foglaloztatást meg 0% adót nem ígért még a szent Jobbik?

De nagy koppanás lesz itt pár hónap múlva, amikor felébredtek az álomvilágból...

A Jobbik nem más mint a két nagy maffiapárt (gyk:Fidesz,komcsik) torzszülött teremtménye, a húsz éve tartó ígérgetőlicit egyetlen kézzelfogható eredménye, nem meglepő, hogy ebben az elhülyített orszgában ennyien bedőlnek a baromságaiknak.