Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyökkettő

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasutaskritikus Tothgun 2. rész 2010.03.18 11:44:00
 Nohát-nohát. Annyira megszoktam már hogy tothgun weblapján semmi értelmes nincs, hogy meg sem néztem az utóbbi időben, így elkerülte a figyelmemet az is, hogy a saját weblapján reagált az általam leírtakra.           …..
Gyökkettő 2010.03.26 14:28:19
@TorTa30: Majd meglátod ki vagyok! Nem nyultam mellé ezt te is meg én is tudom. Gondolod a cimedet és a telefonszámodat is kiirjam?? Te nem tudod kivel kezdtél ellemben velem! Leirom még egyszer utoljára FEHÉR EMBER NEM FELEJT! Lehet egy modellt birálni (esetedben mindig Q, ezért is kezdtem el irogatni) de gusztustalan stilusban sértegetni ismeretlen embereket nem lehet büntetlenül! Jobb ha ezeket után átgondolod a dolgaidat Ricsike! Mi van fáj az igazság, hogy ki vagy?? Miért nem mered felvállalni magadat?? Ekkora semmi ember vagy?? Állj ki az igazad mellett ha már igy lelepleződtél!! Vagy csak akkor nagy a szád amikor nem tudják ki vagy??
Gyökkettő 2010.03.28 23:05:31
@vasutaskritikus: Egyet elárulók én többet tudok rólad mint te rólam! A másik nem ismerem tothgunt igy nem is lehet a haverom! A te meg ez a torta gyerek bicska nyitogató stilusotok ellen vagyok felháborodva! Azért, mert azt hiszetek , hogy az internet névtelensége mögé bujva irogathatok mindent. Nem az a baj amit irtok ha nem az ahogy! Azt felejted el, hogy nem mindenki olyan tökéletes mint te meg az Albertmodell! Miért nem olvastam olyat,hogy az ilyen meg olyan? Ezek szerint csak ők tudnak tökéletes modellt csinálni??!! Nem érzed, hogy kilog a LÓLÁB?? Részesedésed van az A modellből? Mert a Ricsi gyerekről tudom,hogy igen!! Arról, miért nem irsz, hogy a A olyan modelleket árul ami soha nem is volt a MÁV-nak?? Az nem átbaszás??Sajnos ugy hülyézel, hogy azt se tudod ki vagyok! Gyere találkozzunk és mond a szemembe!! Akkor vagy fasza gyerek ha ezt bevállalod!! Ha nem akkor nem vagy más csak egy Paprika Jancsi aki az internet mögé bújva osztja az észt.Azért, mert neked valakivel emberileg bajod van azért még nem minden szar amit csinál. Ezért irtam és nem azért, merta mentorom, meg haverom..stb!!
Gyökkettő 2010.03.29 17:14:44
@vasutaskritikus: A hülyék a másik oldalon laknak jót csinál kacagnom kell!!! Modellt átfest és nem csinál azért ne essél tévedésbe! Ki a franc akar rajtad elégtételt venni?? Tudod leszarom,hogy mit irsz legyél ezzel boldog és recskáz az A modellre.Levontam a konzekvenciát egykis sumák senki vagy aki igy éli ki a kisebbségi érzését!! De egyet ne felejts mindenki hibázzik még te is és akkor sorsod utolér!! Irogassatok egymásnak a torta haveroddal befejeztem veletek a komunikációt. Szopjátok egymást amint hallottam a fiúk jönnek nekedbe igazán!! Én csak korrekt emberekkel szoktam társalogni ti meg nem ez a kategoria vagytok.!!!Törlöm is magam a fasza kis BLOGodról!!!
Vasutaskritikus QuaBLA 2010.02.11 12:12:00
  Ha már az előző postban szóba került a Quabla, megér pár szót a kisszériások jelenlegi legjobbika. Sokat rágódtam, hogy ezt leírjam-e így, de tény és való hogy a mai állapot szerint ez így korrekt. Hezitálásom oka a cég előzményei, konkrétabban pedig a múltban…..
Gyökkettő 2010.03.04 13:29:07
@lóvalkártyázó:
Bocs én nem gyülölök senkit!! Nem vagyok fanatikus sem, mert minden féle modellem van nem csak Q! Igen nekem is az szurt szemet, hogy a nagy A modell mennyire sztárolja magát a másikat meg lefikázza. Ja és ehhez képest szerintem sehol nincs. Pl. a tamponozást is mással csináltatja...stb.
Gyökkettő 2010.03.04 16:26:44
@TorTa30:
A patikára szerintem neked lesz szükséged ezt megsugom. Tudod kis talpnyaló barátom te nem tudod kinek irogatsz.Ellentétbe velem, mert én tudom.Sajnos a gusztustalan sértegetéseidért felelni fogsz!! Izgulni szerintem neked van okod, mert nem tudod melyik szembe jövő ember fog pofán baszni!! Kérdéseimre választ nem kapok? Listát se küldesz? Te jössz a Szergejel mint egy lerágott csontal. Olyan lenne mint az MK-é akkor meg azt irnád mint a paklira, hogy rola másolta! Az infoim meg sajátok még egyszer TUDOD MINT AZ OVIBA " NEM ISMEREM Q-T" !!! De lehet ezek után megfogom valahogy keresni!! Majd arra leszek kiváncsi ha megszállja ezek utána az APEH a börzét milyen szemmel fognak rád nézni a NAGY BARÁTAID!! Majd fizetik a nagy fellengös dumád miatt a százezreket akkor majd kiváncsi leszek mennyire fognak szeretni téged! Egyet elértél innentől kezdve sose tudod majd ki is mikor fog keresztdbe tenni neked! Tudod fehér ember nem felejt!!
Gyökkettő 2010.03.05 19:49:16
@lóvalkártyázó:
Holnap lesz!!
Kapcsolat
Mint minden jó „modellező”*** segítünk egymásnak, ha tudunk. Ha kérdésed, kérésed van, vagy egyszerűen csak tetszik egy modell, amit készítünk, akkor lépj kapcsolatba velünk az alábbi kontaktok egyikén:

Lajos Albert: lajosa@freemail.hu

Vasútmodell Börze: minden szombat délelőtt

Láng Művelődési Ház, 1139 BUDAPEST, ROZSNYAI U. 3.

***ezt azért kétlem, inkább hiéna