Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timcsa

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... is van élet. :) Domi már nem is hiányolja. és ilyen szépen alszik nélküle (ezt még Elmo is tágra nyílt szemekkel lesi :) ...)..
Timcsa 2012.01.19 22:13:43
Ahogy ígértem, nyomozom tovább az otthoni szuvidolás (vagy szuvidálás?) lehetőségeit és titkait, ezúttal a hazai nagy öreghez (persze nem korra, csak tapasztalatra!), Bíró Lajoshoz látogattam el, hogy kikérdezzem a témáról alaposan, ő ugyanis az egyik legnagyobb és legkorábbi…..
Bartha Domi kalandjai Domi humor 2011.11.21 18:43:00
Álltunk a praktikerben a vizes résznél, nézelődtünk:Domi: Ott a csap...Anya: Igen Domika, az egy csap.Domi: Ne csapjon meg!!!:)))..
Timcsa 2011.11.22 13:02:07
lorien Zeller krémleves 2011.09.28 16:28:00
Megjött a zellerszezon, már ha ilyet lehet mondani, hiszen az év néhány hónapját kivéve mindig kapható. Igaz, ebben az időszakban "érik be" a szabadföldi zeller, most aztán válogathatunk a szebbnél szebb példányok között, ilyenkor még friss, ízes zöldje is…..
Mostanában esti meseként mindig lapozókat kell olvasni. Persze, nem egyet, hanem kb. 10-et: 3 kiscica, Kispipi és kisréce, répamese, török és a tehenek, kisvakondos könyvek, "patkódobogás", stb.  Amit nagyon megkedvelt az új bölcsiben Domi, az Boribon. Nekem idáig nem…..
 Vilmos herceg kiharcolta magának a vőlegényi egyenjogúságot – és a saját esküvői tortát. Talán erre gondolt, mikor beszédében „egy sokkal nyitottabb, modernebb monarchiá”- ról beszélt? Minden esetre a királyi család történetében először (megkockáztatom: a történelemben…..
Igen, pár hete újabb "korszakok" köszöntöttek ránk.Először is a HISZTIK: ha nem akarunk öltözni, nem akarunk bölcsibe menni, nem akarunk enni, nem akarunk semmit vaaaagy valamit nagyon akarunk és nem az van, amit Domi akar (pl. kimenni a kertbe/bejönni a kertből, stb.).…..
édes drága kicsi Manókánk nagyon sokáig jó egészségben, boldogságban, szeretetben! Hihetetlen, hogy telik az idő, hogy már 2 éves vagy! Még csak most születtél... Nagyon büszkék vagyunk rád! Nagyon-nagyon szeretünk, te vagy a legnagyobb kincs a…..
Tegnap visszavittük Domit dokibához, velünk tartott Ormi barátunk is Micimackó bandájából. Hogy Orminak van -e varázshatása vagy kinőtte -e Domonkos ezt a szokását (remélhetőleg nem egy egyszeri alkalom volt...), jó kérdés, mindenesetre Domi egy másodpercig sem sírt, még csak…..
Bartha Domi kalandjai Ormi 2011.01.22 01:10:00
Az éjszaka mondjuk úgy, fárasztó volt, Domi sokszor megébredt és sírdogált, nem nagyon értettük mi van. 1-2x mondta és mutatta a popóját, ezzel sem tudtam mit kezdeni, csak találgatni. Elszaladtunk vele a doktornénihez mert a mi dokibánk szabin volt. Megijedtem, hogy nem -e a…..
Bartha Domi kalandjai Beteg 2011.01.20 22:41:00
Domi múlt szombaton belázasodott. Gondoltam, hogy előbb-utóbb ez lesz, mert már 4 hónapja nem volt taknyos-lázas-köhögős beteg, aminek persze nagyon örültem, hisz ez nagy előrelépés volt ahhoz képest, hogy április és augusztus között 2 hetente volt valami vírusos cucca a…..
Timcsa 2011.01.21 17:25:45
Domi lelőhetetlen volt fürdés közben és után és jókat nevetgéltünk. Nagyon édespofa volt, ahogy mondogatta a bölcsiben tanult mondókát folyamatosan, megfelelő hangsúlyozással. Ugyan nem értettünk mindent, de a lényeget persze, hogy igen :) Mindig fel tudja dobni a szüleit ez a…..
Timcsa 2011.01.18 17:27:05
Bartha Domi kalandjai Apróságok 2011.01.06 06:16:00
Megjegyzések hétfőn a bölcsiben: 1. Domi egész délelőtt Petra néni ölében ült és nem engedte őt dolgozni menni.... 2. Állandóan a plüss sárkányt mutogatta mindenkinek.... 3. Reggelire nem evett csak fél kalácsot, máskor másfelet szokott, aztán látták, hogy csokis a gyerek…..
Egyelőre még csak tervasztalon létezik, de biztos vagyok benne, ha az Adidas, vagy valamely más sportszergyártó cég valóban piacra dobja ezeket a cipőket, hatalmas lesz rájuk a kereslet. Like vagy Dislike?Via Übergizmo..
Timcsa 2010.11.30 13:41:46
Bartha Domi kalandjai Jelentem... 2010.11.27 00:59:00
 esik a hóóóó. :) Már majdnem írtam egy posztot, hogy milyen csalódott vagyok, hogy a beígért hó helyett eső esik, de meggondolta magát az idő, és fehér a kert, fehér az utca. Bár ez a hó még nem fog megmaradni, ideje szerezni Dominak egy jó kis szánkót... ..
Timcsa 2010.11.27 06:46:51
Vasárnapra is szép időt jósoltak, így muszáj volt kimozdulni a szabadba. Először az állatkert felé indultunk, de mivel nagyon hosszú sor kígyózott előtte (apa said: ő megmondta), továbbmentünk a budakeszi vadasparkba. Ott sem voltak kevesen, de onnan már nem volt tovább... Domi…..
volt ma. Már éjjel gyanús volt a gyerkőc, mert többször visítva ébredt. Reggel meg csak kómázott, nem volt a szokásos ágyból-kipattanós, apára-ugrós ébresztő, csak fetrengett, szuszogott, gyanúsan. Utána csak ölben volt hajlandó meglenni, bújt hozzánk, kesergett, sírdogált,…..
Bartha Domi kalandjai Mókamiki... 2010.10.14 23:37:00
azaz el van a gyerek, ha játszik :)  ..
utánozta apát, aki legurult viccből. huh, még a body-ja is sáros volt, áááá... nagggyon vicces :) ..
Timcsa 2010.10.15 12:26:31
nem unatkoztunk, na, ezért nem is írtam :) Na, nem kell semmi különösre gondolni, csak volt egy kis HFV-unk.... Részletek: Múlt szombat: vendégeink voltak, Arián "baba" és Hajnikám. Fiúk szerintem jól kijátszották magukat, bár még van mit csiszolnunk a kapcsolatukon…..