Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
 Azt hittem, ez soha nem történhet meg, és mégis!Szegeden sikerült a lehető legostobább módon kifacsarni a törvényeket, és hírt kreálni egy nem létező erőszakból. Aki nem tudná vagy időközben feledésbe merült volna a dolog, annak itt egy link: A hír az OrigónAz csak…..
pingyi 2009.01.27 22:55:34
@Wave: Így van, kedves Wawe, nem tudjuk, mi történt a házikóban - akkor Te honnan veszed, hogy a fater pornófilmjét utánozták? 9 évesen erre nem is képesek. Azért nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, mert nem is történt semmi különös. Amikor más esetben ilyesmiről szólnak a hírek, elég konkrétan el szokták mondani - ugyanilyen szenzációhajhász céllal, mint jelen esetben -, hogy mi történt: mondjuk hogy a nemi szervének bekapására kényszertített valaki valakit a vécében, stb.
Fájdalamasan buta dolog, hogy hagyod magad így manipulálni a média által, bár ennek az ügynek éppen ez volt a célja.