Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bdk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A káposztás lepény amely megédesíti a délutánt! Az biztos hogy egy ideális vendégváró, vagy vacsora. Gyorsan elkészül, egyszerű alapanyagok szükségesek hozzá, melyek szinte mindig fellelhetőek egy háztartásban. A lepényben lévő káposzta pedig semmilyen eddigi káposztás élményünkhöz sem…..
Még mindig azt harsogják mindenhol, hogy az összefogás, az egy, és csakis egy erős ellenzéki tömörülés győzheti le a Fideszt. Ez még két okból mindig nem így van, és valami más kell a Fidesz legyőzéséhez. A baloldali megújuláson túl...
bdk 2018.05.17 12:03:44
@Behajtó70: Így van. A tv-ből rádióból is ezt halljuk orrba szájba, hogy " az emberek , a magyarok életének jobbá tétel, az életformánk, értékeink megőrzése és továbbfejlesztése" a legfontosabb , mert eddig is ez volt. Igaz közben milliárdosok lettek az un. többség által választott vezetőink, a gyerekeink sportolni és erkölcsöt tanulni járnak az iskolába, nem az életben való boldogulást, ne adj Isten együttműködést, problémamegoldást tanulják meg. Az egészségügyből jószerivel csak lábbal előre tudunk távozni nem gyógyultan. Megvárjuk, míg az összes baloldali szavazó kipusztul, mert Gyurcsány és MSZP és ők a legnagyobb akadály Orbán leváltásához! Aha. Akkor még nagyon sokáig jó lesz nekünk Orbán! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
A Fidesz három választási győzelme után a kezdeti, minimális lelkesedés is leült az ellenzéki oldalon. A le nem csapott magas labdák, az osztozkodás az egyre kisebb torta legkisebb szeletén, a főpolgármestrejelölt körüli szerencsétlenkedés és az „Összefogás” illúziója…..
Kép:  http://lvnte.tumblr.com/ Értjük mi, és van is benn igazság („elmúltnyolcév”), de azért ennél már jelentősebb az elmúlt kettő: áfa-emelés, ilyen adó, olyan adó meg faszomadó. Közben az állam saját magán nem gyakorol semmi racionalizációt, sőt! Ő…..
bdk 2012.04.21 20:01:55
@Blogger Géza: Igen, a fogyasztás adóztatása nem rossz ötlet, így az is adózik aki egyébként feketén dolgozik! DE azok duplán adóznak akik tisztességesek voltak eddig is. Ez pedig a fekete gazdaságot fogja erősíteni, mert már egyre többen látják, h senkire nem számíthatnak, csak saját magukra. Így majd lesz pénze magán eü-re, talán elkezdenek takarékoskodni, hogy éhen ne haljanak, ha munkanélküliek - mert megnézem én azt az embert aki manapság 3 hónap alatt legális, képzettségének, tapasztalatának megfelelő munkát talál - vagy nyugdíjasok lesznek. Ezért egyre kevesebb lesz az adóbevétel és egyre nagyobb az adóprés. És így tovább...
Kapanyél Gangkrumpli 2012.04.18 09:00:00
A burgonyatermesztés hallatán elsőre talán a végeláthatatlan krumpliföldek juthatnak eszünkbe, pedig akár az erkélyen vagy a teraszon is megtermelhetünk magunknak egy keveset.Nem kell hozzá más, csak egy legalább 50 cm átmérőjű cserép, melybe 15 cm vastagon földet (legjobb a…..
Amíg kiderítik Brüsszelben, hány ponton jogsértő az összes még működő iparág kommunistoid államosítása, naiv ügyfelek azért próbálnák használni, ami van. A SZÉP-kártyához hasonlóan az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyei is érdekesek lehetnek azoknak, akik vissza tudják…..