Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündércafat

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek! Ahogy ígértem, a qvadstompy befejezése után posztolok egyet az eddig elkészült ork drenyákról, íme. Elöljáróként annyit, hogy sem festeni, sem fotózni nem tudok olyan szinten, mint szeretnék. Aki verseny-kategóriát szeretne látni, annak ezt a bejegyzést nem…..
Üdv mindenkinek! Alább következzék legújabb agymenésem. Kifejezetten drenya-mániás vagyok, imádom őket bárhogy összeberhálni. Természetesen kitbash a nyerő nálam. A köv modellhez egy kis bevezető, aztán sztori majd összeállítási útmutató...   "-Dis iz QvadStompy to da…..
Üdvözletem !  Mint ahogyan a korábbi posztokból kiderült, valami nagy(obb) dolog készül a Manufactura műhelyében. Nos , örömmel jelenthetem elkészült a mű. Ez pedig nem más mint egy Display Base Dr MCM-nak és hűséges csapatának. Aki nem tudná MCM a Malifaux nevezetű játék…..
Tündércafat 2011.08.02 10:41:38
 Sziasztok ! Elkészült a második western tematikájú épület a Land Claims Office. Az épület második emeletén pedig egy Pinkerton nyomozóiroda foglal majd helyet. Még pár apróság vissza van még festés elött de lényegében kész az épület (még az emeleti iroda…..
 Sziasztok !  A DiL Harsona tudósítója büszkén jelenti , hogy kicsiny városunk újabb épülettel gazdagodott, nevezetesen a General Store épületével. Ha éppen nem egy véres leszámolás vagy egy halálos párbaj esetleg egy szaftos Bankrablás közepette van kérjük mindenképpen…..
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
Tündércafat 2010.04.12 21:25:41
Az ember végighajt kocsival Budapest belvárosán, és nem lát mást, csak 2 méteres magasságig ótvar értelmetlen tagekkel összebaszott kirakatokat, műemléképületeket, buszmegállókat.
Az ember végighajt kocsival Bécs belvárosán, és nem lát mást, csak tiszta kirakatot, tiszta műemléképületet, tiszta megállókat. Ennyi a különbség a két város között, semmi más. És mégis mintha Bécs valahogy szemnek kedvesebb látvány lenne, nem?
Hogy érték ezt el? Kitartó munkával és törvényi szabályozással az összes tetten ért taggelő szardarabbal lenyalatták az egész utcát, ön(szülői)költségen, amibe belebaszta a művészetét, vagy esetleg le is ülheti. ÉS vannak legálfalak. ÉS máshogy gondolkodik a művészréteg is a művészetéről (tag vs graffiti) és annak helyéről a világban.

A graffitinek sikátori tűzfalon és vasúti zajvédő falon a helye, még csak nem is a panelház oldalán, nézzen ki akármilyen gányul az a szocreál tákolmány. Megsúgom, még szép graffitivel se néz ki jobban.

Én graffitis lennék, a felújítás alatt/előtt/után álló panelházak képvielőitől kérném, hogy a tűzfalat hadd fújjuk meg szépre, az egészre egy nagyot ami nagyon cool. Nem az este folyamán valamit rákaparni az aljára attól fosva, hogy a skin a harmadikról pont most sétáltatja a pitbullt. Aztán az aljára a 10 emeltes műnek oda lehet tagelni a művészek aláírását, mert a tag meg oda való.
Graffiti blog Graffiti parfüm 2008.11.21 22:40:00
Na, ez nagyon durva. A termék neve Wode by Boudicca. Boudicca Krisztus után 60 körül Délkelet-Britanniában élt (pontosabban inkább akörül halt), egy brit kelta törzs, az icenusok királynője volt. A legenda szerint törzsével együtt kobaltkék színű harci festéssel indult csatába,…..
Tündércafat 2010.04.12 20:57:32
Az előző BattRep-ben már a szemfülesek kiszúrhatták a -majdnem- kész Berzerker osztag debütálását, azonban még a háttérben volt egy-két papercraft fijjug is, azonban most már végre sikerült a kitűzött célt (Kharn +10 berzerker) elérni. Egy berzerkernyi bitz-et félre tettem,…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
Subba Subba Records: Clutch 2010.03.26 13:29:00
  A zseniális Clutch. Hallgatod. Most. (A félreértések elkerülése érdekében leszögezném, hogy nem Bede Márton az énekes.)..
Tündércafat 2010.03.26 14:21:04
Csak a diétázó vendégek használhatják a Parlament Cafe mellékhelyiségét, vagy mire gondoltak az üzemeltetők? (Ellenben az olaszul tudó "vendégek és vásárlók" minden további (diéta, haha) nélkül könnyíthetnek magukon.)Csavaros észjárás: clegane…..
 Nos Hol is kezdjem? Először is, elmagyaráznám elméleti síkon a 2 "páncél roncsoló" technikát és utánna rátérünk a figurákra. Rozsda: Sok féle verziót használnak, van 3 lépéses,van 9, ha gyorsan akarunk látványos verziót alkotni akkor lehetséges megoldás…..
Tündércafat 2010.03.01 16:20:29
Általam használt rozsda-technika: Vallejo gunmetal grey-t használok alaprétegnek minden fehérfém felületnél, így annál is, ami rozsdás lesz. Erre barna wash megy, majd kiteregetem magam elé a barna, vörös és narancs festékeimet, és kotyvasztok valami téglavöröses-szerűt. Ezt szárazecsettel festem fel elsősorban a fém eresztékeihez és illesztéseihez, ahonnan általában a rozsdásodás meg szokott indulni, ízlés szerinti mintázatban terítve a felületre. Következő lépésként narancssárgával (VMC Clear Orange)kicsit tovább világosítom a rozsdaszínt, szárazecsettel felfestem. Ismétel, egészen addig, amig világosabb rozsdám lesz, mint szerettem volna. Ekkor mégegyszer átfestem barna (devlan mud) wash-al.

rézpatina: Egyik kedvenc festékem az összes közül a Citadel dwarf bronze (ami amúgy vörösréz színű), ezzel szegélyezem az összes káoszűrmarinom páncélját. Csak ugye némelyeket megáldott Nurgle, és a csilli-villi rézszegélyt sem hagyta érintetlenül. A leendő patinás szegélyt Citadel hawk turqoise-re festem először, majd ennek sötétbarnával (VMC german camouflage brown)enyhén módosított változatával szárazecsetelem, végül a dwarf bronze, szintén szárazecsettel. Leheletnyi zöld (thraka green) wash kellemesen avíttas hatást kölcsönöz neki 30 centiről.

Remélem segítetten ;)

A kezelhetetlen szárazecset-függésem egyébként Ede hibája, ő mutatta meg a benne rejlő lehetőségeket :P