Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsõ pillantásra azoknak a kíváncsi, de gátlásos csajoknak találták ki Attila friss beszerzését, a smackónyalókát, akik próbaképpen szívesen lesmárolnák a barinõjüket, csak nem tudják, hogyan vessék fel a témát. Illetve azoknak a kamaszfiúknak, akik Háború és békényi…..
nick 2007.09.18 13:51:40
nick 2007.09.18 13:53:04
Csáp Géza Metál, csajok satöbbi 2006.12.29 22:52:00
Nem figyelek, vagy mit tudom én, rosszul értek valamit, tehát mégis lehetséges volna, hogy a Superbutt zenekar énekese, Vörös András a XXI. század magyar férfi szexszimbóluma? Annyi csaj magyar metál- (hc-, punk-) zenekar koncertjén még nem volt, mint amennyi a hajón, a Superbutt…..
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
A Comment:com úgy értesült, hogy az MTV végleg megszabadulna a bemondóktól, akiket még tavasszal száműztek a földi sugárzású m1-ról, a műholdas m2-re. A fikusz mellett mosolyogva műsort ismertető bemondót úgy néz ki végleg kiütheti a színesen pulzáló önpromó, meg a station…..
nick 2006.08.31 15:59:45
A filigrán Shears és a hatalmasra nőtt vörös matróna Matronic elképesztő mozgáskultúrával előadott egy orbitális kúrást, de előtte még volt egy koncert és egy nyomozás: Mi az a Scissor Sisters? Bevezetésként ahelyett, hogy azt elemeznénk, hogy a Scissor Sisters a…..
Mi az a riboszóma és mi köze a kromoszómához? Semmi. Mivel mérgezték magukat az egykori szigetesek, és az hogyan távozott a szervezetükből? Újabb archív felvételek az ős-Sziget Híradókból. Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban...
nick 2006.08.12 12:07:36