Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farcmű

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak. Sziasztok!Nem saját élmény - szerencsére -, de…..
A Homárral évekkel ezelőtt hasonló esett meg a K and H Banknál: az embernek lejár a régi kártyája, jön az új, vagyis nem jön, aztán mégis, de az átkozott PIN mindent megkever. A lényeg, hogy sokat kell rohangálni, és hetekig nem lehet automatából pénzt felvenni. Andi kalandjai…..
Farcmű 2007.10.09 15:50:22
Tavaly tavaszi románcban nekem is volt részem az erstével. Kártyám lejárt, mint fentebb Andinak, ugyanígy automattánál konstatáltam azt ijedten, mire azonmód első útba eső fióknál igényeltem újat, lévénhogy hosszasabb külföldi tartózkodás előtt álltam. Senki nem közölte, hogy a rendszer szép, okos mechanikájának köszönhetően részemre már rég úton van egy másik kártya. Így tehát elég szomorúan érintett, mikor az elutazásom előtt kézhez kapott (ki tudja mely kártya) a bankban általam megadott pin-re nem reagált. Jó volt. Mintahogy az is, mikor a későbbiekben mindenféle talányos ötletekkel kápráztattak az okot illetően (ld: szenilis vagyok). Aztán az is kellemetes volt, mikor serény próbálkozásaim nyomán letiltották az első kártyát (hangsúlyozom: ki tudja melyik is volt az első - a kért vagy a nem várt), mire szolid méltatlankodásomat csillapítandó elővarázsolt egy kedves ügyintéző egy rám váró borítékocskát a benne lapuló újabb kártyával és pin-kóddal, persze, ami nem az általam megadott volt, hanem egy erstétől kirótt. Tudom, ezekután senkit nem lep meg, hogy ez a kártya (már én sem tudom követni, melyikis), viszont mégsem ezutóbbival, hanem előbbivel működött. Némi balfaszkodás után működésbe léphetett a hónapokkal azelőtt megrendelt telebankos szolgálatás is. A netbank azóta se. De ez nem tör le azokután, hogy hónapokig nem volt külföldön kártyám, csak halom készpénzem a szállodai matracba tömve.