Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fekuszka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt a dalcímet valami popsztár vállalta volna be, akkor hallgatás nélkül azt mondanátok, hogy: -Jaaaj, biztos valami lelki sérelem vagy családi tragédia bántja a kis szívét...Ha egy ismert metal banda frontembere egy szál akusztikus gitárral kiül a felhők alá, akkor meg azt,…..
A minap, amíg csirkefarhátért álltam sorban a Fehérvári úti Vásárcsarnokban a következő – két kisnyugdíjas között zajló – beszélgetésre lettem figyelmes: „Tudod Rózsikám én megértem, hogy a black metálos múltad miatt meg vagy elégedve a Napi Lacival. Én…..
fekuszka 2011.11.24 21:57:27
             Nem az erősebb kutya baszik. Nálunk "embereknél" nem működik az, mint mondjuk az oroszlánoknál, hogy a hímek lefightolják egymás között kié legyen a falka összes nősténye. Sőt ki sem nyírjuk az…..
fekuszka 2011.11.22 19:47:57
Már ez a posztcím is arra utal, hogy véget ér a nyár... Vissza a sukapadba, az igát a nyakba stb-stb...;) Amikor itthon voltam, minden kedden lenéztünk a hajóra, hisz ingyen kaptunk csuuudálatos improvizatív örömzenélést Delov Jávor vezetésével. Ez az utolsó alkalom, hogy a…..
fekuszka 2011.08.30 16:48:20
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
fekuszka 2011.07.29 15:33:47
Az én véleményem az, hogy a jelenlegi parkolási díjak mellett teljesen érhető, hogy aki tud szerez rokikártyát (400ft/óra parkolási díj (www.parkonet.com/hun/hun/magazine/content.asp?ContentType=carparks&CatID=747), és ha már megvan miért is ne használná ki. Lehet, hogy azokat a körülményeket kellene felülvizsgálni ami szabályszegésre kényszeríti/ösztönzi az embereket, nem pedig meghurcolni őket illetve köpködni utánuk. Az én igazságérzetem a rabosított srác oldalán áll. Persze ettől függetlenül gusztustalan, hogy már mindenkinek rokikártyája van, illetve szerintem a világon összesen nincs annyi rokkantparkoló mint Magyarországon, ezt fel kell számolni. Képmutatónak tartom ezt a felszíni intézkedést. Kb mint régen a fájl le/feltöltögetők agyonszivatása.
Egyébként roadrunnernél a pont...
fekuszka 2011.07.29 15:55:27
@qwertzu: ha elolvasod a posztomat még egyszer normálisan nem befeszült troll fejjel megtalálod az egyik kérdésedre a választ. a másikra: nincs rokikártyám
Bármily hihetetlen, átléptük a 100 bloglájkolót és ígéretünkhöz híven megtartjuk a sorsolást a rajongók között. Az esemény nyilvánosan zajlik:Ma este /2011.06.27./ a VII. kerületben a Damjanich 11-15. szám alatt található Chili bisztró teraszán összeülünk este 6tól.…..
raklapfos Rocky 4. 2011.02.20 11:47:00
4 éve ilyenkor olyan beteg voltam, mint a dög, szó szerint a halálomon voltam, még a házi orvosomhoz is elmentem, talán akkor először, aki a legnagyobb megrökönyödésemre megkérdezte, hogy mi bajom van és mit írjon fel, komolyan majdnem könyörögni kellett, hogy vizsgáljon…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
fekuszka 2010.03.01 15:59:44
@PuruttyaIrto: Továbbá elég sok embert elérnek mint az ország egyik legolvasottabb hírportálja. Akár bevállalhatnák egy népszavazásnak a megszervezését a politikusok mentelmi jogának eltörlését illetően, mert ezt a politikusoktól várni... hát hogy is mondjam... na... ez Magyarország. Hozzá lehetne csapni újból a teljes mértékű számlaköteles politikusi költségelszámolást. Ha már a kis trükkösök az előző népszavazást eredményét így körberöhögték.