Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helga80

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ibolya LángÁtváltozás a boldogságos szerelemértJézus Krisztus nevében, szólítom az Ibolya Láng erejét és fényétMichael arkangyal védelmezz, kék-fehér védelmi pajzzsal végy körbe engem, és segíts, hogy minden félelmem feloldódjék, szent fényed sugaraiban, mely…..
 A TISZTÍTÓ ÖRVÉNYEz a vizualizációs gyakorlat az egész auratér kimosására és megtisztítására szolgál. Kitűnő hatása van egy-egy fárasztó nap után, különösen, ha a nap folyamán sok emberrel érintkeztünk. Elősegíti az energiahulladékok  kiürítését, így…..
    VIZUALIZÁLÁS A CSAKRÁK MEGNYITÁSA CÉLJÁBÓL E gyakorlat elvégzéséhez üljünk le egy kényelmes székre, vagy lótuszülésben egy földre tett párnára. Hátunkat tartsuk egyenesen. Először, amikor az egyik meditációs gyakorlat…..
 AZ AURA ERŐSÍTÉSEÉS VÉDELMEFejlődésünk során elérkezünk ahhoz a felismeréshez, hogy nem csak fizikai testből állunk. Kezdjük megérteni, hogy a világ tágabb a szemhatárunknál. A legtöbb ember a látható és a tapintható dolgokra összpontosítja a figyelmét, pedig a…..
A változások hatásai   Az átmenet: ha ez egy spirituális folyamat, akkor miért érezzük olyan gyakran nyugtalannak és levertnek magunkat?    Az átalakulást kísérő fáradtság Celia Fenn cikke Az előző cikkeim eredményeképp…..
Mi történik a Földdel 2013-ig? Plejádok Fényküldöttei közvetitésében   2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon.    2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon. Ennek okai: 1.…..
  Küldi: Yan és a Közös-Ég lélekcsoport, Tatabányáról   1, 1987-2012 : A SZERETET VILÁGÁNAK MEGJELENÉSE 2, 2007 -2008. : DECEMBER: 30 MILLIÁRD FÉNYIMPLANTÁTUM ELTÁVOLÍTÁSA 3, 2007. 11.11. – 2008.01.11. :SZENTHÁROMSÁG HAVA. MINDEN EGY-BEESIK 4, 2007. 12.12.…..
   A HARMADIK DIMENZIÓ MEGHALADÁSÁNAK TESTILELKI GYAKORLATAI BARBARA MARCINIAK    A HARMADIK DIMENZIÓ MEGHALADÁSÁNAK TESTILELKI GYAKORLATAI A tudást magatokban hordozzátok, csak a lényetekben őrzött emlékeket kell aktivizálnotok.…..
2010. A SZENT RÓZSA ÉVE A KÓDOLT ISTENNŐ MEGJELENÉSE MEGJELENIK A VILÁG TANÍTÓJA NŐI BUDDHÁK MEGJELENÉSE A FELEMELKEDÉS 3. (5!!!) HULLÁMA AZ ÚJ FÖLD ÉS ÚJ EMBERISÉG SZÜLETÉSE ERRE AZ IDŐRE LETT TERVEZVE   2010, 2011, 2012 –A FELEMELKEDÉS 3 PORTÁLJA A Felemelkedés 3…..
 A Dimenzióugrás  A nagy változás          A legtöbb próféta és bennszülött törzs úgy látja, hogy nagy változások várnak az emberiségre a Földön. Mi úgy látjuk, ez a változás egy bolygó-szintû dimenzióugrás lesz,…..
 Érdekes…..
A Vízöntő tudástára: 2. rész: Az Isteni egész  // ..
mindenféle érdekesség Filmek! 2010.03.02 15:01:00
 Olyan filmeket gyüjtök ide amik leginkább a témához kapcsolódnak, vagy legalább egy kicsit elgondolkodtatóak, hogy hova tartunk!!  Rengeteg video (angol):          http://2012vilagvege.hu/video  2010 a kapcsolat…..
 A zéró időhullám, újszerűség- vagy újdonságelmélet néven is ismert, számmisztikai alapú teória elsősorban Terence McKenna (1946-2000) író és filozófus nevéhez fűződik. Szerinte a világegyetem 2012. december 21-én végtelen bonyolultságot ér el, szingularitás jön…..
 Ez az elmélet azok közé tartozik, amelyek a 2012-es téli napforduló napjaiban az emberi civilizáció pusztulását vetítik előre. Alapja a maja öröknaptár mellett két tudományos tény: az egyik, hogy a Föld mágneses mezője folyamatosan gyengül, a másik, hogy a NASA…..
 ~A Vízöntő-kor gyermekei vagyunk~GA_googleCreateDomIframe('google_ads_div_slideview_top_728_90' ,'slideview_top_728_90'); A Vízöntő tudástára: 1. rész: A korszakváltás tény…..
 A Föld és a Dimenziók Minden dimenzió szint jelen van világunkban itt és most és ezek egymással kapcsolatban vannak. A kulcsszó itt a hullámhoszz. A hullámhossz a kulcs az egész univerzumhoz.A valóság amelyben élünk kizárólag hullámhosszak,rezgések által lett…..
 A vízöntő korszak    Ami miatt különösen érdekes ez a téma számomra, hogy az emberiség globálisan ezekben az időkben fog átlépni a Vízöntő korszakba és ez rengeteg változást fog hozni. Most éppen átmeneti korban élünk, amikor jól érzékelhető, hogy…..
  Egy új Világkorszak küszöbén "2012. a kozmikus középpontra nyitott kapu, bizonyos értelemben a kozmikus forrás megérkezése a helyi téridőbe, vagy más szóval megújulás a központi tűzbe való visszatérés által."…..
mindenféle érdekesség Jelenkor 2010.03.01 15:38:00
Jelenkor Content on this page…..
Kik az isteneid ?                                             Rengeteg a hamis…..
mindenféle érdekesség HUESA 2010.03.01 14:52:00
Univerzális Energia Módszer A Dang Mester által létrehozott Univerzális Energia Módszer az egyes országokban különféle neveken is ismert: úgy, mint Humán és Univerzális Energia, Spirituál Humán Yoga (SHY) és Emberiség Megvilágosodás Szeretet (MEL).Ennek…..
  ~Lemúria és Atlantisz~   Lemuria egy ősi civilizáció, mely Atlantisz civilizációja előtt létezett. Úgy tartják, hogy fizikailag Észak-Amerika és Ázsia/Ausztrália között volt található. Lemuriára hivatkoznak Mu néven is, vagy Motherland of…..