Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psiti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Holnap este meccs!Aki jön: Zsolti, Szabi, Szabi, Taki, Hege, JózsiAki nem: Balázs nyaral, takilaci járógipszHajrá fiúk!üdv:takilaci ..
Psiti 2010.08.04 08:50:46
Sziasztok!Ismét hátrányból fordítottunk, bár a meccs összképe alapján ezt sokkal simában is hozhattuk volna. Taki a kabala :). Szerdán folytatás 20.00-kor, ellenfél a B+.üdv:takilaciu.i.: sajnos részleges bokaszalagszakadásom van, úgyhogy a nyár további részében csak magatokra…..
Sziasztok!Szerdán este 8 kor elindult a nyári bajnokság számunkra is. A pálya hátsó palánkjai kicsit furává teszik a játékot, de játszottunk már ezerszer rosszabb körülmények között is. A szúnyogokra én nem panaszkodom mert engem nem szeretnek :)Ami a meccset illeti megint a…..
Psiti 2010.06.11 15:04:45
Sziasztok!Olvassátok! A kapus és a szabálytalanságok rész jelentősen más mint eddig.üdv:takilaciJátékszabályok 4+1 futsal 1. JÁTÉKTÉR, LABDA:A játék a fehér vonalak által határolt rész (műfüves pálya). A vonal a játéktérhez tartozik. A labda 5-ös méretű. Az…..
A cím magáért beszél!Gratulálok mindenkinek!!!!!!!SZÉP VOLT FIÚK!!!!!A mai meccsen jelenlévők: Zsolti, Hege, Psiti, Taki, Takilaci, Balázs, ECS, Szabi.Akik rajtuk kívül elkísértek minket a bajnokságban: Kazi, Wundi, O.Robi, Koch Balázs, Tomi, Jani!Köszönjük a lelkes…..
Sziasztok!Hétfőn este egy újabb lépést tettünk a bajnoki cím és a feljutás felé. Egy rendkívül szoros meccsen az utolsó percekben szerzett gólokkal sikerült kiharcolnunk a győzelmet. Sajnos el kell ismernünk rémesen ment a játék, valamint az ellenfél mindent beleadva küzdött.…..
Ma este ismét bajnoki!19:45-kor kezdünk, ellenfelünk a Van der Bosch, akikről korábban már mindent elmondtam, amit lehetett...Ösztönzés: ha ma nyerünk, biztosan átvesszük a vezetést a bajnokságban! Keret: Kazi, Jani, Wundi, K. Balázs, O. Robi, TakiLaci, ECS, István, Szabi, A.…..
Sziasztok!Tegnapi eredmény 3-3, 2-0-s hátrány után sikerült fordítanunk, ám az ellenfélnek összejött az egyenlítés. Az Aranyhadsereg kapusa ma minden bizonnyal kék-zöld foltokkal ébred, mert a támadóink szanaszét lőtték... Nálunk Jani ismét hősiesen védte a kapunkat,…..
Psiti 2010.03.10 10:03:41
@takilaci: Sziasztok!
Szerintem első meccs 4-2 második 3-3
Taki 2
isti 5
De nem akarom magam fényezni, egyet adhatok az E.Cs.-nek.
De én a magam részéről 4 gólt felajánlok a Janinak.
Üdv
Psiti 2010.03.10 10:52:40
@takilaci: Ok! De én úgy érzem megérdemli. Meg látom, hogy nagyon rúgna már gólt.
Más: Bocsi, hogy ezen a forumon közlöm: Csütörtök este 8-kor felékészülési meccs, Kispesten a Csokonai ált. iskolába.8-10-ig.(U.V. Bordo). Számítok a jelenlétetekre.
Köszi
Psiti 2010.03.11 09:28:31
@GYJ: Ne haragudj a Balázsra, én inkább megtehetném, hisz elindult a kipattanóra, mintha kihagynám.
Szerintem rúgom én a hetest, ha mindenki beleegyezik.(nem a gól miatt). De ha akarod felőlem rúghatod, ha biztos vagy benne, hogy be is rúgod. De végülis mindegy, csak most tényleg biztosra kellett menni.
A bajnokság honlapjára felkerültek az első forduló eredményei.Jelentem a második helyen állunk, csupán egy csapatnak (Kánaán) jobb a gólkülönbsége, bár rúgott gólok tekintetében Ők sem tartanak előrébb.Az eredmények:Aranyhadsereg - Drogbarna FC 3-4Büdösek - Holland Lovasok…..
eSense Foci eSense-GEK 21.15 2010.03.01 13:19:00
Sziasztok!Az eddigi információim alapján a mai keret a következő:Jani, Taki, Wundi, Isti, ECS, Koch Balázs, Szabi, Balázs, én, Okler RobiHege és Kazi nem százszázalékosak, mindketten 60% esélyt adtak a megjelenésükre és játékukra, Zsolti meg fradihokimecssre…..
Psiti 2010.03.01 14:32:52
@takilaci: OK Laci, de az volt már vagy 1,5-2 éve. Azóta egyszer játszottam csak a bajnokságba, akkor mondjuk nyerni kellett.(sikerült is)
De tudod a kor meg a kilók utólérik az embert:) még engem is
De majd ledolgozom.