Adatok
babi néni
0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Az amúgy is túl kicsi konyhámat újabb "nélkülözhetetlen" eszköz érkezett a múltkori óriásbébi után. Ez is egy olyan eszköz, amit már réges-rég csodálok távolról, de eddig nem nagyon jutott eszembe, hogy nekem is lehetne ilyenem otthon, hiszen alapvetően a profi szakácsok…..
babi néni
2011.12.07 12:04:14
@világevő: Jégakkukat használunk, mert feleslegesnek láttam annyi jégkockát gyártani.
Az elején mi is féltünk, sok negatív írást láttunk, a nem szakszerűen végzett sous vide technikákról. Igazából itt a hangsúly a vákumozó gépen van, ha az nem működik megfelelően, akkor lehet gond. De mikor használni fogod, úgyis látod, hogy tökéletesen kiszippantott-e mindent, vagy sem.
Az elején mi is féltünk, sok negatív írást láttunk, a nem szakszerűen végzett sous vide technikákról. Igazából itt a hangsúly a vákumozó gépen van, ha az nem működik megfelelően, akkor lehet gond. De mikor használni fogod, úgyis látod, hogy tökéletesen kiszippantott-e mindent, vagy sem.
A Neoton klasszikustól megkíméljük a kedves olvasókat, de mivel kint a hőség, a plázákban meg a leárazási hullám tombol, úgy gondoltuk, ezen a héten a strandszerelésekre koncentrálunk. Állandó stylistunktól, Petró Katától azt már megtudtuk, hogy a tökéletes testű trendista…..
babi néni
2011.07.17 14:30:41
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Ami imádnivaló az eljárásban (többek között), hogy sousvide-olás után lehet fagyasztani a húst, egy évig eláll, a könyvecske írni fogja, és a vákumcsomagolásnak köszönhetően nem teszi tönkre a fagyasztó a húst. Így egyszerre megvehetünk nagy mennyiséget, a felesleger pedig elrakjuk.
Egyébként Zsombor kommentjére reagálva a 70 akárhány fok nagyon sok a halnak, mi a steaket 63,5 fokon csináljuk, szigorúan Gál Józsi utasításai szerint. Isteni...
Sok sikert a masinához!