Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helldriver

13 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dűnék után szavannás tájak, akác bozótos ligetek és állattartással foglalkozó kis falvak következtek. Ahogy egyre több lett a fű egyre több lett a jószág is. Sajnos az állatokkal több csapatnak is meggyűlt a baja. Szlovén versenyzők tehénnel ütköztek, a 221-es verseny…..
Helldriver Blogja Létezem 2010.03.25 23:22:14
Újra itt.Ki hitte volna, hogy így megy ez. Egy mosolyból új erőre kapva tengetem szombat óta életem. Ki hitte volna, hogy egy sose látott arc, egy pillantás, egy mosoly ilyen érzéseket ébreszthet bennem. Azt hiszem kezdek valakit nagyon megkedvelni, megszeretni.Nem értem, mi van velem,…..
...Felhasználtam a perceket, amíg nem emelte rám a szemét, s nézni kezdtem, először titokban, majd egyre merészebben. Most még gyönyörűbbnek láttam az arcát, mint tegnap este: olyan finom, okos és bájos volt minden vonása. Háttal ült a fehér függönnyel takart ablaknak; a…..
Kedves Olvasó!Mint láthatod, mostanában a magánéleti problémáim megoldásával foglalatoskodom. Próbálom irányítani az irányíthatatlant. Nem is nagyon sikerül. (Sajnos). De nem csüggedek. Céljaim egyértelműek és eltökélt vagyok ezek megvalósításában. Tehát megteszem amit…..
Helldriver Blogja Tudom már 2010.03.15 12:01:58
Mint utolsó hónapomban, hétvégén is kétségek közt hánykódva tengettem életem. Nem tudtam hogyan tovább. Mi tévő legyek, hogy őrült vágyaim valóra válthassam. Most már tudom.Tudom, hogy szinte semmit se kell tennem. Tudom, hogy csak várnom kell. Nyugodtan, nem tulzásba vinni a…..
Vannak percek az ember életében mikor csak áll némán, nem szól semmit. Ezek a percek általában nem életünk legszebb percei, ezek a percek azok, melyek teljesen megváltoztatják hátralévő hasztalan életünk. Nekem most jött el a második ilyen pont. Hajnalban egy hídon állva…..
Helldriver 2010.03.13 13:27:25
@constanta: Köszönöm. Én is így gondolom. Kell, hogy leüljünk beszélgetni. Jól látod kedves Constanta.
" A rágalomnak óriásiKigyófarkával szembeszállni,Eltűrni oly bántalmakat,Mit megtorolni nem szabad,Mert kedvesünk azé, ki bánt,Aztán elvenni a leányt,Eldobni érte szabadságunk,Mely legimádottabb sajátunk,S fölvenni a könnyű szabadságHelyett az élet súlyos…..
Helldriver Blogja Biztos vagyok 2010.03.11 12:51:00
Mostanában annyi minden történt az életemmel. Sok-sok apró és pár, mindent megváltoztató dolog. Legnagyobb ilyen talán, hogy egyedül maradtam. Nincs kinek elmondanom örömöm, bánatom. Nem osztozhatok a sikereimben és nincs aki a kudarcokban mellém álljon, támogasson. Nem tudtam…..
Helldriver Blogja Ima 2010.03.10 01:09:00
Mint megsebzett vad testében a hűs acél,úgy bántja lelkemet a távollét, s a kacérmagány, mely a szent álmot tépte szét. Fájdalom! Ne kínozd testem! Ne bánts!Ne hagyd, hogy eltiporjon! Inkább kiáltsd,hogy nem okoz semmit! Uralkodj a gondon. Én most ezt teszem. Uralkodom ha…..
Helldriver Blogja Tegnap 2010.03.07 11:54:00
Tegnap mikor láttalak,nem szóltál hozzám,Csak ragyogtál némán,Mint a májusi pirkadat. Tegnap mikor láttalak,nem értél hozzám.Mégis többet adtál,Mint gyönyörű gondolat. Tegnap mikor láttalak,nem éreztem illatod.A füst mindent elnyomott,Szívemben kutattalak. Tegnap…..
Helldriver Blogja Sose keverd! 2010.03.04 01:09:46
Mai nap összecsaptak felettem a hullámok. Nem elég problémát okoz számomra magánéletem kuszasága, még az üzleti dolgok felett sem vagyok képes uralkodni. Nem tudom mit és mikor hibáztam el, de hogy nagy hiba lehetett az biztos. Büntet érte a Jóisten. Szokás mondani, hogy a baj…..
Tegnap este hazaérvén, felnézetm az égre. Megbabonázott szépsége. Ilyen egyszerűen szép dolgot nem nagyon tud máshol felfedezni az ember, mint a természetben. Oly egyszerű. Sok pont a fekete lepedőn. Nem is értem mi tetszik benne az embereknek.Talán az ismeretlen varázsa, kihívás…..
Helldriver Blogja Mindenek felett 2010.03.02 15:50:00
Mikor az ember Szerelmes (ez nem véletlenül nagy betű), akkor érzi igazán teljesnek életét. Ha szerencsés is, és viszonzott az érzés, akkor még sokkal boldogabb. Lehet közhelynek tünnek ezek a mondatok, de mint minden közhely mellett, ezen tények mellett is rendszeresen el szoktunk…..