Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csimpiq

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Lockpickerek!   Először is békés és nagyon boldog újesztendőt kívánok mindenkinek! Nekem kissé erősen kezdődött a 2010-es esztendő, így nem nagyon volt érkezésem még idén cikket írni. Viszont ha már a kollégák belecsaptak a Bumpkey témába, hát nem szívesen…..
csimpiq 2010.03.07 16:23:14
@tomaji: Mivel még csak most kezdtem el foglalkozni a témával, úgy voltam vele, hogy kezdetnek elég lesz ez a szett. Utána ha tényleg komolyabban bele szeretnék folyni, akkor biztos szerzek be több/más/jobb szerszámot is. Most próbáltam sörösdobozból gyártott kis "füllel" kinyitni lakatot, de nem sikerült. :-(( Pedig annyi videó van fent a neten róla.
csimpiq 2010.03.06 22:18:30
@tomaji: Volt rá példa, hogy ráütöttem, de nem sokszor. Már úton van a Klom 31-es szett, kíváncsi vagyok, hogyan fog tetszeni, de szerintem nem csalódom majd!
Üdvözletem a Tisztelt Nagyérdeműnek! Hello Lockpickerek!   Elöljáróban szeretném megköszönni DrLockpick-nek hogy megengedte, hogy aktív részese lehessek az első magyar lockpicker honlap létrehozásának. Ha már Ő elindította a lavinát, hát akkor görgessük ezerrel! …..