Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsL

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Érdemes még fellebbezni? 2012.02.23 18:19:00
Jó kis félreértésekre adhatnak okot a régi, de nem teljesen eltüntetett felfestések, például parkolási esetekben. Így járt hemuveg is, erre próbál hivatkozni fellebbezésében is, egyelőre kevés sikerrel. Vajon érdemes még továbbmennie vagy adja fel a küzdelmet? Budapest VIII.…..
CsL 2012.02.23 21:32:41
autózz! Segítségeteket kérem! 2011.09.17 09:17:00
Kedves Olvasók!Újra egy saját anyaggal térek vissza, amelyhez a Ti segítségeteket kérem. Mivel sokan vagytok az olvasók között szinte már jogászok, illetve sokan kerültetek már hasonló helyzetbe, és próbáltátok megoldani, kérem lássatok el engem hasznos tanácsokkal.Először…..
Kissé megdöbbenten olvastam Péter levelét, és jelenleg sem tudom hova tenni magamban. Igaz, nem ismerjük pontosan az előzményeket, mégpedig mi válthatta ki a Kia-s fickó reakcióját, de abban talán megegyezhetünk, hogy a dolgoknak nem ez az elintézési módja. A képen sajnos nem sok…..
Ahogy azt tegnap is írtam, az a poszt csak egy felületes kivonata volt mindannak, ami itt Berlinben fogadott a Michelin rendezvényén. Sok végéről meg lehet fogni azt ami itt van, ezek közül az egyiket fogom most kicsit boncolgatni, ha körüljárni nem is. Sok nagyvárosban korlátozzák a…..
Gergőhöz hasonló sztori akár bárkivel történhetett volna. Talán senkit nem veszélyeztetett azzal, hogy megelőzött néhány autót az autópálya belső sávjába húzódva, ha a tükörbe nézve azt látta, hogy üres a sáv. Amennyiben tényleg a "semmiből" érkezett a másik…..
CsL 2011.04.27 11:58:25
@Smeakee: Egyetértek.
Miért nem csináljuk azt, hogy nem pontokat adunk, hanem ahány pontot kapna az ember, annyi csontját törnék el? Vagy annyi deci sósavat öntenének a motorjára/autójára?
Vagy a Clark Ádám téren annyiszor akasszuk fel.

Ha már önbíráskodás...
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Zsolt pénze kicsusszant a Mátrixból egy megszűntetett számlára irányuló megszüntetett átutalási megbízás váratlan feltámadásával:Szeretnék elmesélni egy történetet , ami miatt gyakorlatilag éhezem napok óta. Volt egy előtakarékossági számlám az OTP bank keretein belül,…..
autózz! Húzz a külső sávba! 2011.02.04 08:39:00
Minden második hónapban akad legalább egy olyan poszt, amiben a jobbra tartás a fő téma, ezek közül is a leggyakrabban emlegetett hely az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalának a három sávos része. Laci is itt húzta fel magát sikeresen még jópár héttel ezelőtt. Vagy…..
Mint azt a rendszeres olvasók már megszokhatták, akkor írok a blogra saját posztot, ha valami nagyon felbosszant, kiakaszt, őrületbe kerget, felidegesít, kiveri a biztosítékot. Mivel alapjáraton nyugodt természetű ember vagyok, ilyen eset ritkán van, de most megint akadt egy. Az egész…..
Tegnap késő este koncertről hazafelé a tükörben láttam a Hungária körúton egy rövid vitát, majd kocsiajtóba térdelést, az állatok sosem alszanak, na. Névtelenséget kérő levélírónknak sincs nagy szerencséje az agresszív közlekedőkkel, kétszer is az autóján töltötték…..
A kürtöt legtöbbször akkor szokás használni, amikor egyébként valódi oka nincsen, amolyan anyázáspótlónak. Norbert csak egy koccanást akart megelőzni a dudálással, cserébe kapott hideget-meleget a sértődött sofőrtől és párjától.A mai napon (nov. 16.) történt meg velem,…..
Elég nagy jóindulat kell ahhoz, hogy elismerjem Kozi igazát abban, hogy a lenti képen látható tábla ki volt takarva, nagyon olyan szögből kell nézni, de még úgy is látszik. Lehet, hogy hülyén helyezték el, de nem vagyok benne biztos, hogy jól jár azzal, hogy a feljelentést…..
CsL 2010.11.16 14:54:45
@MekkMester: Igen, racionalizálni a kreszt, és rendes pszichológiai alkalmassági a rendőröknek, majd utána több jog is, hogy merjék megállítani más népcsoport tagjait is...
Ruskyy történetéhez hasonlóról már hallhattunk korábban, volt annak idején valami hülye reklámkampány, amikor olyan levehető fóliát raktak a szélvédőkre, ami távolról úgy nézett ki, mintha be lenne törve az üveg. Na attól lehet, hogy én is sokkot kaptam volna. Itt most egy…..
Engem tegnap munkába indulás után egy perccel egy régi fehér merci majdnem oldalba kapott balaról jobbkezes kereszteződésben, még szerencse, hogy balra is szoktam nézni, ilyen helyen is, pont az ilyenek miatt. A sofőr mentségére legyen mondva, hogy miközben elhaladt előttem, intett…..
Szépen leégette a klímatechnikai céget egyik dolgozója a vállalat autójából történő szemeteléssel. Tegnapi levelemre ma kora délután Bántó Károly, a Genex Zrt. vezérigazgatója reagált, méghozzá nem is kis terjedelemben. Örülök neki, hogy nem próbálnak menekülni a…..
Alternatív valóság „Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, holott nem az.” (Goethe) Szép, jó reggelt mindenkinek! Itt az ébredés ideje. Sokan ezt még nem fogjátok érteni… Ahogy a Mátrixban is utaltak rá: sokan még mindig annyira függünk a körülöttünk lévő…..
Volt már nagy felháborodás amiatt, hogy büntették az autósokat a csomag szavatosságának lejárta miatt, meg hogy újat kell venni akkor is, ha csak egyvalamit használtunk fel belőle, de minden más bontatlan maradt. Aztán eltörölték ezt a hülyeséget. Pontosabban - amint az Renegade…..
CsL 2010.07.22 12:39:28
@newtehen: Az a baj, hogy aki felsz..pta magát, az már régen tette (20+ éve), és ott bent az irodában megállt az idő. Ezek is olyan emberek (?) akik alig lépnek interakcióba a néppel, parancsokat osztogatni könnyű. Azokat küldeném ki a körútra forgalmat irányítani szmogriadókor...
A kisrendőr meg nyilván nem fog kilépni, ha nincs más lehetősége, főleg mostanság.

Egyébként valóban jó befektetés, egyszerűbb lenne tényleg műszakival cserélgetni, habár a régit meg kidobhatjuk a kukába... nem is környezetszennyező. Ahhoz meg hogy valakinek levágják a lábát egy elfertőződött géz miatt, szerintem orvosi "segítség" is kell, bár lehet, hogy csak én bízom túlságosan az orvostudományban.
Irtó vicces akart lenni a MEC Interaction reklámügynökség, így azt javasolták az ismert óvszergyártónak, hogy ne banneren hirdessenek, hanem helyezzenek el egy igazinak látszó kamu álláshirdetést a Jobline-on. A munka természetesen egy újfajta koton tesztelése lenne. Maga az…..
Levélírónkat és családját kétszer zavarták el az okmányirodából azzal, hogy nem tudják megcsinálni a gyerekek útlevelét, pedig mind a kétszer megtehették volna. De az ügyintézők kényük-kedvük szerint értelmezik a tövényeket és szabályozásokat. Létezik az…..
Igen mély nyomot hagyott SztupY lelkében az alábbi történet, mert bár egy tucat év is eltelt azóta, benne azóta is él a tarkóbizsergető káröröm. És mint tudjuk, annál nincs is szebb alfaja. A "tandem-előzős" sztoriól jutott eszembe egy kb. 12 évvel ezelőtt történt…..
CsL 2010.06.21 15:20:48
@newtehen: csak azért tűnik mesébe illőnek, mert 12 év után már nem nagyon tudják/akarják még a legnagyobb hülyéket sem megállítani a kékek...
Tegnapelőtt olyan posztot olvashattatok itt a blogon, ami tipikus esete volt annak, amikor valaki bunkó módon és veszélyesen közlekedik, aztán még ő van felháborodva. Zoli hasonló kategóriába sorolható levelet írt, ezúttal a Posta egyik autójának nem adta meg az elsőbbséget egy…..
CsL 2010.06.01 16:44:15
@RosszQtya: 15éve... ja 150 éve meg lóval nem adták meg a jobbkezet :) haladni kell a korral
A pofátlanság a Himalájához hasonlít leginkább, mert sok csúcsa van és egyik magasabb a másiknál. Gábor az egyik ilyen csúcs meghódítását látja rendszeresen, mégpedig azt, amikor az aktuális bunkó autós végig előzi a bal sávban állókat és szabálytalanul befordul előttük…..
CsL 2010.05.19 16:11:42
@cork77: Az a baj, hogy az csak pénz... Inkább pl. nyilvános botozás kéne, mondjuk a mounika só helyén, tévé hözvetíthetné, az eléggé megalázó lenne ahhoz, hogy ezek elgondolkozzonak.

Vihar u.-ról Vörösvárira az Árpád híd felé ugyanez... Ha lehetne, akkor a körútról a Teve utcába is bemennének, így csak a sáv végén pofátlankodnak be.
Királylányéknak sikerült egy nem csak szimplán link autószerelőt kifogniuk, hanem egy igazi pancser társaságot, de sajnos minden hiába, mert az elvégzett munkákról nem kértek számlát. Ügyvédhez fordulnak segítségért, mert nem akarják annyiban hagyni az ügyet, nehogy más is…..
CsL 2010.05.17 14:14:35
@Nanemá: én azt nem értem, hogy miért a régi bömösön rugóztok? szólhatna a post új bömösről, vagy ssuzukiról...

Valaki armanit vesz, valaki turkálósat, én pl az életben nem vennék 2-3 éves felsorolt ipari hulladékot...