Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartufo

70 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A luxusmárkák egyik legnagyobbika, a Louis Vuitton se tudott jobb helyszínt kitalálni magának Capri szigeténél. Ahogy elnézem a videót, igazuk is van, hogy olasz stílusikonokkal kötik össze magukat. ..
Bella Italia Auguri Italia! 2011.03.17 17:38:00
Csak egy minimális történelem lecke, nem kell megijedni: 1861. március 18-án kiáltották ki az egyesített Olasz Királyságot. Érdekes módon ennek akkor még nem volt része sem Velence, sem Róma. Néhány tipp az ünnepléshez: -igyunk egy kávét az Olasz Kultúrintézetben (V., Bródy…..
Még egy ajánlat mára, szintén saját kalandokat dolgoz fel: fotósorozat a tavaszias Velencéből rengeteg gyönyörű jelmezzel és sok napsütéssel!Jártatok már a velencei karneválon? ..
Bella Italia A szarvasgomba városa 2011.03.08 09:41:00
Tartufo végre eljutott saját városába március elején, Savigno a neve és Emilia-Romagna tartományban található. És hihetetlen sok a szarvasgomba (olaszul: tartufo), többek közt ebben az egy Michelin-csillagos étteremben is, az Amergigo 1934-ben. A vacsora ételeiről is jön majd a…..
Négy ülés, havon, homokon, terepen, Ferrari, mi kell még? Ja, pénz.   ..
Bella Italia Narancscsata 2011.02.11 09:00:00
Az olasz karneváli szezon nem csak szép velencei maszkokat és jelmezes bulizást tartogat, hanem rengeteg frissen facsart narancslevet is. Pohár nélkül.Minden évben megtartják Ivreában, egy északnyugati olasz kisvárosban a karneváli programok részeként a Battaglia delle arancie nevű…..
Lassan-lassan közeledik (talán) a tavasz, így érdemes fontolóra venni, hogy az autózásról átállj a robogózásra, nyilván, ha rendelkezel némi stílusérzékkel, akkor Vespára. A következő kisfilm már önmagában is egy mestermű, a hatvanas évek elejének Londonja csodálatos…..
Bella Italia Olasz fény 2011.01.30 17:40:00
Bár lassan talán végre elkezdenek hosszabbodni a nappalok, de azért a lakás megfelelő világítása az év hátra levő részében is sokat hozzátehet az enteriőrhöz. Az olasz Nemo cég csillárjaihoz ugyan nem ártana egyből egy toszkánai villát is beszerezni, de talán egy magyar…..
Úgy tűnik, a hideg tél ezúttal a hölgyeknek kedvez, újabb olasz divatcég kötelezte el magát egy újabb férfiidollal.Azért a férfiaknak is csurran-cseppen valami, C. Ronaldo ugyan távozik, de Megan Fox, színésznő marad:Elégedettek vagyunk?..
Ha nem, most kivételesen egyszerű a bevásárlás, valóságos Ferrari-supermarket (vagy inkább stílusosan supermercato) nyitotta meg virtuálisan a kapuit a neten. A FerraroCollectionForSale összesen 39 különleges sportkocsit kínál eladásra egy titkozatos magángyűjteményből,…..
Ha már alaposabban belemerültünk itt az év végi zord időjárással dacolva a forró feketék világába, akkor idekívánkozik a Comói tó nagy rajongója, George Clooney, aki történetesen egy kávéscéghez szegődött el reklámarcnak. Bár magát a Nespressót az olaszos hangzáson túl…..
Bella Italia Ferrari a jövőben 2010.12.01 17:51:00
Az autóipar egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért márkája a maranellói szupersportkocsi, kisgyerekektől felnőtt korig világszerte milliók álomautója. A következő képeken a lehetséges jövőbe nyerünk bepillantást, vannak közte egész egyszerűek, de teljesen…..
Nem csak Magyarországon gyönyörű az ősz, egy tavalyi kirándulás emlékét őrzik a következő fotók, Friuliban készültek, abban a tartományban, amin általában csak áthajtani szoktunk, útban délebbre. Pedig nagyon megérdemel egy önálló látogatást is, fantasztikus természet,…..
A videó nem új már, de ha véletlenül valaki lemaradt volna róla, akkor azt sürgősen pótolni kell. További sok duma helyett:  ..
Hangzik el gyakran a kérdés a zöldségesnél, és általában igen a válasz. Pedig van amikor az a 10 dkg éppen 2-3 milliót ér.Pedig még csak nem is szép a tuber magnatum, azaz fehér szarvasgomba, vagy isztriai szarvasgomba, de az igazi ínyencek számára ez a műfaj csúcsa, kilója…..
Ismertük már az extra szűz olívaolajak fantasztikus minőségét, de azt nem sejtettük, hogy még tovább lehet fokozni a szűzességet.  A számozott példányok megvásárlásakor rákerülhet a saját aláírásod is az üvegre, nem is beszélve a gyönyörű csomagolásról. Az…..
 Már-már azt hittük, hogy sikerült felfedezni az olasz kikötők legstílusosabb közlekedési eszközét, amivel a luxusmotorcsónak és a Maserati vagy Bugatti közötti táv megtétele a lehető legtöbb irigykedő bella donna tekintetét vonza. A dolog azonban tévedésnek…..
 Csak legyen elég pénzed megvenni a Dolce & Gabbana fantasztikus ruháit! Ha nincs annyi - nekünk sincs - akkor még mindig marad a nézegetés öröme, itt a képeket, és remélhetőleg Olaszországban, a sípályák környékén vagy a városokban, az embereket ilyen ruhákban. A…..
Egy Új-Zélandi cég nekiállt, és a leggyönyörűbb motórcsónakok (nálunk is láthatttál már ilyeneket) mintájára elkészített egy limitált szériás, faborítású Vespát. (Ezzel kapcsolatban máris felmerül két kérdés: így kell írni, hogy Új-Zélandi, illetve, hogy-hogy épp…..
 Mire gyűjtesz? Lakásra? Autóra? Hajóra? Uzsonnára?Pedig gyűjthetnél cipőre is. 7 és fél millióért (38.000 dollár) már a tied lehet ez a példány.És nem is csak a jobbos, hanem egyből az egész pár, kihagyhatatlannak tűnik. A gyártó a bolognai Testoni cég, ahol becsszóra…..
 Régi kedves barátunk itt a blogon az olasz csődör, ezúttal néhány kedves hölgyismerősét gyűjtötte csokorba a Telegraph, akiknek politikai karriert is szánt. Hajszínre, életkorra, típusra is igen nagy variabilitást mutatnak a hölgyek, de két dolgot semmiképp sem…..
Jön a téli szezon, egyszercsak mindenki klímaberendezés helyett pattagó fahasábokat nyaldosó lángnyelveket kíván a lakásába, elé pedig egy medveszőrt. Vagy legalábbis egy foltos tehénszőrt. A világhírű olasz formetrvezés persze télen sem hagyja cserben rajongóit, néhány…..
 Adva van egy fantasztikus olasz robogó és egy kalandvágyó 33 éves kanadai srác, aki ráadásul még komoly magyar vonatkozásokkal is rendelkezik. Mi más következhet ebből, mint egy zseniális blog, aminek az apropója, hogy Sean egy év alatt körbemotorozza körbeveszpázza a…..
[update szept.27.] Ahogy több kommentelő is helyesen megírta, ez még nem a várva-várt új Lambó! Az majd csütörtök reggel érkezik csak. Azért ez se rossz... Csak kiderült ma végre, hogy mit mutat be a Lamborghini, a hosszas titkolózás és teaserkampány után teljes valójában…..
tartufo 2010.09.27 12:02:44
@magas les: arról nem volt adat egyelőre, de jó a kérdés.
tartufo 2010.09.27 12:03:18
@klarky: igen, chipandale már jelezte
tartufo 2010.09.27 15:39:27
@Mzee1000: javasolnám a megszokott helyet.
 A Lambo nagy gurításra készül Párizsban, de azért nem mehetünk el szó nélkül emelett a limitált példányszámban (összesen 80 darab, amik már el is keltek mind), testre szabottan készülő Ferrari mellett sem.További infók itt...