Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mavtelep

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapest Környéki Törvényszék döntésének értelmében a PR-Telecom Zrt. kábelszolgáltatónak kötelessége azonnal visszatenni csomagjaiba a Hír TV-t. A cég tavaly közölte, hogy januártól kiveszi a csomagokól a hírcsatornát, a Hír TV perelt, és nyert. A bíróság a döntés indoklásában a tévé nézőinek…..
mavtelep 2017.01.25 12:59:23
@mavtelep:

piaci viszonyok között éppen
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
Október közepétől hivatalosan is elkezdődött a fűtési szezon, de azért ne kapcsoljatok egyből a legmelegebb fokozatra.Talán nem is gondolnátok, de a legtöbb energiát a fűtésre használjuk el. Ezért érdemes a fűtéssel ott spórolni, ahol tudunk. Hosszú távon a legjobb megoldás,…..
Apám hithű kommunista volt. Mi lett volna más. Újpesten, a Pamutgyár árnyékában, a cselédsoron, a legutolsó lakásban, ahol a budi az orgonabokor mögött van, ahol a szobakonyha luxus, és ahonnan a mama igenis a moziba megy takarítani, meg a gyárba, pulóvert magára kapva,…..
Rájár a rúd mostanában a régi fővárosi kórházakra. A Klinikáknál műemléképületeket bontanak, hogy a helyükre egy csúf tömböt húzzanak fel, a János Kórház területére pedig egy irodaházat építenek. Legalábbis ez áll egy Blikk birtokába került dokumentumban. Viszont a…..
mavtelep 2011.08.08 15:02:17
@gyermekeim:
Ez lenne sz igazi !
Ha már 100 évet kibírt ez a kórház, adhatnánk újabb 100 évet, egy korszerűsítés után.
Az V. kerület egyik legforgalmasabb csomópontjától, az Astoriától csupán néhány lépésre bújik meg a Károlyi kert, melyet a Ferenczy István utca, a Magyar utca, a Henszlmann Imre utca és a Károlyi-palota épülete határol. Ha valaki nem ismeri, tényleg szinte csak véletlenül…..