Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazisrác

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köremailben, illetve saját blogján jelentette be Para-Kovács Imre, hogy már nem a Hírlap publicistája. “Kibékíthetetlen koncepcionális ellentét mutatkozott mai főszerkesztő csevegésünk alkalmából Gazsó L. Ferenccel, ezért december elsejétől lelépek a közepet jobbról…..
Tavaly egy interjúban Lovasi András azt mondta, hogy a Kiscsillag "az énekhang miatt tök olyan, mint a Kispál. Vagy legalábbis hasonló", de majd megpróbálnak keresni másik énekest vagy énekesnőt. Nos, nem lett másik, a most megjelent lemezen továbbra is Lovasi énekel, így…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Letorrenteltük Önöknek a Banksy és Danger Mouse által meghekkelt Paris Hilton-cédé borítójának képeit a kortárs művészet jegyében, sajnos maga a remixelt zene még nincs meg, de rajta vagyunk. Addig is nézegessék a kilógó mellű, kutyafejű milliomosnőt! (Legjobbak…..
Barcs Flash Miki elérkezett programnemajánlója területi csúcspontjához, amiben saját zenekarát diszkréten "nagyon ajánlja" vasárnap este 10-kor a Bahia-színpadon: Augusztus 13. vasárnapTankcsapdát nem ajánlom. Ghymest 13 éven aluliaknak kifejezetten ajánlom, följebb…..
Először is itt egy képgaléria a vasárnapi Flashről, azaz pontosabban Barcs mesterről, és nemsokára jön a beszámoló is a koncertről. A velvetes csajok már mind beleszerettek, úgyhogy készüljenek fel a legdurvábbakra addig is itt az eddigi leglakonikusabb, már-már haikuszerű…..
Barcs Flash Miki programnemajánlója közben nosztalgikus hangulatba került és a mai elkerülendő fellépők mellett utcai harcáról is megemlékezik: Augusztus 12. szombatFemi Kuti ez ilyen világzene, nem tudom milyen, lehet, hogy jó. Ludditákat nem ajánlom: énekel velük egy kis rapper,…..
Ekkora szívást, hogy terrorizmus miatt elmarad a mai egyetlen értelmes (bár tegyük hozzá, mára eléggé megfáradt, humorát vesztett és túlpolitizálódott) külföldi bagázs, a Coldcut fellépése, és utána Matt Black Ninjatune-házibulija. Hátezilyen. Szerencsére Barcs Flash Miki…..
Eleinte értetlenkedve álltunk, hogy mi történt a Kispál és a Borzzal és a körülötte kialakult kultusszal, mivel a közönséggel együtt mi is unatkozni kezdtünk, végül megtudtuk, a Kispál azért játszott ramatyul, mert nem működtek normálisan a fülmonitorok. Az idei…..