Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dede01

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
A VDSzSz Szolidaritás május 8-án 0 és 18 óra között tartja meg a korábban április 30-ára meghirdetett sztrájkját. Szakszervezetünk Országos Választmánya egyrészt a ballagókra és hozzátartozóikra való tekintettel határozott így, másrészt azért, mert a kormány részéről…..
dede01 2009.04.28 19:13:01
Felvilágosítás helyett utólagos gúnyolódás a pénztárnál, és a fogyasztó fizet, mert nem tehet mást. Tanulság, hogy az apróbetűs rész nem véletlenül apró, és hiába kérünk segítséget, olvasni akkor is muszáj. A sztori ott kezdődik, hogy a nővéremmel megleptük a…..