Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schiffer Miklós

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Három éve halt meg az olasz divat egyik legnagyobb tehetsége GIANFRANCO FERRÉ. A milánói tervező aki aszimmetrikus vonalairól,gazdag anyaghasználatáról , mérnökien megszerkesztett meghökkentő ruháiról,óriási masniiról és nem kevésbé arról lett híres, hogy betörve…..
              A sokat kritizált korszak ősszel lezárul. Jean Paul Gaultier a párizsi divat fékezhetetlen fenegyereke távozik a Hermés vezető tervezői posztjáról. Helyét a 2000 óta a Lacostnál alkotó Christophe…..
                                Az itthoni utcaképet  ciklikusan ellepik olyan ruhadarabok amelyek eredete homályos, funkciója…..
   Néha a laknagyobbak is tévedhetnek…Karl Lagerfeld aki megkérdőjelezhetetlen stílussal tervezi már több mint két évtizede a CHANEL ház modelljeit – a Fendi és a Karl Lagerfeld Gallery mellett -  több nyilatkozatában is elismerte , hogy szívesen…..
                  A legendás Yves Saint Laurent , vitathatatlanul legnagyobb sikere az illatszerek területén  az Opium illat piacra dobása volt 1979 be. Akkor óriási döbbenetet…..
  Kiegészítendő a fehér férfi ingről szóló gondolataimat, íme egy pompás ábra arról, hogy mikor és hogyan lehet a hosszú ujjat felgyűrni, felhajtani! ..
 A férfi ruhatár következő örök darabja a FEHÉR ING, amely amióta öltözködünk része a ruhatárunknak. A fehér ing lehet könnyed casual darab farmerrel, kívül viselve bermuda párja, nyitott gallérral a modern kor laza férfiének  üzleti kísérője, tökéletes…..
A klasszikus ruhadarabokban az a csodálatos, hogy nem lehet őket megunni, változzon bárhogy is a divat szeszélye , a klasszikus mindig megmarad, alkalmazkodik a változásokhoz de lényegét megtartva állja a helyét. Aki bátran mer öltözni a klasszikus darabokat a divattal kombinálva…..
  A kék zakóA férfi ruhatár egyik nélkülözhetetlen és örök klasszikus darabja a kék zakó, amely összeköti  régi korok tiszti hagyományait, az elit egyetemek mindennapjait és a kifinomult úri klubok világának szivarfüstös miliőjét. A…..
Nem mindenki elegáns aki jól öltözött. Jól öltözött az, aki helyes méretű jól szabott és jól összeállított ruházatot visel. Elegáns pedig az, aki ezen felül az öltözködésével a saját egyéniségét is megmutatja. Az elegancia egy olyan attitűd amit szinte lehetetlen…..