Regisztráció Blogot indítok
Adatok
montpellier

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cégnél emiatt megürült a felszabadítói pozíció. Egyáltalán nem értjük, Junglefighternek ez az állás miért nem smakkol, egy rakás helyen virágot szórnának elé, ami az „üzemi munkás” poszt elfoglalása esetén szinte kizárt lenne. Munkanélküli olvasónk levele…..
Hát azért, mert ez a különös nép még a kapitalimust is olyan lepukkantan kádáristára tudja alakítani. Borzongjunk együtt a Főnix S.O.S. Zrt - vagyis magáncég - által fenntartott, Heller utcai központi háziorvosi ügyeleten, ahol vederbe zubog a víz a sötétben és ahol a beteg…..
montpellier 2007.06.26 16:09:29
naszóval, ismerem a főnixes bandát, mármint második lépcsős ellátóként. Az ügyeleti ellátók annyira tapasztalatlan csikók, amennyire olcsó embereket lehet szerezni az egyetemről kikerülők közül... és nem velük van a baj...összeesküvés elmélet szerűen azt gondolom, hogy szóban utasították őket a "takarékoskodásra": az ügyelet az István kórház oldalában van, rendszeresen eljátszották, hogy valamilyen műszerük elromlott és "átküldték" hol cukormérésre, hol EKG-ra az ellátandó betegeket az István kórház belgyógyászataira. Ilyenkor a kórházi orvos elmorzsolt egy szitkot a fogai között és tisztességesen ellátta az "elpasszolt" beteget. A főnix megúszta egy beutalóval, sokat nem szaggatták az eszközeiket...

nem hörgök az egészségügy magánosítása ellen, mert ha a teljes rendszerben megjelenik a "magamét védem" elv, akkor a főnix nem tudna ilyen aljasan játszani... szóval ez a cég pontosan az állami egészségügy tehetetlenségére és rendezetlenségére ült rá. Lefogadom, hogy nem szakmai szabályok be nem tartása miatt fogják őket elmeszelni, hanem csődbe mennek amikor a magánbiztosítók leszámlázzák nekik az ellátásokat.

a jelenlegi egészségügyi vállalkozások a nyolcvanas évek GMK világát idézik, amikor a cégek drága, kihasználatlan gépeit néhány ember magáncélra használta, nem számolva költségeket, amortizációt stb. A magyar egészségügyben most írunk 1987-et.