Regisztráció Blogot indítok
Adatok
instantfashion

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves Full Beauty olvasók! Ha szeretnétek megkapni a Lush karácsonyi jókívánságait, vagyis a Best Wishes ajándékcsomagját megnyerni, akkor nem kell érte egyebet tenni, mint az alábbi kérdésekre helyesen válaszolni:   1.Melyik országból indult el a Lush cég…..
L-Style Sztár stiliszta 2010.04.03 17:54:00
Rachel Zoe az amerikai sztárocskák legfelkapottabb öltöztetője. Ő adja a ruhákat Paris Hiltonra, Mischa Bartonra, Lindsay Lohanre vagy Keira Knightley-ra. Ezt nem is olyan nehéz észrevenni, hiszen saját, kicsit hippis, etnós stílusát erőlteti ügyfeleire is. Sőt ugyanolyan…..
A napokban rendezték meg a GLAMOUR Women Of The Year díjkiosztó gáláját. A partin rengeteg hazai sztár részt vett, köztük sok férfi vendég. A legtöbben közülük nem bonyolították túl a dolgokat, de nem is baj, mert az öltönnyel legalább nem fogtak túlságosan mellé, ráadásul…..
Nem vagyunk túl nagy MJ rajongók, így némi közönnyel figyelünk minden újabb hozzá köthető információt. Most négy összeállítást láthattok tőle, a vigyázzba állt modellen.Engem továbbra sem győzött meg, a zakó tetszik, de ez kevés.Szerintetek?(képek: fashionisto)..
HeStyle YourLook: Szeptim zakója 2010.03.11 14:00:00
Szeptim nevű olvasónk küldött ezúttal nekünk fotót az újonnan vásárolt Zara zakójáról. Szerintetek milyen típusú inget és nadrágot válasszon a zakóhoz a laza, de elegáns hatás érdekében? Köszönjük Szeptimnek, hogy megmutatta zakóját, ha Te is megmutatnád új vagy…..
OurFashion Oscar 2010 - a ruhák 2010.03.08 11:17:00
Kiosztották tegnap éjjel-ma hajnalban a díjakat, mi pedig egy pillanatig sem törődve a díjazottakkal a ruhákat szedjük ízekre.Az este egyik favoritja nálam az Avataros Zoe Saldana - végre valaki mer kockáztatni és ráadásul sikererrel! Adott egy elképesztő Givenchy ruha, óriási…..
Ismét játékra hívunk benneteket, kedves Olvasók! Nagy célt tűztünk ki magunk elé: szeretnénk minél több emberhez eljutni a Facebook-on keresztül is, hogy Olvasóink első kézből értesüljenek a legújabb hírekről és frissítésekről! Nincs hát más dolgotok, mint csatlakozni…..
Március 18-án kerül megrendezésre a 2010-es GLAMOUR Women Of The Year díjátadó gála. Március 3-ig lehet szavazni összesen 6 kategóriában, valamint +1, "a legsármosabb férfi" kategóriában. Kíváncsian várom, hogy kire érkezik majd a legtöbb szavazat. Nézzük az…..