Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betg

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ebbe a videóba is a szokásos módon botlottam: tök véletlenül. És milyen jó, hogy elindítottam. Pedig csak annyi a címe, hogy  Motorozás London központjában: megállítottak a rendőrök! A franc tudja mire számítottam. De az biztos, hogy amit itt látunk, oktatni kellene.…..
Betg 2015.03.01 20:37:41
Egy kis történet , kb vagy 6 éve hoztam haza lábon egy autót Angliából , egy ismerősöm megkért stb , igazából lényegtelen , beleültem az autóba azt gyí haza vele , természetesen biztosítás nem volt rajta , út adó igen , kb 40 km után egy civil kinézetű bmw igen csak kék fényekben úszott és félre állított , beültetett hátra a bmw be amiben rács volt és belülről nem lehetett kinyitni az ajtót , kb 30 sec és kihangosítva a tolmács a telefonban , közölte hogy közlekedési bűncselekményt követtem el mert biztosítás nélkül használok egy autót , és ez náluk nagyon komoly dolog , mit mondjak nem voltam túl boldog mert ez nem volt vicces , elmondtam , hogy nem volt tudomásom róla hogy nincs rajta biztosítás , és muttattam a road tax matricát , elmagyarázta ,hogy az mire való , elkisért egy parkolóba és visszadta az összes iratomat , elmondta hogy lehet az interneten 1napos biztosítást kötni , és elengedett , 1 fillérre nem büntetett meg , viszont elmondta a következő eset nagyon drága lesz, hát azóta hoztam nem egy autót angliából de eszembe se jutott ezzel játszani . Anglia elég rendőr állam de feleslegesen nem csesztetik a népet , nem pénzbehajtásról szól a rendőri munka.
Bármit is hazudnak itt a lé a tét és jól meg lehet magyarázni , hogy így meg úgy a baleset megelőzés egyebek , aki tud vezetni az ha egy kicsit gyorsabb , meg befordul stb , aztán mégsincs baleset , aki béna , vagy állat azzal nem sok mindent lehet kezdeni , ma csupán 2 autó akart nekem jönni , és senki nem ment gyorsan , vagy szabálytalanul.
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Nepperlecke, 1.rész 2012.02.22 17:20:00
Legyen ön is gátlástalan nepper, pár apró lépésben:1. szerezzen be külföldön egy közepesen lepusztult SL500-ast2. ideiglenes német rendszámmal és biztosítással hozza be az országba3. tekertesse meg az órát egy profival, hadd szóljon4. locsolja le szilikonnal, takarítsa ki5.…..
Megtaláltam az egyik standon a legstílusosabb elvihető ajándéktárgyat is. El kellett hoznom, annyira szép. Imbuszcsavaros keret, kipattintható zárfedél - két dimenzióban rányomtatva. Öntapadós. A feladványhoz tartozó autó képeiért kattintson, és galéria nyílik! Mivel én nem…..
Hát nem, sajnos nincsenek túl a kompozáson. 21:49-kor, tizenhárom és fél kilométerrel a komp felhajtója előtt a Mercedes elkezdett lassulni, aztán megállt. Az ok: teljesen elment az olajnyomás. Sajnos ezzel már eddig is probléma volt, a korábbi konzíliumok túlságosan híg olajat diagnosztizáltak.…..
Nem elég az NKH-nak a maga baja, konkrétan a friss korrupciós botrány, most a mopedautósok is támadásba lendültek – persze nem először. MOPEDAUTÓK és SEGÉD-MOTORKERÉKPÁROK Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete 5200 Törökszentmiklós, Bethlen G. út 4. Tel: 30/9982-725…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Betg 2010.02.28 13:00:07
@Csikós Zsolt: Zsolt ! Ha érdekel én tréleren 1600kg-ig gond nélkül tudok szállítani az autóm 2000kg húzhat jogsim van hozzá rendszeresen hozok autókat Európából ismerősöknek pl, barátom 66 Ford Mustang gépsárkányát.Svédországban is jártam már nem ismeretlen a terep.Mivel autók terén én sem vagyok normális, ha érdekel szívesen segítek a hazahozatalban csak az üzemanyagba ill a kompba kerül .