Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lütyő

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. szeptember 11-én éjjel, betörtek egy…..
lütyő 2013.11.24 18:00:38
Autósok figyelmébe!Hidrogén generátorok kaphatók nálam, amik 20-40% mértékben csökkentik az autó fogyasztását! Be van építve egy tesztautóba és tökéletesen működik és meghozta a várt eredményt is. Akit érdekel kérem keressen itt vagy a 0756221438-as számon!In atentia…..
Kedves Szimpatizánsok, Nem Szimpatizánsok és Mindenki Aki Él, Mozog és Olvas!Az utóbbi időben megszaporodtak e-mail fiókomban azok a levelek amik arról kérdeznek, miért nem történik érdemben semmi, van-e valami kézzelfogható eredmény elektronika gyártás terén, vagy hol van a klub…..
lütyő 2012.04.26 14:31:17
@realbalu: Gondolom hogy klímás és zért nem találsz megfelelő pontot. Persze függ a cella méretétölis de aku melett vagy a váznyúlványon biztosan van elegendő hej.
Ha nem klímás akkor a job oldalon a védőlemez és a lökhárító között elfér biztosan.
lütyő 2012.05.01 08:23:52
@rudi11: Szevasz.
0,3L ezer köbcentinként már hatásos. 1,7L TD motoronál nemigen lehet jelentős fogyasztás csökenést elérni ezek általában 5L üzemanyaggal beérik ebből ha sikerül 1L lefaragni az igen jelentősnek mondható. Gondolom Opel amibe beraktad. Érdemes ellenőrizni az interkúlert általában sérültek szoktak lenni.
lütyő 2012.05.02 13:12:13
@nyereg: Érdemes hozzátenni hogy a használható és a nagyonjó hatásfokú cella nem ugyanaz! Ezt a tényt azok ismerik akik valóban hasznának hho rencert. MMW 10 kicsit messzevan minden mostani ekébzeléstől és főleg realitástól.
   A történet igaz. 2011 szeptember 16.-án, pénteken történt meg, de nem valakivel, hanem velem. Úgy kezdődött, hogy elmentem levizsgáztatni az autót a szomszéd faluba, ahova eddig is tettem kétévente. Azt tudtam, hogy a benzin fogyóban volt, de bőségesen elég volt a megtenni…..
lütyő 2012.01.06 20:13:18
Vizet az üzemanyaghoz, de mennyit? Másik fóromban agyalgatonk azom hogyanis lehetne tisztán vizzel üzemeltetni a vasat ehhez adnék egy elméletet.
Egy dologban egyetérthetünk hogy tiszán hho-val nemfog működni a dolog.
Azis szinte biztos hogy a gyujtástis átkel alakítani plazma gyujtásra.
Harmadik ami biztos hogy vizpárát kel bejutatni a hengerekbe és ezt hho és vizpárát kell meggyujtani. Eddig kb egyezik az elkébzelés mindenkinél.
Aki próbáltamár a rotát vagy bármimást beindítani hho-val annak elsődlegessen a legnagyobb probléma a levegő és hho arányának beállitása.
És most elérkezett az elméletem vázolása.
Viz H2O egyben nem éghető de szétbonva igen. Mért kell nekünk ehez a plusz levegő amit mindenáron beakarunk juttatni a hengebe csakhogy felhigícsuk a tökéletes hho elegyet amiben megvan minden a tökéletes égéshez. Minél több levegőt keverünk a hho-hoz az anál gyengéblesz és egyszercsak leáll a vasunk.
Igen a mostani vasakon a levegő létkérdés de ezek nem vizzel üzemelnek. Elméletem alapján levegőt nemszabad bejutatni a hengerekbe csak hho + vizpára + plazma gujtás.
Számolgattam mostanában mennyi az az üzemanyag aminek bekell jutnia a hengerekbe átlagos motoroknál 1 mukaütem alatt 0,04 köbcenti ez hihetetlenül kevés. Ha enyi vizet + hho bejutatunk a hengerbe egyetlen ciklusban ez valószínű hogy képes begyuladni és elvégezni a munkát.
Akinek megvanmár a plazma gyujtás és van hho, vizet majdcsak talál valahol a többi részletkérdés azok próbát tehetnének.
Természetessen ez csak elmélet ha nekedisvan építő jellegű ötleted irdle ide mert a magányos ötletek elvesznek!
lütyő 2012.01.20 13:08:32
@nyereg: Nem láttamég ojan vasat ami valahogy ne reagáltvolna hho-ra valamenyire. Tömítecség a legfontosabb! Bontó hatásfokával azért vitatkoznék a legelső bontóm igazi áramfalóvolt pici gázzal és mégis jelentősen javítot a fogyaszáson. Turbós vagy sima vagy benzines szinte mindegy csak a bekötési pontot jól kell kiválasztani.
lütyő 2012.04.11 00:09:44
@mazu: Napokban rotációs kapán teszteltem egy elsőre kényszer megoldást mivel kevésvolt a benzin és nem akartam elmeni venni ezért amit a télen használtam a párásítóba 50% etanol 50% víz elegyet használtam. Elegy végső összetétele 50% benzin 25% etanol 25% víz . Szépen üzemeltis zárt fóliasátorba rotáltam és senkinek nem csavargatta a füst az orrát, egyszóval egyszerűen 25% megtakarítás. Rota jóval nyomatékosabban üzemelt és egyenletesebben. Kifogyot a nafta és ha lúd legyen kövér emeltem a etanolos elegy arányán 40% benzin 30% etanol 30% viz ezt nem szerette fuladozot akadozot csak sokadik próbálkozsra sikerüt indítani és utánais csak megyegetett. Visszaállítottam az eredeti keveréket és ezzel simán üzemelt tovább. Másnap belenéztem a tankba és szomorúan tapasztaltam hogy a víz kivált az elegyből.
Happy Hannukah! Nem érted a köszöntőt fogadom! Na akkor napjaink egyik, ha nem az egytelen legnagyobb giga-mega eseményéről maradsz le és egy nagy anti-multi vagy, vedd tudomásul. ... és hogy ismereteid eme hézagát bepótold, a Nyugati téren a helyed még egy hétig. "Mit mondott,…..
lütyő 2011.12.28 06:21:02
@tomabear: Nagyon távoli megmondani mostan milesz februárra. Elméletileg most minden szombat megfelelő. Nekem mindig azon a héten derülki hogy hétvégén kelle dolgozni vagy nem.
lütyő 2011.12.30 20:35:17
@realbalu: Lemezt, danamid végzárót, rozsdamentes csövet. Inen tudól rendelni telcsi 06 30 370 0775 Hidroacél . Leghamarabb jövőhét csütörtökön lesz szálítás.
Kh vagy bármi vegyi anyag www.cemolker.t-online.hu/elerhetoseg.html
Amit még mindig nemtutál megvenni itten megvan Spektrum telcsi 06 20 311 9363
Lemez szabás és rendelés (csak egész táblából)telcsi 06 30 320 37097.
BUÉK
Szurkolást????? Mihez is? Hogy bírjuk a benzináremelés maratont szusszal...Mostanra gondolom minden Kedves Olvasónk visszatért a nyaralásból, feltöltődve energiával, élményekkel és (vagy) szilikonnal.Gondoltam megosztom pár tapasztalatom, gondolatom a nagyérdeművel, ami az utolsó…..
lütyő 2011.11.28 11:04:16
@nyereg: Kérlek mutasdbe !
Nemkell nagy behemótot elég egy 1L benzinest prezentálni.
lütyő 2011.11.30 06:52:51
@cef: 2,5L gáz piskóta még a rotátsem tudod pöfenésrebirni. Mikor próbálgatam a rotán kb 4,5L gáz kellet neki És akkoris csak alapjáraton ketyeget.
Kisméretű bontókkal káris kísérletezni hatásfok javítás célból. Amit én láttam eddig a legjobb 12A/1L lemezméret 200x200mm hasznos felület 160x160mm 11 lemezes lemez ko33 ennek ellenére ezt tuta produkálni.Tulaj utólagos beleegyezésével berakom a linket ezen üzemközben lehet látni www.youtube.com/watch?v=qcoZuUIjNQ0
lütyő 2011.12.09 09:32:49
@roadless: Van másis nemcsak benzin és dízel. Átalakítatod a vasat LPG vagy CNG üzemre mingyárt kedvezőbb az üzemanyag ára.
Napsugaras Napsugarat Mindenkinek! Tele van a város szerelemmel, no meg aggódó autósokkal. Itt a tavasz, minden kellemes hozadékával, de a nyár várhatóan nem fog túl sok jót hozni. Valami nóta ugrik be, azt hiszem Zorántól, "ne várd a májust kedvesem" röfrénnel. Szomorúan…..
lütyő 2011.05.27 14:31:10
@HHOnda: Szevasz.
Én úgy küszöböltemki a motorfék csökenést hogy visszakapcsolok egyet. Motórfék hiánya vag jelentős csökenése az alföldönis érezhető ezért kicsit nagyobb követési távolságot tartok de ígyis többet kell használni a féket.
Télen sikerűlt tartósan elérni a 7,8-8L fogyasztást és reményketem hogy ez továbfog csökeni mivel a télen beszerelt karterszürő csak tovább javít gondoltam a nyári viszonyokban, érdekes módon hiába let meleg a fogyaszás nemcsökent továb, valószínű ez az optimális amit kilehet csikarni a paripából.
Üdv
 Természetesen nem muszáj általánosítani, mivel MÉG nincsenek ellenvélemények ezért tudok csak negatívokat beszerkeszteni. Remélem lesznek pozitív kommentek is!A bejegyzés egy másik post kommentjeiből lett szerkesztve.Addig is ki mint vet, úgy arat (bár a szar jó táptalaj :)…..
lütyő 2011.04.18 23:33:27
@Marthen: Szega nekem 100km 1L ami hozot eredményt de nagy terhelésnél ( futóval megpakólva ). Úgygondolom közreadhatom azokat az elméleteket amit néhány ismrősel mostanában agyalunk (remélem nemlesznek érte mérgesek). Elmélet a következő mivel nehézkes a kívánt víz nyomást létrehozni a motórban és drága dolog ezért más formában kelene bejutatni a motórba mégpedig gőz formában erre két megoldás létezik .
Egyik párásító berendezésel de ez ugye áramot zabál.
Másik varia a kipufogó könyököt átfúrva átvezetünk egy csövet amiben minimális vizet jitatunk ez a víz azonal gőzé válik és talán nem hőzé hanem egy más halmazálapototveszfel . Kitugy a talán sikerűlne a plazma szintet elérni (na eben nemvagyok járatos, ha valakinek van pontosab infója az kiegészithet)ha jól agyalgatunk akor a plazma az plazma marad . Tehát hiába hűtyükle akoris plazma marad.
Hideg plazmátaztmár belehet vezetni a motórba.
Nagyából ez az elmélet. Víz hozáadás úgylehet a legjob ha a legtökéleseben sikerűl elkeverni a levegővel . Gázok gőzök sokal tökéleteseb keverdnek mint a folyadék!
üdv mindenkinek
Ja majdelfelejtetem.
@tomabear: kipróbáltam leszedegetem minden szenzóról a csatlakozást ami a víz hőfokal kapcsolatban lehet és próbálgatam . Valami más vezérli, kető szenzórvan nálam egyik a termosztát tetején ez vezérli a ventilátort a másik a hőfokmérőt .Lehethogy a hőmérő az ami vezérelmég? Azért foglkoztat ez a dolog mert a nem automata szívatós autóknál jóval hamarabb visszalehet nyomni a szívatót mint az autómata szívatós autóknál ha üzemel a hho rencer és télen jóval kedvezőbb eredményeket tudnak elérni mint az automata szívatós társaik. Jó agyalást üdv .
lütyő 2011.04.19 09:37:51
@Tuning: Nagyon köszi mindenkinek a segítő szándékot . Ezt szeretem mikor segít mindenki ahól tud és nem a sz@rólásmegy. Mégegyszer köszi mindenkinek de ha van továbi ötlet akor nyugotan írjátokle megvitatunk mindent előbb utóbb csaksikerűl megépítemümk a vízautót .
lütyő 2011.04.19 09:39:10
@lütyő: Csapatmunka mindig hatékonyabb mint az egyéni kísérletezés.
Víz az üzemanyaghoz! EFIE 2011.03.13 07:10:00
 EFIE.Nagyon sokat rágódtam a dolgon. Végül is nem nagyon jutottam dűlőre magammal. A mai napig is tisztázatlan számomra következő magyarázat. Ezt a részt kiollóztam egy linkből, talán ez lehetne az értetlenségem alapja:"Amikor az elektrolizáló csatlakozik a motorhoz,…..
Kedves Gyerekek!Ma egy olyan messzi földről fogok mesélni Nektek, ahol csupa szép, okos és segítőkész csudalény lakozik. Ezeket a furcsa szerzeteket egy cél vezérli: egy olyan szerkezetet akarnak a drága jó magyaroknak -csak nekik- adni, ami "kivonnya a vízbül a zoxigént",…..
Happy Kitörési, Csendőr és Valentin Napot Mindenkinek!Mostanában egyre többen keresnek azzal, ha 20-40-80-500-10.000 stb. %-os üzemanyag megtakarítást garantálok, ők vevők mindenre. Kérdésemre -nem mintha nem tudnám a választ- honnan vették ezeket a számokat, a válasz: hát…..
lütyő 2011.02.19 20:13:37
@imiapo: Szerintem érdemes kisseb boltot felkeresni ahól az eledó a tulaj .
lütyő 2011.02.22 18:30:10
@lipcsikgabor: Nekem gond nélkül becupantya. Nagyon szereti és szinte könyörög érte.
lütyő 2011.02.22 20:57:19
@lipcsikgabor: Előzőhavi bejegyzésnél megtalálod. Üdv
Adjon az Isten szebb buborékot!Arra a kérdésemre, miszerint mit kéne erőteljesebben boncolgatni, 0 javaslat érkezett.  Sebaj, amint  tapasztalom nem fogyunk ki a témából. Ezt bizonyítja a sok kérdés itt és kedvenc kótya-vetye oldalamon is. Egyikük  a PWM kérdése.Az…..
lütyő 2011.02.14 12:29:07
@amper-vadasz: Ha nincs semleges akkór masz 2,5v betáplehet.
lütyő 2011.02.14 12:56:07
@amper-vadasz: Értemén mivel kísérletezik. Sok siker hozzá.
lütyő 2011.02.15 22:30:29
@roadless: Cemolker Kft. Vegyiáruk
Cím: 2750 Nagykőrös, Baracsi utca 3

Telefonszám: (53) 552 306 www.pmkik.hu/world/tagok.nsf/all/Cemolker_Kft_#kezdet
Tisztelt Nagyérdemű! Ahogy korábban is említettem várom a HHO autózással kapcsolatos téma felvetéseket, amiről bejegyzés(eke)t lehet nyitni! Ha nincs annak örülök, mert mindenki szakértő a témában, lassan zárhatjuk a blogot. Bár a hozzám intézett napi 30 körüli e-mail és a…..
lütyő 2011.01.27 22:19:54
@patkolttojas: Szia. Kétfajta biztositékot használtam eddig a kölömbség ránézésre egyik sárg a másik piros vezetékes a sárga birja de a piros kb 12A körül melegszik pedig elméletileg 40A-ros .
lütyő 2011.01.28 22:33:29
@vízagy: Nem a legegyszerüb ampermérőt beépiteni ?
Víz az üzemanyaghoz! Javaslat... 2010.12.20 09:49:00
Ho-ho-ho Kedves Gyerekek!Miután nem tudom igazán lemérni, érdekel-é egyáltalán valakit, amiről írom a bejegyzéseket, szeretném ha a jövőben, egyfajta Önök kérték formában folytatódna a dolog. De.... arra is megkérném a Tisztelt Egybegyűlteket, mielőtt kérdésük akadna,…..
lütyő 2011.01.06 12:10:55
@patkolttojas: Szevasz azt irtad hogy 2 óra eltelteltével érte el a kivánt 18A és nemtermelet 1L . 2 óra alt azért csak melegedet valamenyit . Nemlehet hogy más lehetet a gond ?
lütyő 2011.01.06 22:59:14
@patkolttojas: Én értem mit irtál az eső alkalommal. Most az enyém ugyál hogy csak a cela gázkivezető furatáig van elektrolid tehát nincs a tartájban semi csak a lemezek és a vizcsőben amenyi van . Napokban hoszútávot mentem kb 8 üzemórát ment álandóan kb 20 perc alatt elérte a kivánatos 15-16A és végig tartota . Induláskor -6C csontáfagyot álapotban minden az út végén kb 25C lehetet a bontó. Szerintem nemszükséges a tartájt a bontó mellérakni mivel nagyonsok időkel amig az összes elktrolid kiolvad és felmelegszik. Inkább érdemes töbször utántölteni a megfelelő szintig amig ezek a fagyos idők tartanak. Üdv
Sziasztok!Beszéltünk már sokat a HHO cella anyagainak kiválasztásáról, fontosságáról, azonban úgy érzem még mindig nagy a tájékozatlanság ez ügyben. Különösen az elektródák (lemezek) terén. Ez a kis bejegyzés ezt a bizonytalanságot és a jelölésekkel járó…..
lütyő 2010.12.17 14:44:43
@patkolttojas: Edig énis közreatam minden tudásom itis és másutis és anakis akik megkerestek . Töbit holnap üdv.
lütyő 2010.12.17 14:54:52
lütyő 2010.12.20 11:05:31
@patkolttojas: Megkaptam az értesitést felvagyok itatkozva a csatornádra. Na jó ez elfogathatób de enyire nem egy szerű. Kezdődik a celánál nagy tágulás miat a végzáró és az első lemez közöt nemszabad elektrolidnak lenie ezétkel telibe a gumilapot elkésziteni igy minimális tágulási eséjt adva a celának (amúgysem látványpékséget csinálunk ) Fityingek: szerintem a müanyag nem megfelelő ( a gazdaságomban sokat használok hasonlóakat és nagyongyorsan szétudnak fagyni ) már irtam és láthatad a vidinis hogy rozsdamentes csőbőlvanak ezek tökéletesek. Tartály: jég tágulása miat nagyon rugalmasnak kel lenie az alakja és mérete még kérdéses ( gondolkodokmég toöb variációvan ) megoldás amit a vidin láthatunk jobb mint az előző de lehet hogy nem elégséges lehethogy csak külső fütésel megoldható (gondolnikel azokra a felhasználókra akik egyszere töbezer kilómétert akrnak megteni -20C ban ) Bubi: nemegyszerü vidin látotak alapján jó lehetne de igen bonyolult elkésziteni egy visszacsapó szelep talán egyszerüb ( neken pár honapja nincs viz a bubiban mivel ezt álandóan éri a menetszél igy ez a leghidegeb és egyszerüen lecsapódik a pára kb 60-napalat 2köbcenti gültössze .
Sziasztok!Az utolsó bejegyzés óta eltelt egy kis idő, de semmi olyan építő jellegű kérdés, hozzászólás érdeklődés nem volt, ami miatt írhatnékom támadt volna. Ebből egy dolgot szűrtem le: a top-on vagyunk HHO ügyben, mindenki tud mindent, él és virul a magyarországi…..
Halló Fiúk, halló Lányok! Ez a bejegyzés kicsit hirtelen felindulásból születik, született! Apropója, hogy visszatértem egy korábban már olvasgatott oldalra, hhogames.com/. Igen, értem angolul van és sokaknak ez kizáró ok. Meg lehet próbálni a Google fordítót a lényeget…..
lütyő 2010.10.15 10:40:13
@vespapierre: Hogyál a teknika a habosodás és egyebek. Egy vidi töbetmond mindenél ! Valahova felnyomod és a linket berakod ide . Üdv
Sziasztok!Viszonylag hosszú hallgatás után szeretném megtörni a csendet Érzésem szerint ez a bejegyzés  számtalan vitát, hozzászólást fog generálni. Az utóbbi pár hétben sok emberrel beszéltem, találkoztam akiknek generátorokat készítettem, megmutatták mit vettek,…..
lütyő 2010.09.19 18:16:43
@pittosi: Hát pár aksit szétkaptamár és mesugom hogy minden cela levan választva a másikrol ! Nincs távtartó lemez egyik bontóbasem mindegyik dolgozik ! És nemegy félgőzel !
Sziasztok!Úgy látszik nem volt hiábavaló a sok kérés, bejegyzés, meghallgattak az égiek, vagy Ti, vagy mind kettő!Pár héttel ezelőtt megkeresett egy blog olvasó, aki mellesleg elég jártas elektronikában és autó ügyben. Nem részletezném egymásra találásunk körülményeit,…..
lütyő 2010.08.30 12:52:44
@papapapus: 13A nál aztért lkb 1L gáznak kelene termelődni . Gondolom hogy szárazcelás mert ha nem akor lehet hogy az a baj ! Habzás nekemis habzik ezét kerestem ojan tartlyt aminek nagy a felülete és mingyárt nincsis gond mivel van felülete ahol kitud patogni a hab . Nekemis ijen csöveim vanak de semi elszineződés van sárgaréz alkatvészis bene de semi látható elváltozás . Csatlakozás nekem 12,2 rozsdamentes vastagfalú cső kicsit erőszakosan de rávágható a menet othon megoldható és általános dolog a menetfurásis egyszerű tömités teflonszalag .
lütyő 2010.08.31 09:08:14
@papapapus: Nekemis az első tartály ijen volt leis cseréltem gyorsan kicsi a felülete . Nekem skoda tánulási tartály van berakva . A csomagtartóban azért csak van hej sarokban és szerintem még jobis otan mivel neméri nyagy hőingás inditáskor ugye regel lehet 10C üzemeleg motortérmen 50C nem szenyeződik könyeb hozáférni .Habzást nemhiszem hogy befojásolya az elektonika . Még érdemes lene egy labdaszonda jelmódositót berakni amivel lehet befojásolni az üzemanyag befecskendezést . Javasolnám még hogy egy ampermérőt szerejélbe ugy hogy mindig lásad menyi a felvétel lehet hogy nemis dolgozik mindig kontakt hiba vagy vékony a vezeték sok kilódás után arra jutotam hogy 4mm-esnél nem érdemes vékonyabal próbálkozni a csatlakozóknakis nemszabad rádugós sarukat használni csak csokit vagy menetesen vögzitet sarut .
Chem.blog.hu Tankolj vizet! 2010.08.26 10:10:00
Eleged van a folyton növekvő benzinárból? Aggaszt a globális felmelegedés? Folyton átver a kutas? Lenéznek a csajok, mert füstöl a Simsonod? Egyszerű a megoldás. Tankolj vizet! A szabadalmaztatott technológia már 1990 óta létezik, és egy Stanley Meyer nevű feltaláló fejlesztette…..
SOS!!!! Nem titkolt célom ezzel a rövidke bejegyzéssel, hogy felrázzam a HHO gáz gyártó közösséget, és visszajelzésre buzdítsak mindenkit akinek van valami tapaszatlata száraz cella ügyben, meg úgy "ám blokk" mindennel ami ide tartozik. Csak mellékesen jegyzem meg találtam egy…..