Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valkea

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Nem Artúrként tér vissza 2013.01.04 00:50:11
Pénteken Amerikába is megérkezik a Merlin befejező évada. (Csak megjegyzem, hogy tavaly a Syfy legnépszerűbb sorozata volt a Merlin, amivel angol sorozat valószínűleg még sosem büszkélkedhetett a tengerentúlon.) Az amerikai premier apropójából szólaltatta meg Bradley Jamest a Los…..
Valkea 2013.01.07 15:54:57
@Kymy: Nem csatlakoznak a GOT-hoz, a cikk csak arról szól, hogy a Merlin színészek közül kit melyik GOT-karakternek látnának szívesen, kit tudnának elképzelni a szerepben. Természetesen olyan karakterekről van szó, akik a sorozatban még nem szerepeltek, csak a könyvekben bukkantak fel. Valamint megemlítették, hogy már mindkét sorozatban szerepelt Charles Dance, Liam Cunningham, John Bradley és Joe Dempsie. (Én ezt a felsorolást még James Cosmo-val tudnám kiegészíteni :) )
Valkea 2013.01.09 23:43:01
@Balinor: 10 színész, az szép! :) Én már arra végtelenül büszke vagyok, hogy ezt az 5 színészt felismertem, ugyanis borzalmasan rossz arcmemóriám van. :D
Merlin Csak semmi csökkenés 2012.11.12 22:23:53
Bár múlt héten azt írtam, 5,26 milliós esti nézőszámával évadminimumot ért el Merlin nézettsége, a brit nézők rácáfoltak az előzetes adatra. A hét folyamán 1,62 millióan tekintették meg felvételről egyik új kedvencemet, a The Disir című epizódot, így a hivatalos…..
Sajnálattal kell közölnöm a hölgy olvasókkal, hogy újabb hosszú és egyhangú fotósorozat következik egy vívójelenet forgatásáról. Vagyis láncingek, kardok, egymásnak feszülő izzadt férfitestek... Nincs itt semmi látnivaló. ;)Franciaország, 2012. június 27. "Biztos, hogy ezt…..
Most, hogy kezdjük megszokni, hogy Merlin visszatért a képernyőre, gondoltam, előások néhány nyári "lesifotót" az évad forgatásáról. Egyrészt mert ezeket mindig szeretitek, másrészt mert rengeteg jó fotó van, amit még nem mutattam, harmadrészt mert - lássuk be - a Merlin…..
Merlin Merlin-előzetes a BBC-től! 2012.07.28 15:28:51
Úgy látszik, a BBC is olyan türelmetlen, mint mi, mert váratlanul már a mai nap elkezdték vetíteni az ötödik évad előzetesét. Úgyhogy alább láthatjátok az új évad első hivatalos képkockáit, királynéval, kerekasztallal, Liam Cunninghammel, hóval, Dochraiddel, Morganával,…..
Tegnap olvashattátok, miket mondott az újságíróknak Julian Murphy producer a Comic-Con interjú szobájában. A második kerekasztal interjúban producer társa, Johnny Capps mesél az ötödik évadról. A videó alatt ezúttal is megtaláljátok az elhangzottak…..
Merlin Merlin az AXN-en nyaral 2012.06.09 21:58:00
Olvashattátok már a hírt, miszerint nyáron várható a Merlin negyedik évad hazai premierje, az AXN (vagy az AXN sci-fi) jóvoltából.A pontos dátumot még nem tudjuk, de az már biztos, hogy az első évadot június 21-től elkezdi vetíteni az AXN. Az epizódok minden hétköznap 16.30…..
Valkea 2012.06.10 11:01:05
@Balinor: Akkor a félmillióból én vagyok az egyetlen soproni. :D
Merlin TV Choice Awards 2012 2012.05.23 23:07:00
Két kategóriában szerepel a jelöltek listáján a Merlin a TV Choice Awards idei versenyében. A produkció a legjobb családi sorozat, a Merlint alakító Colin Morgan pedig a legjobb férfi színész díjáért indulhat a 2012-es szavazáson. A közönségszavazatok alapján fog kialakulni a…..
Vasárnap rendezték Londonban, a West Ham United pályáján a Soccer Six tornát, ahol hírességek, zenészek és színészek mutatták meg futball tudásukat, köztük a Merlin tavaly győztes csapata: Bradley James (csapatkapitány - naná!), Eoin Macken, Tom Hopper (a kapuban), Adetomiwa Edun,…..
Valkea 2012.05.21 17:40:36
Köszi a hírt, fantasztikusak a képek! :D
@Caretha: Stáb-kirándulás, remek ötlet! :D Most úgy elképzeltem, ahogy Colin ott ül a lelátón és lobogtat egy transzparenst "Go Bradley, Go!" felirattal :D
Valkea 2012.05.22 15:48:01
@Balinor: Én nem mosnám ki. Majd csak kiszellőzik. :D
@NapShe: Igen, Eoin előszeretettel nézi meg magának a szép lányokat. :D
https://twitter.com/#!/Hanxx/status/204519977464766464/photo/1
Múlt héten olvashattátok a Cultbox interjújának első részét, amelyben Julian Murphyt faggatta a portál a Merlin folytatásáról. Íme az interjú második része. Ezúttal főként rajongói kérdésekre válaszol a producer: Lesznek Merlinnek önálló küldetései az 5. évadban? JM:…..
Julian Murphy, a Merlin producer párosának egyik tagja, a sorozatot gyártó Shine Group dráma részlegének vezetője adott interjút hétfőn a Cultbox portálnak. Murphyt a fantasy sorozat készülő ötödik évadjáról faggatta a portál, továbbítva néhány olvasói kérdést is. Az…..
Valkea 2012.05.09 10:56:23
@Caretha: És én is! :D Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki képtelen hozzá feliratot találni :(
Merlin Merlin is vonaton jár 2012.04.29 23:33:00
Múltkor láthattátok Bradley Jamest a vonaton. Most íme Colin Morgan, aki vasárnap délután utazott a Cardiffba tartó szerelvényen. Épp a forgatókönyvbe írt jegyzeteket, amikor az alábbi nőnemű egyedek letámadták. :) Kép a hajtás után... forrás: twitter Hősünk is öregszik.…..
Merlin Camelot nindzsái 2012.04.25 23:49:00
Az a helyzet, hogy Eoin Macken (Sir Gwaine) felfedezte ma, hogy az ötödik évad egyik kaszkadőre, egy bizonyos Dave jó pár évvel ezelőtt Leonardót játszotta a Tini nindzsa teknőcök eredeti filmváltozatában, és ennek annyira megörültek a srácok, hogy jókedvükben feltettek twitterre…..
Olvashattatok már az ötödik évad első igazi spoilereiről, a téli tájról és a farkasokról, amelyekkel április első napjaiban dolgozott a Merlin stábja. Pontosabban a stábon belül egy kis csapat, amelynek magját egy természetfotós srác, Ryan Edwards, valamint Toby Strong operatőr…..
Valkea 2012.04.25 17:10:37
@NapShe: Majd Merlin életre kelt egy kutyaszobrot, és lesz a kis farkasnak játszópajtása :)
Pontosan száz éve történt a Titanic katasztrófája, amelyre nagyszabású műsorral emlékeztek tegnap este a hajó építésének helyszínén, Belfastban. Kedvenc Merlinünk, Colin Morgan volt az est egyik fellépője, amelyet a BBC kettes csatornája élőben közvetített. Titanic:…..
Valkea 2012.04.16 06:54:17
@Balinor: Igaz, de nem áll rosszul neki :D Lehet, hogy Arthur már jobban megfizeti a szolgáját? ;)
Valkea 2012.04.16 15:13:59
@NapShe: Igen, az jó volt :D Meg abban a részben amikor először találkoztak Gwaine-nel, Gaiusnak volt egy olyasmi megjegyzése, hogy "nem mindegy, hogy megeszed, vagy magadba szippantod azt a levest" :D

Egyébként szerintem Colin csak felkapja magára a Merlin-szerkót, és máris csontinak fog tűnni :D
Valkea 2012.04.17 22:34:47
@Caretha: Heh, csak gondoltam megemlítem, mert sokan tanakodtak a szakáll-bajusz dilemmán :D Egyébként én örülök neki, Merlint nem tudnám bajusszal elképzelni :D
A haját én is szoktam figyelni. A 3. évadban volt a legrövidebb a haja, nekem az tetszett a legjobban :D De a 4. is jó volt :) Mellesleg mifelénk a fazék-haj szó helyett szívesebben használjuk a sokkal dallamosabb hangzású, előnyösebb megfogalmazású "bili-frizura" szépirodalmi kifejezést XD
@Balinor: Nem is tudtam, hogy kiadták magyarul :O Ennek ellenére én inkább az eredeti DVD-k begyűjtésére gyúrok :)
Írtam már a Parked című filmről (a magyar címe Parkolópályán lett), amelynek egyik főszerepét kedvenc Merlinünk, Colin Morgan alakítja - bár ráismerni nem is olyan könnyű. Az elsőfilmes Darragh Byrne alkotása önmagában is érdekes filmnek tűnik, de különösen izgalmassá…..
Merlin Rajongók a forgatáson 2012.03.16 06:56:00
Nicci és két barátnője, nem tudom, milyen szerencse folytán, de ellátogathatott a héten a Merlin forgatására. Mint tudjátok, hétfő óta zajlanak Walesben az ötödik évad forgatási munkálatai. A Skóciából érkezett lányok két napot töltöttek el a stábbal; az első nap egy…..
Valkea 2012.03.18 11:24:01
@NapShe: Hehe, az szép is lenne, Bradley fekete körömlakkal :D Habár Colint már láthattuk szép fekete körmökkel a Ki vagy Doki?-ban :)
Merlin Egy éves a blog 2012.03.14 22:10:00
Bizony, pont egy éve, hogy elindítottam a blogot - épp aznap, amikor elkezdődött a negyedik évad forgatása. Ez a fejezet mostanra lezárult, de már el is kezdődött egy újabb, hiszen - mint olvashattátok - a héten újra forogni kezdtek a Merlin kamerái. Szerintem remek esztendő áll…..
Nem látom sok értelmét a gyorstalpaló felzárkóztatóknak, hiszen miért lenne jó valakinek felzárkóznia a sorozattal tíz perc alatt, ha így lemarad ötvenkét epizód minden élvezetéről? Viszont aki látta az eddigi összes részt, annak érdekes lehet: négy évad egyetlen…..
Anglia után Amerikában most látható a Merlin negyedik évadja, amelynek egyik újdonsága a kerekasztal lovagjainak jelenléte volt. Velük, vagyis az őket megformáló színészekkel közöl fergeteges interjút a CliqueClack.com, amelyből kiderül, hogy nem csupán a képernyőn, hanem a…..