Regisztráció Blogot indítok
Adatok
detonators

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Virág vagy te 2022.03.14 06:35:47
Nyilván mind megbuggyanunk, csak idő kérdése, legfeljebb a később születettek egy ideig örülhetnek, hogy nem annyira buggyantak, mint ősapáik, de őszintén meg vagyok döbbenve Tolcsvay László bánatán. Mert hogy el van kenődve, amiért a Nemzeti dal új videoklipjében azt éneklik az új márciusi ifjak,…..
  Lehet páran meghökkennek, hiszen politikai értelemben a címben megnevezett két ember tűz és víz. (Mi ezt Magyarországon tudjuk, hogy az USA-ban is tudják –e, hogy ki az a Gyurcsány Ferenc, nos ez valószínűleg jobb ha megmarad a költői kérdések szintjén). Trump és Gyurcsány, kijelenthetjük,…..
detonators 2020.11.09 20:11:35
@Max Cuda: Gratulálok, a stílus ugye maga az ember. Érdekes, hogy csak azon az oldalon vannak ilyen primitív megnyilvánulások, talán el kellett volna végezni az általános iskola II. osztályát is, nem?
detonators 2020.11.09 21:10:04
@Max Cuda: Bocsika, tévedtem, Neked még az általános iskola 1. osztályát is el kellene végezned, legalábbis a stílusodból kivilágló értelmed (pontosabban annak hiánya) okából. Értelmes érvek helyett csak ennyire telik? Amúgy meg nem is a Gyurcsányra szavaztam soha, de ez lényegtelen, egyedül csak az a fontos, hogy olyan pártra biztosan nem fogok, amelyiket a Teféléd pártol.
Levélben fordul Répássy Róbert (Fidesz) a miniszterelnökhöz, mivel úgy véli: a vezetőre a korrupció gyanújának árnyéka vetül, nem törekszik a gyanús ügyek kivizsgálására, ehelyett elleplezni, takargatni igyekszik azokat. Répássy Róbert sajtótájékoztatón ismertette a levél tartalmát. A képviselő…..