Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suomi&Anaheim

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az F csoport talán legfontosabb mérkőzésének napja. Megmondom őszintén, én az összes csoportmérkőzés közül ezt vártam a legjobban. Persze, lesz majd Brazília-Portugália, volt már Anglia-USA találkozó, de most Paraguay legjobbjai Szlovákia nemzeti tizenegyét alázhatják…..
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..
Suomi&Anaheim 2010.06.20 12:51:33
@Jeff: De kormányalakításhoz nem elég, így valszeg nem lesz Fico megint miniszter.
Egyre-másra jelennek meg válogatások a legszebb szurkolókról – blikk.hu, nso.hu. Sőt, valahol még meg is szavaztatták az olvasókat. Persze melyik ország szurkolói a legszebbek a 2010-es VB-n? Közmegegyezés szerint Paraguay leányai a legbájosabbak/legszexibbek. Ennek örömére…..
Vagyunk egy páran, akik minden Paraguay meccsen az Albirroja sikeréért szorítanak, de mindig akadnak olyanok, akiknek Paraguay nem más mint egy közepes erősségű dél-amerikai gárda. Egy a sok közül, valahol Argentína és Brazília mögött, bár még általában Uruguay is megelőzi a…..
Suomi&Anaheim 2010.06.20 12:46:47
@D king: És Kelet-Timorról tanultál töri órán?? Nem, akkor az sincs?? Ugyan. Savanyú a szőlő, és nagy kár, hogy nincs meg a tisztelet a másik felé. Ahogy látom te sok mindent nem tanultál töri órán... de otthon se
Azzurri Jósda 2010.06.12 15:48:00
Hétfőn megkezdi menetelését az olasz válogatott, nem tudom, a hőség, a megannyi vuvuzela vagy egy újabb sérülésről érkező hír fogja-e jobban próbára tenni addig birkatürelmem és kötélidegeim.Mire számíthatunk? A csapat felállása: 4-4-2Kapus: BuffonHátvédek:…..
Paraguay Akikre érdemes figyelni! 2010.06.14 00:28:00
Ma este elindul Paraguay VB szereplése is, amitől mi - és páran az országban - sokat várunk. Ha nem is VB címet, mint azt korábban megírtuk, de azért a továbbjutást egyértelműen, sőt, reménykedünk egy történelmi sikerben, ami a 8 közé jutást jelentené. Annyira nem…..
A németek hosszabbításos győzelme után újabb váratlan eredménnyel folytatódott az A csoportos világbajnokság. A dán válogatott – amelyet kerete alapján a meglepetésre esélyesek közé soroltunk előzetesen – alaposan felszívta magát a finnek elleni meccsre. Az első…..
Suomi&Anaheim 2010.05.09 08:45:08
@agentT: :))))))))))) megkérdezném én Ovitól, mit nyerne inkább, VB-t vagy Stanleyt ??????????? :)))) biztos sokat gondolkodna rajta....
az olimpiai ezüst- és bronzérmes csapatokat elverték a nyitányon. Ennyit erről a Vb-színvonalról. B csapattal jött ide minden nagy. Na mondjuk a svédek még erősödhetnek, mert kiesett a Wings, és nem sokára (SAJNOS) kiesik a Canucks is...
Suomi&Anaheim 2010.05.09 08:52:47
@kovacsistvan: aki hazamegy az nhl-ből az hülye. Ráadásul úgy, ahogyan tette...
mellesleg nyugi.
és amit az európaiakról írsz továbbra is egetrengető baromság.
Ennek semmi köze a hazafiassághoz, semmi sem olyan fontos mint a Stanley Cup. de mindegy.
AnonViktornak köszönhetően elkészült a szcientológia-témájú német TV-film magyar feliratos változata.Az eredeti címe: Bis nichts mehr bleibt (IMDB, Wikipedia)Letölthető itt:Mire semmi sem marad - angol feliratos verzió 9 részben, mkv (kb 1 GB)magyar felirat a 9 részhez…..
Suomi&Anaheim 2010.04.24 08:02:43
@CsárliFirpó: a fidesz 2/3-ad nélkül is be lehetne tiltani.... bár szerintem az is elég, ha nem ismerjük el egyháznak, csak vállalkozásnak, ahogy pl. Németország.
Nagyon durva szekta, de ha valaki be akar lépni, akkor ez van. A hülyeség emberi jog.
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Ezt a posztot egy aggódó LMP-szimpatizánstól kaptuk. Ha hosszabban hozzászólnál az LMP-MSZP témához, írásodat a fenteslent@gmail.com címre várjuk. Az LMP nem lehet a 94-es SZDSZ. Ha ez bekövetkezik, a centrum ökopolitikai alternatívája elsüllyed, mint a hajdanvolt nemzeti…..
Suomi&Anaheim 2010.04.13 17:49:43
@sanyix: például??
De légyszi ne gyere Schiffer családfájával, azt inkább a szentkoronarádión lehet nyomatni, és ne gyere azzal, hogy minden SZDSZ-es LMP-s lett. Tekintve ez nem igaz.
Kétségtelen, hogy az LMPnak van egy liberális arca, az is, hogy sok liberális szavazó talált rájuk. ÉS??? Az MSZP- 1.3 millió szavazót veszített, nagy része ennek a Fideszre voksolt...Akkor a Fidesz az MSZP utódpártja??? hagyjuk ezt. Szánalmas próbálkozás a jobboldaltól, igaz még nem ezek a legrosszabbak, ajánlom mindenkinek ugorjon fel a népszabadság honlapjára, és olvassa el az ehhez kapcsolódó kommenteket.... szerencsétlen mszp-sek tényleg az utolsókat rúgják...
Suomi&Anaheim 2010.04.13 17:54:02
@bblloogg:

"A Lehet Más nevet csak egyszer lehet bemocskolni, utána már NLMP?-re (vagy SzDSz-re) kell megváltoztatni. Úgyhogy nagyon óvatosnak és meggondoltnak kell lenniük. "

ez teljes mértékben igaz. De még nem követtek el semmi hibát, amivel bemocskolták volna ezt a nevet, így addig nem is kéne őket temetni, pláne nem SZDSZ-ként emlegetni. hihetetlen, hogy elég az mszp-nek feldobnia ezt a visszalépéses történetet, és már úgy kezeli mindenki a helyzetet, mintha a szövetség létejött volna. NEM, az LMP nem fog visszalépni.
Suomi&Anaheim 2010.04.13 19:34:59
@Kivlov: Az LMP már régen elhatárolódott a visszalépéstől, koma. Akkor mihez is kellett 2 nap??
Azok után, hogy a finn válogatott egy rettenetes harmad alatt elbukta a döntőbe jutást, egy nappal később pontosan ennyi kellett neki, hogy megszerezze a bronzérmeket az olimpián. Itt nem az első, az utolsó felvonás hozta meg a döntést. Szlovákia negyven percen át jól csinálta.…..
Suomi&Anaheim 2010.02.28 09:32:44
@csatoimi: hhuu ezt tényleg nem lehetett kihagyni, s még tényleg vicces is...
jó az a finn hoki legnagyobb összeomlása volt az uccsó 10 évben. amúgy talán meg kéne nézni, milyen eredményei vannak ennek a finn csapatnak, ha nem is nyertek soha (1995) de mindig top4 6 ban ott vannak/voltak.

@Timberke: hááát így utólag már inkább csak a gólok érdekelnek.
Suomi&Anaheim 2010.02.28 09:34:11
@csatoimi: ebből a szlovák keretből ki ártott a magyaroknak?? ezek közül ki törte el apád kezét-lábát??? Vagy kollektíven A szlovákok tették ezt??? kurvára nem hinném.
Suomi&Anaheim 2010.02.28 09:44:34
@suomi 1995: hogy a****ba ne. Sajnos nincs annyi győzelmünk hogy ne lehetne megjegyezni az ilyesmit....:(
Timo Juhani Jutila, kb. a kékről. Amúgy talán ő volt a csk is, de erre már nem emlékszem. Ő biztos volt csk, csak az nem biztos h 1995-ben is az lett volna.
Amúgy a magyar nacionalistáknak is vannak szép számmal támogatói ebben az országban, mégsem mondanám hogy akkor mindenki támogatja őket. Ott is, itt is van primitív hozzáállás.
És nem hinném hogy bármiért is kollektíven el lehetne ítélni bármilyen országot is. Azok akik szeretik a jégkorongot meg különösen figyelhetnek erre. A cél az hogy jobb legyen a viszony nem az h rosszabb, ezért kell tenni ott is, itt is.
@csatoimi: jó, tudod, ha a svédek nyernek nekem is az az első reakcióm hogy> csesszék meg . De a második az hogy> Gratulálok. így megy ez a civilizált emberek között. Mássz le, és próbáld ki te is. Nincs értelme haragot tartani örökké se a szlovákokkal se mással.