Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feher-kenessey

125 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julianna ma megünnepelte harmadszor is harmadik születésnapját, bár ez nem volt tervezett szülinap. Először ugye a családi összejövetel volt, aztán a babazsúr, most pedig egy véletlennek köszönhetően az Alma Zenekar köszöntötte fel Juliannát.Milyen szerencse, hogy az esővel…..
Julianna mindig félt az állatoktól, legyen az bármilyen édes kis cica, vagy a legjámborabb kiskutya. Karolina viszont a legnagyobb kutyához is bátran odamegy, semmilyen félelemérzete, bizalmatlansága nincsen.Ma viszont Juliannánál megtört a jég. Ma az állatkertben jártunk és a…..
Karolina ma először mondta ki, hogy "anya". Kb. a negyediket-ötödiket sikerült megörökíteni:..
no comment.....
A könyv olvasása közben egyszer megakadtam, és akkor jöttem rá, hogy Julianna ugyanúgy olvassa a könyvet, mint én. Aztán elhallgattam és hagytam, hogy Ő olvasson nekem... ..
Katalinpusztán Ancsiéknál elő-húsvétoltunk. Tojáskeresés, kerti parti, virágszedés, motor szerelés, lépcsőzés, ismerkedés a macskával... Minden volt, amit az időjárás engedett. Néha fújt, néha elsötétedett, de többnyire sütött a nap, lehetővé téve, hogy a gyerekek ne a…..
Julianna a könyvek új felhasználási módját fedezte fel. Labirintust, kerítést épít belőle. Bekeríti saját magát, barátnőit és élvezik bezártságukat, megközelíthetetlennek érzik kis kuckójukat. Karolina viszont még a tologatós játékokat élvezi, amikkel szépen le is…..
Magára vette az esküvői dekorációnkból maradt tüll darabot és közben mondogatta, hogy "és menyasszony vagyok, menyasszony vagyok....."Megártott neki az esküvői videónk non-stop nézegetése. ..
Karolina első szava 11 hónaposan a baba volt, aztán gyorsan követte a labda (amit szépen lapdának mond), aztán jött a lámpa, apa, tessék, amiket megfelelően használt. Ma viszont egymás után kezdte ismételni a szavakat. Már reggel feltűnt, hogy az igent ismétli, ami a mi szánkon…..
Julianna szeptembertől óvodába jár, most látogatjuk az óvodai nyílt napokat. Persze Karolina is elkísért bennünket. Amíg a gyerekek ismerkedtek a helyi adottságokkal, addig mi szülők beszélhettünk az igazgatóval, óvónénikkel és a szülőkkel. A lányok nagyon jól elfoglalták…..
Ahogy nem is olyan régen megírtuk, Julianna komoly érdeklődést mutat a zene és a színi előadások iránt, ezért Fannival ma elmentek az Operett Színházba Musical Mesék előadásra. Az 1:15 órás műsort simán kibírta ülve és végig lenyűgözve nézte. Szép kis ruhájában indult…..
Karolina ma Náninál megtette az első önálló lépéseit. Először hármat lépett előre, majd Náni ölébe vetette magát, aztán már öt lépést is tett. Miután hazajött, lelkesen gyakorolta Papával és Mamával is.Felállni 2010. november 13-án állt fel, önállóan elindulni pedig…..
Ma megpróbáltuk a magunk módján ünnepelni márc. 15-ét. Végre Fanni is befejezte az egész hetes tanfolyamát, így együtt volt a család. Az idő is szép volt ma, hát valamit ki kellett találni, a program meg adta magát. Julianna reggel zászlót rajzolt (színezett), ami aztán annyira…..
Julianna sokszor és sokféleképpen lep meg bennünket. Ma délelőtt kinéz az ablakon a kert felé, látja, ahogyan a száradó ruhákat fújja a szél. Kifelé mutatott, majd így szólt:"VALAKI TÖFÖG A RÉTEN!"És jó nagyokat vigyorgott mellé. Meg persze mi is!Senkit nem láttunk,…..
Már megint előkerült egy doboz, ami persze nem csak játékok tárolására, de autónak is jó, ill. tökéletes eszköze annak, hogyan ugorjon egymásnak a két leányzó.(24 órán belül muszáj volt egy második dobozt is előkeríteni.)..
Készülünk a St. Patrick Napi felvonulásra. Julianna maci-felvonulást tart a plüssökkel... ..
Ez alkalomból készítettünk egy kisfilmet!BOLDOG SZÜLINAPOT, NINA! ..
Julianna sokszor nézi az Irish Feet felvett anyagait, show-műsorait, benne Fanni táncát. Topog, emelgeti a lábát, nagyon lelkesen próbálja lenézni a lépéseket a videóról.Istu persze ki nem állhatja az ír szteppet, egy időre be is tanította Juliannának, hogy az amit néz, az…..
Juliannát borzasztóan izgatja még a karácsony kérdése és mivel ezen az ünnepen Jézus születését ünnepeljük, hát Julianna pocakjában (!) is van egy KisJézus. Vásárlás közben közli velem:"Fáj a pocakom!""Fáj a pocakod?""Igen, kibújt a…..
Juliannát nagyon izgatja a boldogság és rendszeresen meg is kérdezi:"Anya, boldog vagy?""Igen, boldog vagyok!""Miért?"Na, erre én elmagyarázom a boldogságom okát, majd visszakérdezek."Julianna, boldog…..
Julianna már számos területen bizonyította humorérzékét, akár mimikájával, akár szóhasználatával, szóképzéseivel. Ma meglepett egy új dallal a Kiskarácsony-nagykarácsony dallamára: "Kiskabátom a barátom"... és közben nevetett, jelezve, hogy tudja azt, hogy Ő most…..
Krisztián fénykorában, értsd megismerkedésünk előtt, nagyon hasonlított Keanu Reeves-re. Azóta tisztes családapa lett a majdnem Matrix sztárja.....Szóval, fényképekkel lehet bizonyítani, hogy az én szeretett férjem hasonló géneket hordoz magában, mint a nem mellékesen egyik…..
Sztárok lettünk...".....nemcsak Magyarországon, hanem a Dunántúlon is......"http://tv2.hu/babavilag/video/babapercek-hogyan-vigyaz-gyerekunkre-a-digitalis-bebiszitter ..
Igen, igen, van egy csomó elmaradásunk, nem magyarázkodunk, úgyhogy időrendi sorrendben visszamenőleg is meglesz minden izgalom, úgyhogy majd szólunk, mikor érdemes visszanézni. Mert ugye volt itt nyaralás, első összetett mondat, sírás, nevetés, amit szívesen megosztunk Veletek...