Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deKata

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Googleplex hájpolásából sosem elég. Most a Wallstrip látogatott el a kaliforniai álommunkahelyre. Kedvenc részem, amikor Lindsay Campbell azt kérdezi egy guglis csajtól, hogy a Google tényleg át akarja-e venni a világ felett az uralmat. ..
Vegyünk ismét egy alapalkalmazást. A Movies, vagyis a Flixster filmértékelős widgetje egyszerű közösségi játék: értékelsz egy csomó filmet, aztán ezt az értékelést összehasonlíthatod barátaid filmízlésével, és a rendszer megmondja, hogy melyik ismerősöd filmízlése…..
A filmforgalmazás, promotálás új szakaszba látszik érni Magyarországon is. Egyesek szerint már az Üvegtigris 2 és a Zuhanórepülés körüli torrentügyek, valamint a Macskafogó 2 "véletlenül" idő előtt kikerült trailere is valamiféle okos marketingfogás részei voltak.…..
Skream - Essential Mix 06/17  Első kiemeltünk Skream (vagyis Ollie Jones), aki ugyan mindössze 21 éves, de a Pete Tongnál tett júniusi látogatása az egyik legfontosabb mixet eredményezte. Ha igazán erős, friss és progresszív dubstepre kíváncsi valaki, mindenképpen…..
A hír, ami ma körbefutotta a Blogoszféra Techiát, hogy kiszivárgott a Google egyik belső felhasználásra készült, bizalmas videója. A felvételen a Google Reader állítólagos továbbfejlesztési terveiről hallani. A felvételt hamar lekapták a webről, de addigra a szemfüles blogok…..
hírbehozó Burn, baby, burn 2007.08.29 13:22:00
via Laughing Squid ..
A Second Life berobbanása óta folyamatosan téma, hogy vajon mikor készül el az első egész estés mozifilm, mely kizárólag a virtuális világban játszódik. A HBO beelőzött, és állítólag hatszámjegyű összeget fizettek dollárban a My Second Life című áldokuért, melyet Douglas…..
Több hónapja szó van róla, és ha igaz, mától élesben is megjelennek a youtube-os videókban a hirdetések. Ne csodálkozzunk, a Google másfélmilliárd dollárt fizetett a szájtért, és az AdWords nyilván nem képes annyi pénzt termelni, amennyi a szájtban potenciálisan benne van.…..
Néhány évvel ezelőtt még el sem tudtam képzelni, hogy a house a gyűlölt kategóriából nemhogy a tűrtbe lép át nálam, hanem egyenesen leváltja az mp3 mappáim közt a breakbeatet, elektrót, ambientet. Hogy így történt, elsősorban a Deep Dishnek köszönhető. Az amerikai…..
Milyen jó lenne, ha nem kéne végigturnézni az összes videómegosztó szájtot, ahhoz hogy a lehető legtöbb emberhez jutassuk el felvételeinket. A HeyWatch új szolgáltatása, a HeySpread azt tudja, hogy egyszer kell feltöltenünk a videót, egyszer kell felcímkéznünk, címet és…..