Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Civil Kurázsi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen most olvastam az egyik fórumban, hogy élénk eszmecsere bontakozott ki a bidé hívei illetve ellenzői között. Van, akinek van, de nem használja, van, aki csak szeretne de, nem fér, van, aki azt mondja minek? Mondanám a kedvenc hősnőm szavaival, hogy a bidé alapvető emberi jog!…..
Hétközben kétszer szoktam főzni, általában hétfőn és szerdán, és igyekszem olyan mennyiséget kreálni, hogy 4 adag legyen belőle. Miért szükséges ez? Mert a munkahelyen nincs menza, azt tudjuk csak megmelegíteni és megenni, amit otthonról viszünk el magunkkal. Ezért mindig…..
Nem túlzok! Próbáld ki, és írd bele a kommentbe, hogy milyen lett! Ezért a receptért garanciát is hajlandó vagyok vállalni! :) Nem kell hozzá más, csak 1 db kefír, és annak a pohara lesz a mérce. Ennek megfelelően:Hozzávalók:2 db tojás1 pohár kefír (vagy natúr joghurt vagy…..
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Civil Kurázsi 2009.08.10 20:18:00
@Civil Kurázsi:

Jav.: a felháborodást is jogosnak érzem.

Most kaptam egy levelet a saját ügyemben (2 év teljeskörű garancia kamu, a fülbevaló fülben való hordása rendeltetésellenes használatot jelent; ha van rá érdeklődés, szívesen megírom, aztán lehet kövezni.)
Civil Kurázsi 2009.08.10 21:03:39
Civil Kurázsi 2009.08.10 21:08:29
@Frucsasz- a sarokban, kukoricán térdepelve:

Hozzám már csak az ilyen levelek jutnak el, amikor az ügyintéző már eleget küzdött, és nem tudta megoldani a problémát, és az ügyfél perre vinné az ügyet.

Na, és most világbéke, az előbb kicsit elkapkodtam.
Zsófi kafkai örvénybe merült, pedig csak hitt a reklámnak, és lekötés néküli kamattal kecsegtető számlát akart nyitni az Axánál. Mi még sosem próbáltunk ilyesmit, ha van olyan Homár-olvasó, aki mostanában nyitott számlát náluk, írja már meg legyen szíves, hogy a folyamat…..
Civil Kurázsi 2009.06.29 23:00:13
Mai sztori:

egyik ügyfelem, és a párja eldöntötték, hogy lakást vesznek. Kerestek, és találtak is, nagy a szerelem, stb., tervezgetések, nagy volt az öröm - külön boldogság, hogy egy hozzáértő is van a baráti, ismerősi körben, így megkerestek, hogy írjam meg a szerződésüket...
Amikor meghallottam, hogy melyik a finanszírozó bank, előre szóltam nekik, hogy jól gondolják meg...

Bankkal aláírás előtt több kör futva, határidők egyeztetve, sőt, 2 hetet rá is hagytam a bank által vállalt határidőkre, hátha valaki nyaralni megy, minden tuti, jujj de jó.

Ma lélekszakadva jött be a srác, hogy gáz van.

Két hétig nem kapott időpontot a közjegyzőnél, mert elfelejtettek szólni neki, hogy egy papír még hiányzik a kérelméből...

Az iratokat egy órán belül mindig produkálta, ráadásul munkaidőben, de ez is csak annyira lett elég, hogy ma kapta meg és adta át az eladónak az ún. fedezetigazolást, ami alapján az eladó hozzájárult, hogy a tulajdonjoguk bejegyzésre kerüljön...

Mivel a módosítást, és a tulajdonjog bejegyzési kérelmet holnap tudjuk bevinni a földhivatalba (itt hétfőn nincs ügyfélfogadás), arról szerdára készül az (oldalanként 100,-Ft-ért, de ez egy másik történet, ami megérne egy misét, akarom mondani posztot)érkeztetett példány, és a folyósítás ügyintézési határideje 5 munkanap, kb. a jövé hét végére leszebből utalás.

Mindezt azért, mert senkinek nem volt 1, max. 2 perce arra, hogy felemelje azt a qrva telefont, és szóljon. vagy leintsen az utcán, hiszen ismerjük egymást, pont az iroda alatt van a kirendeltségük.

Mit ne mondjak, a módosítás költsége le lesz nyomva a bank torkán, és desszertként kapnak egy kisebb süncsaládot is.
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Rengeteg párna a lakásban Gyönyörű könyvszekrény  Ebben a lakásban kétszer van kinn ugyanaz a festmény Az óriásjátékok szobája Rákoscsabán Sziklára épült ürömi villa, szép kilátással Tetőteraszos stúdiólakás a Párizsi utcában (63 nm, 63…..
Kevés undorítóbb van a telefonos marketingzaklatásnál. Talán csak a sertés beleiben élősködő bélgiliszta, amit a Duna-parti horgászok csodacsalinak tartanak márnára, cupáknak neveznek, és facsipesszel megcsippentve tűznek a horogra, annyira fertőző. No és az a…..
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
Subba Jogában áll hallgatni 2008.09.02 09:59:00
Óriási buli lehetett a sikondai jogász gólyatáborban hétvégén! Kozsót egy hangulatos barkácskordonnal kellett megóvni, mert ugye ki tudja mire képes egy leendő jogász két boroskóla után? További remek képek a kattintás után...
Két hete utazom naponta a Szépvölgyi út - Pázmáneum útvonalon és rengeteg pozitív és negatív tapasztalatra tettem szert. A legtöbb jegyvizsgáló tényleg korrekt, kedves. Viszont sokszor a kedvesség mögött más áll. Folyamatosan látom, hogy zsebbe vándorolnak 200 forintok persze…..
Hisztérikus kommunikációs megoldást fedezett fel Mária Marketing szabóság blogján. Bár a Nógrád Volán fizetett újsághirdetéssorozattal igyekszik felhívni az utazóközönség figyelmét, hogy szemetelni és firkálni csúnya dolog, a kivitelezés backdoor-gyökereket sejtet. Csak az…..
A Zugügyvéd is közzéteszi az alábbi tájékoztatást az E-cégeljárás kontra józan ész jelenlegi állásáról. A kötelező alkalmazás holnap lép életbe. A Zugügyvéd kíváncsi hány tájékoztatás jön még a közeljövőben és hány kolléga érti meg ebből  pontosan, hogy…..
Civil Kurázsi 2008.07.04 00:09:32
Jó estét, Kollégák - Sorstársak!

Mi is az IRM oldaláról letöltött IMEditorral dolgoztunk, és sorra jöttek vissza az e-akták arra hivatkozva, hogy hibásak...
Kicsit olvasgattam, nyomozgattam tegnap este az interneten, és ma az egyik céggel megpróbáltam a következőt:

A nyomtatványt a kitöltését követően elmentem, majd elindítom a "dokumentum ellenőrzést".Ha minden rendben van, egyből azt a narancsos-okkeros hátterű xml fájlt adja ki; ha nem, akkor egy kisebb ablakban kell végiggörgetni a formanyomtatványt, és jelzi azt a sort/sorokat, ahol probléma van...Ezek után pedig elkészítem és elmentem az xml fájlt.

Ezt a fájlt beillesztem a kérelembe, az kérelmet aláírom elektronikusan, majd elküldöm az illetékes cégbíróságra.

Ma több változásbejegyzési kérelmet is beadtam, igaz, csak a késő délutáni-kora esti órákban, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire vagyok sikeres...

Elnézést, ha túl terjedelmes voltam, vagy olyat írtam le, ami másnak egyértelmű volt, de remélem, vannak olyanok is, akiknek segíthettem.

Üdvözlettel:CK

(P.S.: Egy érdekesség: a kkt.-s változásbejegyzési kérelmem többszöri ellenőrzés ellenére is hibát jelzett. Kiderült, hogy be kellett írnom a tagokat is - annak ellenére, hogy semmi változás nem volt az adataikban. Viszont a vezető tisztségviselőt meghosszabbítottuk. Lehetséges, hogy ezt érzékelte a program úgy, hogy a tagokban is változás következett be? CK )
Az előző építkezős sztori kommentjei között találtuk crow történetét, aki 3 év alatt többször javíttatta szintén új építésű lakását, mint ahányszor meleg ételt evett. A legjobb fícsör: a lakást nem lehet szellőztetni, párásodik és nyilván penészedni is elkezdett.…..
Civil Kurázsi 2008.02.22 20:09:38
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
Bogi 140-ért lőtte a hatvani Henkelben azt, amiről a hátulsó szöveg azt állította, hogy 200 éves múltra visszatekintõ Japán receptúrák alapján készült ízesített rizskrékerek, magvak, amelyek alapkövei lehetnek az egészséges táplálkozás megvalósulásának a nassolás…..
Civil Kurázsi 2007.07.24 17:23:22
Civil Kurázsi 2007.07.24 17:49:09