Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyedi nick

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
egyedi nick 2017.02.03 19:51:13
A házigazda hosszú hallgatását megszakítva hadd köszönjem meg az idei rendhagyó ovibál szervezőinek a munkáját. Köszönet az Úttörők úti Óvoda kollektívájának, a támogatóknak és a résztvevőknek az eredményért, valamint a jó hangulatért...
Egy érdekes képet találtam a Vaterán, képeslapon. Sajnos képtelen vagyok rájönni, a falu melyik épületét mutatja. Van valaki, aki felismeri? ..
Amikor augusztus 30-i, Körképes posztomban először írtam az önkormányzati választások tétjéről Komáromban, még nem sejtettem, hogy alig száz nappal később a helyszínen, a remek konyhával rendelkező Hubert panzióban az MKP komáromi kampányának koordinátoraként fogom…..
Egy olyan blog olvasótól kaptam levelet az e-mailemre aki nem akar ide regisztrálni de van véleménye.Kiteszem a levelet az aláírása nélkül, nem hatalmazott fel, hogy írjam ki a nevét."Szia Berci! Az áramszünetről szóló értesítést mi már a múlt hét elején vagy még…..
lestiberci.blog.hu/media/file/meghívó 2010_11_25_.doclestiberci.blog.hu/media/file/beszámoló 2010_3-4_évi.xls..
Mégis csak jó dolog a számítástechnika.Az elmúlt időszakban/években nem sok információt kapott a lakosság a falu vezetésének munkájáról. Kiadja ugyan az újságot és évek óta működik Szentmártonkáta honlapja. Valahogy mégis azt érezheti mindenki, hogy nem tud…..
Tegnap, október 29-én testületi ülésen voltam. Írtam már előbb, hogy szeptember 24-e óta képviselő vagyok. Nos, pár szót a tegnapi ülésről. Csak a nyilvánosról, hisz a zárt azért zárt, mert nem akarják, hogy bárki is ott legyen. Csak a Testület és az érintettek.A…..
 Körutazásom Erdélyben 2009.08.17-től 23-ig   Augusztus 17-én a reggeli órákban végre összeszedtük magunkat és elindultunk erdélyi kirándulásunkra. Erre a napra 400km-es táv volt betervezve, Déváig mentünk. A méhkeréki határátkelő után, Nagyszalonta volt…..