Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avensis (törölt)

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szükséges némi kultúrtörténeti ismeret. Julian Szemjonov szovjet író hőse volt egy bizonyos Stierlitz, aki orosz felderítő volt a náci németországban. Igazából a Tavasz tizenhét pillanata c. sorozattal dörrent a köztudatba (úgy egy éve itthon is adta tán a Duna). Kis…..
avensis (törölt) 2008.12.28 10:00:11
@Musaic: Nekem megvan a Katasztófa földön-égen. Igaz, csak angolul.
A thepiratebay.com-on megtalálod Aircrew címen.
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
...mondaná szerzői jogi törvényünk, ha szelleméhez méltóan szövegezték volna. De nem teszi. Kár érte, akkor legalább szórakoztató lenne. A szerzői jogi törvény olyan, mint a McDonald's. Van egy előnye és egy hátránya. A hátránya közismert. Nem főznek jól. Rosszul se, elég…..
avensis (törölt) 2008.10.31 13:42:35
azért lenne itt még egy probléma. Honnan is kell tudnom, hogy jogvédett a cucc?
Ugyanis van egy dj, aki pl ingyen tolja a mixeit. (
www.generationtrance.com ). Most akkor nekem kellene bebizonyítanom, hogy azokat legálisan lehet letölteni torrent-klienseken keresztül?
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
Friend of Liberty Hitlerjugend 2.0? 2008.10.26 14:58:00
Már megint elmaradt a forradalom. Ráadásul a gyújtóbombák sem robbantak be 23-án (Nekünk Baszkföld kell? Dehogy kell, rohadjatok meg!), de legalább ismét avatott a gárda. Ezúttal már gyerekeket is. Hogy ez a Hitlerjugend 2.0 megalapozását jelenti-e, nem tudom, de azért szívesen…..
avensis (törölt) 2008.10.26 20:39:11
boka · csaszu 2008.10.26. 20:25:17

Nem erről szólt a mondanivalóm. Arról, hogy a nagy többségnek van egy értékrendje, ami általában a keresztény normáknak élő magyar ember értékrendje. Nyílván vannak ettől eltérő vallású emberek, de az életmódjuk alapjaiban ugyanaz: kötelességtudó, más embert tiszteletben tartó becsületes életvitel.
Ettől még semmi sem kötelező.
Először azt hittük vicc, de valóban létezik Szombathelyen a Népfront Lakásépítő és Fenntartó Szövetkezet. Az általuk kezelt egyik társasház lakója Pál, aki szeretett volna átszerződni más szolgáltatóhoz, de ez nem ment túl könnyen. És még szerencséje van, hogy az…..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
   A Zugügyvéd az nagy vihart kavart újabb megfigyelési, lehallgatási vagy ki tudja milyen ügy egyik érintettjétől, -vagyis inkább  szenvedő alanyától  - kapta az alábbi kis szösszenetet. Ebből megtudhatjuk milyen megélni egy házkutatást, amikor visznek…..
Terjed a blogokon, sőt már néhány külföldi hírportálon is egy fotósorozat, ami azt próbálja bebizonyítani, hogy a Reuters manipulálta a grúziai hadszíntéren készített képeit. Az, hogy mi az igazság, egyelőre nem derült ki, de a hír terjedése és torzulása azért jól…..
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
Kettős Mérce Tili-Toli 2008.08.28 14:00:00
Még ki sem aludtuk magunkat Gyurcsány Ferenc tegnapi násztánca után, ma reggelre újabb dolgokat szivárogtattak ki, ami a korábbi javaslat vérszegénysége után egy jófajta agyvérzés közelébe repíti a kevésbé szívós lakosságot!Tegnap ugye megtudtuk, hogy adócsökkentés,…..
Újabb és újabb anomáliák futnak be az iPhone kapcsán. Egy olvasónkat felhívta a T-Mobile ügyfélszolgálata, hogy iTunes-szal csak akkor vásárolhat, ha 2 év hűséget fogadott és Aranykártyája is van hozzá. A kérdésre, hogy mi köze ehhez a T-Mobile-nak és hogy gondolják ezt az…..
Csaba a győri szürkületi zónában találta ezt a kiváló gumicokroid terméket, amiről csak sejteni lehet, hogy a környéken kotyvasztják, de hogy miből van, azt az ÁNTSZ se tudja:Én is találtam egy kis érdekességet. Ami mellesleg nagyon bosszant is. Egy gumicukorféleségről van szó…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
Sokszor írtuk már, de sosem lehet megunni, amíg ennyire abszurd a helyzet internetfronton. Legújabb panaszosunk kiszámolta, hogy 8 megás ADSL-je 100GB-os forgalmi korlátja a valóságban annyit jelent, hogy a szolgáltatás 3,7%-ért kell kifizetnie 8000 forintot. Ilyen még Kádár alatt sem…..
A rutinos budapesti tömegközlekedő jól tudja: ha verés jön, a biztonsági kamera elé helyezkedve kell bevárni a feldühödött ellenőrt. Na de mit tehet akkor, ha nem működik a kamera? Ráadásul az ellenőr sem igazi ellenőr volt? Rémtörténet a Stadionok megállóból.Ma reggel…..