Regisztráció Blogot indítok
Adatok
contraires

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok mélyre ásásainak az lett az eredménye, hogy sikerült beleképzelnem magam egy csomó új szerepbe, jobban mondva abba, hogy mi is leszek, ha nagy leszek. Itt van először is az idegenvezető tanfolyam, ami nagyon tetszik és mindenképpen szeretném kipróbálni magamat a…..
Mostmár aztán pörög az élet. Úgy néz ki, a főiskolai élet kellős közepébe csöppentem! Vasárnap végérvényesen és visszavonhatatlanul felköltöztem hazánk fővárosába, haza sem megyek 2 hétig. Tegnap reggel pedig elkezdődött a regisztrációs hét, megvolt (??) a…..
Na, tegnap hazaértem. A Balatonról cirka 9 órába telt az út. Node kezdem szépen az elején.Szóval, 23-án indultam. Előtte 22-én már felmetem Pestre, ott töltöttem az éjszakát a lakótársammal, illetve már félig-meddig megkezdtük a költözködést is. Másnap korán reggel…..
Már lassan 1 hete nem voltam Pesten, és nagyon hiányzik. :( Úgy néz ki, vasárnap megyek csak fel, pedig voltak olyan terveim, hogy felmegyek már huszadikán. Egyrész egyik barátnőm is felmegy, másrészt találkozni akartam egy fiúval :$ De kiderült, hogy nem érne rá, így nem hívtam…..
Igen, mostmár mégiscsak mondhatjuk, hogy felpörögtek az események. Vasárnap voltunk fenn Pesten "kipofozni" a lakást. Hát mit ne mondjak, volt mit dolgozni, hiszen borzasztóan koszos volt. De mostmár egyre csinosabb, vidám kis lakás. :) Továbbá kedden megint felmentem…..
Végre eltöltöttem az első éjszakámat Pesten. Csütörtökön mentünk fel, tesóméknak kellett a lakás, és akkor már én is felmentem. Az odafele út mindig gyorsan elrepül, egy jól időzített energiaital után pedig mindig lelkesen és tettrekészen szállok le a Nyugatiban. :)…..
Repül az idő. Már augusztus negyedike van. Nem mondanám, hogy az életemben is "pörögnének az események", de mindenesetre mindjárt vége a nyárnak, és akkor akár tetszik, akár nem, irány Pest. Így az interneten egész népes kis tábora gyűlt össze a szakunknak, hamarosan…..
Nagyon rosszul vagyok. Fáj  a fejem, a gyomrom egész nap kavarog, a torkom is kellemetlen, meg az egész közérzetem egy az egyben borzasztó. Elszédülök. Már gépelni is nehezemre esik. Szédülök, el akarok ájulni. Hányingerem is van.Szóval tényleg szarul vagyok. De a legroszabb,…..
Lassan kezdem felfogni, mi is vár rám augusztus végétől/szeptember elejétől. Ahogy gondoltam, a ponthatárok kihirdetése után egyre csak  gyűlnek és gyűlnek a csoporttársakat keresők az interneten. Már olyan 12-vel vettem fel a kapcsolatot, de kicsit meg is ijedtem a dologtól...…..
Felvettek. Igen, igen. Első helyre, bőven. Több, mint 20 ponttal több pontom volt a ponthatárnál. Szóval azt se mondanám, hogy épp, hogy csak becsusszantam. A felvit pedig már a brand new netbookomról követhettem este 8 órakor. Ugyanis végre valahára sikerült szerezni olyat, amilyet…..
Hát ez a nap is eljött. Nagyjából idestova 1 éve várok erre napra, az érettségi befejeződésével pedig egyre izgatottabban, és talán már egy kicsit túlságosan is elbizakodva. Be kell vallanom, hogy a 440 pontommal igencsak hátradőltem, hisz ez bőven elégnek látszik, és minden…..
Az utóbbi napokban sokat foglalkoztam a jövőmmel. Sikerült felvenni a kapcsolatot egy csajszival, aki szintén ide jön, és neki sincs még albérlete. Úgyhogy megpróbálunk "együtt" keresni. Bár elég furcsa, hogy élőben még nem is találkozunk. Bár hát, nem mehet ez…..
Dreams really do come true Álmok 2010.07.14 14:39:00
Mostanában minden éjszaka álmot látok. Legtöbbször nem is egyet, kettőt, hármat is. Fel-felébredek hajnalban, átfut az agyamon, hogy de jó, hogy mindez csak álom volt, vagy éppen hogy de kár, hogy az volt... utána visszaalszom, és jön egy újabb. Ma 3-mat is álmodtam. Az egyikben…..
Lassan a finisbe érünk a felvételi időszakot tekintve. 10 nap, és minden kiderül, egyben kezdetét veszi egy teljesen új korszak az életemben.Összességében talán az elmúlt 1 év volt az eddig "leggyorsabban" eltelt évem. Úgy gondoltam, a 12. osztály lassan fog telni, de…..
Az idő előrehaladtával egyre több leendő csoporttársammal sikerül felvenni a kapcsolatot, annyira jó. :) Ez persze még csak az msn-es beszélgetésre korlátozódik, máshogy nincs lehetőség rá. Ahogy gondoltam, valószínűleg nőuralom lesz a szakon, kicsit ijesztő, bár a…..
Megint egy nagy érzelemkitörős napom volt.Reggel úgy ébredtem fel, hogy már-már elmúlt az előző napok borzasztó szívfájdalma. Amint felkeltem, azon kezdtem gondolkodni, hogy mit is akarok most a jövőben. Annak hatására, hogy tegnap este hosszasan beszélgettem msn-en egy leendő…..
Ha józanul tudod megóvni fődet,midőn a részegültek vádja mar,ha tudsz magadban bízni, s mégis: őkethogy kételkednek, megérted hamar;ha várni tudsz, türelmed nem veszett el,s csalárdok közt sem léssz hazug magads nem csapsz a gyűlöletre gyűlölettel,de túl szelíd s túl…..
Dreams really do come true Sír 2010.07.06 11:25:00
Nagyon-nagyon rosszul vagyok. A tegnap estém borzasztó volt. Már megint sírok, mint kb 2 hete minden áldott nap. Nagyon fáj! Annyira egyedül vagyok! Senkinek nem tudom elmondani, nem mondhatom el, mi bánt! Senki nem tudhatja meg, miért sírok, pedig el akarom mondani! De képtelen…..
Ma megint egy unalmas, semmit sem csinálós, szar műsorokat nézős, sirdogálós napom volt. Mikor lesz már vége ennek?? Annyira rossz.Tegnap nagyon nehéz volt nézni, hogy mindenki bulizni ment a családból, csak én nem. :( Nagyon egyedül érzem magam. Ha jobban belegondolok, nincsen sok…..
Már megint lehangolt vagyok. :( Nem is tudom, mikor volt olyan nap, mikor nem sírtam valami kissebb-nagyobb dolog miatt. Valahogy olyan, mintha az egész világ ellenem fordult volna, hogy itt-ott keresztbe tegyen nekem, ahol csak tud.Csütörtökön elmentünk netbooknézőbe, de nem járt a…..
A tegnapi napom nem telt valami kellemes hangulatban. Reggel elmentem vásárolni (megint), hogy megvegyem azt a ruhát, amit kinéztem magamnak. És nem pont az S-es méretet vitték el belőle? Hát de. Nem igaz, mindig ez van. Nem szeretek felelőtlenül nagy pénzeket kiadni a kezemből, mindig…..
A mai nap igencsak összezavarodtam. Először ma futott végig az agyamon, hogy úristen, mi lesz, ha felvesznek?! Most nagyon úgy néz ki, hogy a közvetlen környezetemből végülis senki nem jön fel Pestre... úgyhogy teljesen egyedül kell mennem. 19 éve ugyanabban a városban élek, az…..
Dreams really do come true Pangás 2010.06.26 19:38:00
Csak esik, csak esik, és még mindig csak esik. Szörnyű ma az időjárás. Nem hittem volna, hogy a 38 fokos meleg után még fogok fázni ezen a nyáron. Miközben érettségire készültem és kint napozgattam az erkélyen, egészen le is barnultam. Most pedig 15 fok van?! Durva. Bár…..
Nincs valami jó kedvem. :(Igazán gyorsan eltelt a mai nap. Reggel elmentem vásárolgatni, hisz már régen nem voltam. Vettem egy felsőt, egy rövidnadrágot, mást nem igazán találtam. Kerestem egyberuhát bátyám diplomaosztójára, de még nem vettem, bár kinéztem egyet. Szép akarok…..