Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisstimi71

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eseménydús nap volt ez a mai. A szocialisták, akik az első forduló előtt hol tudomást se vettek rólunk, hol megrágalmaztak, most egyoldalúan visszaléptették négy jelöltjüket az LMP-s jelölt javára. (A másik 9 körzetben, ahol szintén bejutott az LMP-s jelölt, ott nem! Mi ebben a…..
kisstimi71 2010.04.15 12:48:38
Nagyon jó, hogy nem lépsz vissza. Mi a terved a kampány második részében? Pál Tiborról van egy cikk az indexen: index.hu/belfold/2010/valasztas/hal_isten_azt_gondolom_hogy_sokan_ismerik_a_jelolt_urat/ Neki ez presztizskörzet, nem hinném, hogy meghátrál. Hol láthatunk téged és mit üzensz a körzetben szavazóknak, lesznek plakátok? Az ellenfeleidnek rengeteg plakátja van az oszlopokon arccal, rólad semmit sem látni, pedig nagyon fontos lenne. Köszi a választ előre is. Timi
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Április 7-én 18:00-tól a Téglagyári megálló étteremben (Téglagyári Megálló, Budapest, 1184, Üllői út 453.) a  2010-es választás tétjéről és az LMP politikai szerepvállalásáról beszélgetünk a 17-18-19-20. kerületek közös kampányzáró fórumán:Szabó Tímeával,…..
kisstimi71 2010.03.30 20:32:53
@Qkac: Benne van az időpont az első sor szövegében, de lehet, hogy tényleg nem látszik eléggé:)
Amikor még nem voltam "politikus" (az idézőjel indokolt), de még csak oktatáskutató sem, akkor, az idők kezdetén: filmszociológiával foglalkoztam. Ez azért érdekes, mert régen nagyon sokat jártam moziba (ezzel nem vagyok egyedül, ugye, kedves olvasó?), de az utóbbi…..
Április 6-án, kedden 21:20-kor indul a Viasat3 új, saját gyártású párkereső showja, aminek minden egyes részében 3 férfi és 3 nő próbálkozik majd meg egymással. Hogy a reality milyen lesz, majd kiderül, de az már most biztos, hogy műsorvezetőnek a Viasat3 egy olyan pasit…..
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
Kedves Olvasó! ...Sikerült!!!Volt némi vita (ami egyébként a kb. 800-ból összesen is csak pár tucat kopogtatócédulát érintett), de a bizottság nagy többsége általában elutasította a kifogásokat, mi pedig a megfelelő pillanatban meglobogtattuk a megfelelő OVB-állásfoglalást!…..
kisstimi71 2010.03.18 16:43:41
Schiffer András március 15-i beszéde a Teleki téren  "március 15-e egy örökérvényű jelzés arra Magyarországnak, hogy igenis, az öröknek hitt viszonyok megváltoztathatóak ... "  ..
A Népszabadság értesülései szerint Bozóki András, Cserhalmi György, Elek István, Fleck Zoltán, Hankiss Elemér, Lovasi András, Novák Péter és Szabó Győző is szerepel majd az LMP országos listáján, méghozzá a szimbolikus-támogató részben, azaz nem befutó(nak gondolt)…..
kisstimi71 2010.03.03 13:38:18
@NRG44: Nem erre gondolok. Valószínű félreérthető voltam. Az eszközzel nem értek egyet, mert szerintem ez nem bírósági hatáskör, hanem társadalmi.

Jelenleg Magyarországon nincs olyan pártformáció, amit támogatnék. Az LMP-t azért nem mert úgy csinál mintha a bíróságon lenne, a szélsőjobbot mert úgy csinál minta bonyolult dolgokat egy tollvonással meg tudna oldani ha bekerül a parlamentbe de az emberi jogok csak addig fontosak nekik, amíg az ő saját jogaikról van szó. Rossz hírem van a mostani politikusjelölteknek legyenek kék zöld, piros sárga vagy feketék ha bekerülnek olyan nehéz négy évük lesz, amilyen még sosem volt az életben. 500 kiemelt ingyenélő, nem járok be dolgozni mert meg vagyok sértődve és semmit nem tudok az egészről de megnyomom a gombot mer' Laci aszondta' oda szavazunk "államférfiből" 500 önkéntesen évi 365 nap dolgozó, ezért bért és juttatást nem kapó csávót fogunk csinálni. Nagy szívás lesz, amikor nem csak dumálni kell róla, hanem valóban részt kell majd vállalni a terhekből. Sutty a fizetett sofőröknek, az albérlet fizetésnek közpénzből, a közpénzre alapozott hiteltörlesztésekből és a közpénzeken adott használhatatlan vagy kimondottan káros tanácsoknak. Nem megy jól a Magyarország nevű "vállalkozás" az utóbbi időben úgyhogy ideje meghúzni azoknak a nadrágszíját ezúttal akik mind az 500-an részt vettek a zátonyra kormányzásban. Úgyhogy csak tessék nyugodtan befelé igyekezni a parlamentbe, nem lesz 1%-on felüli állami finanszírozás és képviselőségből való megélhetés sem. Önkéntes ingyenmunka lesz a saját szakmából lehet majd megélni és be lehet bizonyítani, hogy komolyan gondolták azt a nagy elkötelezettséget vagy sem, amit a hülyébbnél hülyébb programokban hirdetnek. A képviselői tisztség másodállás lesz. Szóval csak igyekezzenek befelé, már alig várom az elkeredő szemeket, hogy csak az emberek elismerése vagy nem elismerése lesz a fizetség, amíg ki nem jövünk a kurva nagy kátyúból.
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
kisstimi71 2010.03.02 11:01:26
@Gaiaman: Csak tisztán látok és a legősibb manipulációs módszer az elbagatellizálás (negyed információ...) sem változtat azon, amit gondolok. Ellenvéleményem van Gaiaman.
kisstimi71 2010.03.02 14:51:37
@Gaiaman: Ez a legnagyobb rákfenéje a dolgoknak, azt hiszitek, hogy a "demokratikus" működés hatékonytalan. Pedig ez egy több együtthatós igen összetett egyenlet és ha kicsiben nem tudja a párt működtetni nagyobban reményünk sincs rá, hogy megteszi.

A kampányköltések pedig magukért beszélnek, a számla azért nyittatott, hogy ne csak azt bizonyítsa nincsenek piszkos ügyletek a pártban, hanem hogy átlátható legyen az adományokat felelősen és okosan osztja be a párt és fontos dolgokra költi és nem a túlszámlázott kreatívra. Az eredeti célja, hogy példát mutasson, hogyan intézi a köz pénzügyeit a párt ha bekerül a parlamentbe. Már 17 millió mínuszban van a megrendelésekkel és a fizetési határidőket figyelembe véve az egyenleg márciusra. A nemlétező pénzek elköltése ijesztő, mert sokszor pontosan ez az amatőrség áll a közpénzek nem megfelelő felhasználása mögött napjainkban is, amellett, hogy nem értik, hogy a közpénzek lenyúlása börtönnel büntetendő. Azután hitelt vesznek fel, hogy betömjék a hiányt (az állam az önkormányzatok, a pártok), aminek a kamatait nyögi a társadalom. Kérlek ne gyertek azzal, hogy "csak" 8 millió forintjuk volt. A rengeteg önkéntesmunka felajánlás, amivel nem éltek, rengeteg önkéntes, köztük az egyéni képviselőjelöltek ingyenmunkáját még nem is számoltuk. Más kapja az ikszemet, elmondtam a véleményemet most pedig megyek mert vár a kertben a munka, amíg még be nem sötétedik mert végre jó idő van!
kisstimi71 2010.03.02 15:06:09
@eztnemígykéne: Előre elkölti az állami támogatást? Ja értem, hát így ez tényleg megnyugtatóbb... És miből van az állami támogatás? Milyen pénzből? Az nem része a költségvetésnek? Az nem közpénz? Nem lehet következtetést levonni? Dehogynem. Az ellenzéknek nem kell érteni a pénzügyekhez? Már hogyne kellene.