Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofe

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar egészségbiztosítás komoly és sorsdöntő átalakítás előtt áll, amelyet évek óta próbálnak az ország vezetői végrehajtani. És amit szerencsére heves viták öveznek, hogy ezzel is késleltessék a magyar nemzet elsorvasztására irányuló törekvések egyikét.…..
RE: Húsrágó hídverők (okt. 27.) Tisztelt Csunderlik Péter úr! Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol én még felnőttem, és hogy azt eltörölték a kommunisták, hát tegye össze két…..
zsofe 2010.02.27 16:26:53
Hát még megvan, kedves biszbasz "elvtárs"?
Ez igazán örvendetes, tekintettel az egészségi állapotára. És a maga által nem létező igazságosztó jó Isten tartsa köztünk még vagy 100 évig! Mert messze nem a halál a legrosszabb, ami valakivel történhet...
Nem mint ha érdemes lenne felvenni a kesztyűdet, de 1 apró antali megjegyzésem lenne a leveleddel kapcsolatban is:
az ellenforradalmárok ti voltatok 56-ban, mert az ugye forradalom és népfelkelés volt. Ezt nem ártana végre tudatosítani az általad megalapozott és elkúrt oktatási rendszerben is!
Ti, akik leverettétek az oroszokkal a valódi forradalmat, a világ meg csak tátotta a száját és nem mertek semmit tenni a magyarokért. Most pedig a féreg, hazaáruló utódaitok, akik beépültek minden létező hivatalba, intézménybe, pártba és gazdasági szervezetbe, rátették a kötelet az egész magyarság nyakára 20 év rendszerváltásnak hazudott maffiatevékenységgel. Szép munka volt, gratulálok hozzá. De mint mondtam, az Isten igazsága ettől feljebbvaló. Beleszartatok a saját fészketekbe és folyamatosan ezt teszik a kölykeitek is. De egy kicsit még bízok abban, hogy az árat egyszer ti is megfizetitek a kamatokkal együtt. Nektek köszönhetően Magyarország elveszett és reménye sincs felállni.
De vagyunk a világban magyarok, akik nem felejtenek el titeket, és emlékeztetni fogjuk rátok az utódainkat is. Élj még soká!
Ja, soha nem a kommunizmussal volt a baj, mert azt a Bibliából próbálták adoptálni, aminek teokrácia a neve. A baj a rablókommunistákkal volt, akiket azért nem kell egybemosni az antifasisztákkal sem