Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haryy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian rajzoltunk már autót, legalább egyszer, a normális gyerekek többször is. De ilyen részletességgel kevesen tudnak – nézzek meg önök is Paul White videóját, és ide kattintva a többi munkáját: bámulatos. Paul White Time-lapse of a drawing from paul white on Vimeo...
Van egy táblám, amire mindig felírom azokat az ételeket, amit feltétlenül meg szeretnék sütni mostanság. Illetve minden héten, ha eszembe jut valami nyalánkság, a határidőnaplómban szánok neki egy talpalatnyi helyet, hogy az összes ötlet ide bekerüljön. Gyerekkorom nagy kedvence, anyukám nagyon…..
Égi Zenekar Fesztivál címmel koncertet rendeznek a magyar rockzene történetének három kiemelkedő gitárosa, Radics Béla, Bencsik Sándor és Barta Tamás emlékére szeptember 30-án a fővárosi PeCsa Music Hallban. Mindhárom zenészhez kapcsolódik idén egy-egy kerek évforduló: Radics…..
Puli Space blog Szigszalag 2012.05.04 09:30:00
Két ember két napra elegendő levegőjén kellett három űrhajósnak négy napig osztoznia. Az, hogy az Apollo 13 legénysége nem fulladt meg, egy szigszalagnak köszönhető, ami szériafelszerelés volt az amerikai űrhajókon a Gemini-program kezdete óta. De mi is történt? Az Apollo 13 a…..
Bigyóblog Az új Commodore 64 2010.08.27 11:33:00
A Commodore USA a piacra dob egy gépet Commodore PC64 néven. Intel Atom processzor lesz benne, 4GB RAM, 1TB merevlemez, HDMI kimenet és opcionáliosan választható hozzá dvd író vagy Blu-Ray olvasó is. Hogy hű legyen a nevéhez, pont úgy fog kinézni, mint az eredeti C64. Állítólag még…..
haryy 2010.08.28 18:36:56
@Androsz: Köszi! Megint tanultam vmit. Nekem magnóm volt a c+4-hez. így ezt a HD-s floppy kérdést nem tudtam :((
haryy 2010.08.28 16:52:30