Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O. Hajni

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emésztési zavarok gyermekeknél Sok szülő értetlenül áll a probléma előtt, hogy gyermeke miért allergiás már olyan fiatalon, hiszen még nem is sok ideje érintkezik a külvilággal. A gyermekek allergiája sajnos megint csak a környezeti méreganyagoktól, nehézfémektől, és…..
Az allergiások kb. 80 %-ánál emésztésgyengeség figyelhető meg.  Az emésztőrendszerünk, az immunrendszerünk legfontosabb része, mégis a legtöbben félvállról veszik az olyan panaszokat, mint a puffadás, a görcsök, a székrekedés, a hasmenés, pedig ezek egyértelmű jelei…..
Nehézfémek és az ekcéma közötti összefüggésA test minden fémre reagál Tudományos kutatásokkal kimutatták, hogy a higany elősegíti a fertõzéses megbetegedéseket, különösen a gombák (Candida-fertőzés) és baktériumok elszaporodását. Amerikában (US Dept. Of Health and…..
A nehézfémek sokféle panasz okozóiNapjainkban egyre jobban ki vagyunk téve a nehézfémek károsító hatásainak, elsősorban az amalgám fogtömésekből és a táplálékból jutnak a szervezetbe, de megtalálhatóak az üzemanyagban, a levegőben, az ivóvízben, a festékekben, lakkokban,…..
Alkalmazzunk-e antihisztamin tartalmú készítményeket az allergia, ekcéma enyhítésére? Mindenféle tünet a test segélykiáltása. A szervezet beindítja öngyógyító és védekező képességét, hogy megszűntesse a problémát. Tehát, ha szervezetünkbe allergén anyag kerül,…..
Hogyan védekezhetünk a poratka allergia ellen?  Ezek a parányi láthatatlan élőlények nagyon sok helyen előfordulnak, mint pl.: ágyneműben, párnában, szőnyegekben. Elég gyorsan szaporodnak, a legideálisabb hőmérséklet számukra a 15-30 ˙C és a 70 % körüli páratartalom. Az…..
Mit kell tudni ezekről a csúfságokról?  Már beszéltünk arról, hogy ha csökkenteni tudjuk az allergéneket a környezetünkben, akkor jelentős javulást észlelhetünk és mérsékelhetjük a tüneteket.   Nézzük meg melyek a leggyakoribb allergének, ezek közül először…..
Vajon a te gyermekednél mi az ekcéma kialakulásának oka? Nézzük a lehetőségeket... Az ekcéma a bőrgyógyászati allergiák közé sorolható. Bőrünk a mechanikai védelmen kívül, egyik legfontosabb immunszervünk. Ezért nem meglepő, hogy az allergia is sok esetben okoz…..
Az allergia gyógyítása: gyógyszerekkel vagy természetes szerekkel?  Rengeteget fejlődött az orvostudomány az utóbbi években, az orvosi kutatások felismerései a tökéletes egészség és vitalitás terén hatalmas változásokhoz vezettek, és azt gondoltuk, hogy az…..
Az allergia tünetei, allergének, allergiatesztek Az allergia a szervezetünk túlzott reakciója valamilyen idegen anyaggal szemben, ezek az idegen anyagok egyébként ártalmatlanok, mégis heves reakciókat váltanak ki szervezetünkből.  Az allergének, mint pl. a házipor, az…..
 Célom azoknak a lehetőségeknek a bemutatása, amelyek segítségével, szembeszállhatunk az allergiás eredetű betegségekkel, beleértve az ekcémát is, és elindulhatunk a egészség felé vezető úton. Az orvosok felhasználják a biológiai orvoslás módszereit, a…..