Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seanthomas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a posztban kommentelhettek gitárbeszerzési ügyekről/bajokról, kiragasztom majd az oldalhasábba, hogy szem előtt maradjon akkor is, ha neadjisten rengeteg új poszt születne, és ez lecsúszna...
Ezen a linken lehet nézni a GH3 döntőket, PumpMan 15:30-tól játszik a kiírás szerint!(De miért PumpMan, ő második lett itthon, nem?)Update: Nyert!!!! Jessz!!!!..
seanthomas 2009.07.30 16:52:27
@buciii: Köszönöm szépen hogy ilyen gyorsan válaszoltál, a szabályzatot én is olvastam, készülök is ezekre a számokra meg a híreket is nézem folyton, sajnos még semmit nem találtam... Mindegy, azért köszönöm szépen, jó tudni, hogy ha lesz, akkor nem kell saját gitárt vinni :)
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Az "elveszett poén" videóban már felolvastam pár részletet az "Afrika sötét titkai" című játék kézikönyvéből.Ilyen durva kézikönyvet még nem láttam. De komolyan. Ha valaki tudja ezt überelni, küldjön egy mailt.Még sosem láttam, hogy egy kéziköny elején…..
ROFL-net Legyen ön is milliomos 2007.07.13 21:59:03
seanthomas 2007.08.03 12:51:00
XD
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..