Regisztráció Blogot indítok
Adatok
† Laxius™ †

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt adom! Ezt én küldtem! 2012.07.14 16:08:00
 Küldte: M. Endre..
† Laxius™ † 2012.07.14 16:43:12
Sleep @ Wigwam/Club 202, 2012. május 12. Matt Pike sorban áll Albertfalván, a Club 202-re átkeresztelt Wigwam pultja előtt Red Bullért. Talán fél ház lehet, illetve lesz majd, ekkor még csak negyed, a magyar sztónerek szinte észre sem veszik, nem zaklatják; atlétában és farmerban…..
† Laxius™ † 2012.05.13 17:13:27
Lordvico fedőnevű kommentelőnk küldte el a The Company nevű lengyel csapat weboldalának a címét, és napokra ott ragadtam. Az oldalon az EXE menüpont ugyanis olyan amigás klasszikusokat rejt, amikre C64-tulajdonosként csak csorgathattam a nyálam kb. húsz évvel ezelőtt. Egy újabb…..
Laxius barátom újabb novellája. Vegyék, vigyék!A könyv   Az íróasztalánál ült, előtte egy öreg, bőrkötéses könyv. Borítóján kígyók, sárkányok és még ki tudja milyen hüllőfélék kusza kavarodása volt látható. Nem igazán tudta milyen eszközzel marták a…..
† Laxius™ † 2010.10.11 21:10:11
@BleedingheartWitch: a jó káoszpap is holtig tanul, meg utána is...:D a kritikának helyt adok, azóta át lett dolgozva a másik írásom, több helyütt javítva az efféle hibákat.
Ahoy!Ahogy nézegetem a statiszikákat, úgy látom lassan, de biztosan növekszik a blog olvasóinak száma, körülbelük 10-12 rendszeres látogató van. Nagyon örülök, s remélem élvezitek, amit olvastok! Ha hagynátok kommenteket mégjobban örülnék! ^^A közeli jövőben megpróbálok…..
A fehér csík az égen, mint egy gigászi kígyó, lustán kavarogva közeledett a földhöz. Egy igazi monstrum, gondoltam. Több hete nem láttam ekkorát lezuhanni. Azt hittem abbamaradt a pusztulásuk, de sebaj, egy kis gombaspóra pont jól fog jönni a csónakom kijavítására. Már nagyon…..
A következő történetet Laxius barátom követte el. Jó szórakozást hozzá! -Oidipus   Démonvadász   Megállt, lassan elrakta a könyvet, egy laza mozdulattal feldobta a vállára a hátizsákját. Megigazította a hátára erősített katanát, majd egy szakértő rutinjával…..
† Laxius™ † 2010.09.24 19:38:40
Szeretnék egy fa lenni. Mondjuk Indiai fikusz. Ficus benghalensis. Így hívnának. Csak ülnék a földben, szép csendben, míg egy napon eljönne az én időm, kinyújtanám kacsaimat az ég felé, magamba szívnám a világ minden gyönyörűségét és energiáját, majd hatalmas fává…..
† Laxius™ † 2010.09.21 20:14:04
- Ezen a napon a remény elhagy benneteket! Ezen a napon a csizmátokban haltok meg! Koponyáitok dicső tankjaink lánctalpai alatt porladnak semmivé, lelketek harci lobogónk alatt lehelitek majd ki. Ím eljövend pusztulástok napja, Nurgle dicső serege emléketek is eltörli ennek a…..