Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RMan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap után nagy nehezen ismét ráveszem magam, hogy válaszolgassak az e-mailekre. Semmi különös: -          egy német emberke, akivel kb másfél hónapja találkoztam, és most érdeklődött, elérhető vagyok-e…..
RMan 2013.07.30 16:38:25
@Gabephoto: Sikerült egy valóban nyers és egyszerű hozzászólást írnod úgy, hogy az egész dologról csak véleményed van, de a hátteréről semmit sem tudsz. Kifejthetnéd a véleményedet az emberes Mars utazásról is. Szerintem - bár Ivonn-nak nincs szüksége arra, hogy megvédje valaki - az írásokból látszik, hogy okos és művelt szerzőjük van. Ez nagyon jó, nekem legalábbis teljes mértékben szimpatikus. Az élet nem kell, hogy a túlélésről szóljon, lehet csak élni is. Ezt különféle módokon elősegítheted vagy hátráltathatod a saját értékrended szerint. Ha másra nincs befolyással az, hogy miként szerzed meg azt az összeget, ami az igényeidnek megfelel, akkor ahhoz mindenkinek semmi köze van. Szex és dugás között tegyen különbséget aki és ahogyan akar, ami nekem nem tetszik az a következő rész. Ha szerinted olyan társadalomban is lehet élni, ahol a nőket tárgyként kezelve amelyik megtetszik azt megb*szod, az elég szörnyű hozzáállás. Hogyan élhetnénk ilyen társadalomban? Így te árazol be egy olyan dolgot, amihez közöd sincsen. Itt emberi lényekről és szabad akaratról van szó. A természet úgy alkotott meg, hogy a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg nunijuk, de hogy azt ki mire használja, az mindenkinek a saját dolga. Te nem mondhatod meg, csak hogy a sajátoddal mit csinálsz. Persze a társadalom által elfogadott morális keretek között. Tehát ahhoz, hogy a te megítélésed szerint a "prosti" elértéktelenedjen, ahhoz az kéne, hogy a NŐket tárgyként kezelje a társadalom. Ez pedig normális értékrenddel megítélve egy elítélhető hozzáállás.
Olyan ember értékét meghatározni, akit nem is ismersz, szintén buta dolog. A munka és a magánélet nem feltétlenül függ össze. Szerintem a személyiség a fontos, számos lányt ismerek (nem láttam őket vagy hallottam róluk, hanem ismerem őket), akivel pénzért sem lennék/élnék együtt, tehát az hogy valaki mitől igazi NŐ, az nem ettől függ, hidd el. És abban is biztos vagyok, hogy Ivonn nem a seggét törli a pénzével, mint ahogyan azt te megtennéd. Az, hogy egyre több lány mire jön rá, az az itteni történések alapján teljesen irreleváns, egyszerűen nem összehasonlítási alap a tevékenységük. Összegezve tehát nagyon jó, hogy írtál ide valamit, de jobb lett volna, ha nem írsz semmit.
RMan 2013.07.31 21:55:40
@Sandokohn - a maláj jiddis: te a politikában is nagyon ott vagy és itt is megmondod a tutit. Ezennel megkapod 2013 "Fuckin'asshole" platina-gyémánt ötvözetű díjának széles masnival átkötött maximum fokozatát. Bizonyára annyira érdekel, mint engem a te sz*rod. Tehát a javaslatom, hogy menj vissza politikai témákban okoskodni (ezer bocsánat; kifejteni az építő jellegű kritikádat). És hogy én is belebeszéljek abba, amihez kevés közöm van: szerintem van aki beszél a politikáról, meg van aki csinálja.

@Ivonn Hát igen, sajnos gyakran eltér a kommentelés vonala az eredeti bejegyzéstől...