Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SFO Narayan

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki repülőgéphez futó, egymást taposó alakokat akar fotózni, tegye meg hamar: a konkurenseket követve májustól a Wizz Air is felhagy a szabad ültetéssel, az "aki kapja marja" típusú helyleosztással. Már foglaláskor dob a gép valamit, ezt lehet jobbra változtatni pénzért. Öngól…..
SFO Narayan 2015.04.04 10:36:26
@Basilisk Captain:

Elolvastam, de ezért nem volt nekem tiszta, hogy én akkor már nem dönthetek, hogy hova akarok ülni, csak amit majd dob a rendszer? Oda meg siethetek elsőbbségivel? Mert ez baromi igazságtalan lenne. Vagy nekem is megnyílna a lehetőség, hogy adhassak helyet a foglaláskor, vagy adnák vissza a pénzt. Esetleg számolnák bele pl. poggyászba. De ha bele gondolsz, a 2€-s elsőbbséginek sincs semmi értelme, hiszen csekkoláskor úgyis kap mindenki fix helyet. Minek fizetne bárki is 2€-t akár, hogy gyorsabban jusson oda, ahol amúgy is csak ő ülhet...
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Ezt állítólag a HTC Technical Support Line küldte egy HTC EVO felhasználónak. Ha úgy érzed, hogy kicsit hamar lemerül a HTC Desire telefonod akkor próbáld ki ezt az útmutatót és állítólag a gyönyör 2-szer tovább tart :D Természetesen ha tökéletesen jól működik az aksid…..