Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pete975

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
Pete975 2010.02.27 08:57:50
Kicsoda köztetek bölcs és okos? Mutassa meg az ő jó életéből az ő cselekedeteit bölcsességnek szelídségével.
14.
Ha pedig keserű irígység és czivódás van a ti szívetekben, ne dicsekedjetek és ne hazudjatok az igazság ellen.
15.
Ez nem az a bölcsesség, a mely felülről jő, hanem földi, testi és ördögi.
16.
Mert a hol irígység és czivakodás van, ott háborúság és minden gonosz cselekedet is van.
17.
A felülről való bölcsesség pedig először is tiszta, azután békeszerető, méltányos, engedelmes, irgalmassággal és jó gyümölcsökkel teljes, nem kételkedő és nem képmutató.
18.
Az igazság gyümölcse pedig békességben vettetik azoknak, a kik békességesen munkálkodnak.
Jakab levele, 3. rész
A fentiekkel szemben, nincsen törvény! Lehetek arrogáns, csúfolódó-nem hiszem, hogy ez egy szkeptikus ember ismérve! Szkeptikus számomra=kereső ember. Nem több, és nem kevesebb egy hívőnél. Jézus ugyanúgy meghalt értünk a kereszten. Isten ugyanúgy szeret minket, ez nem függ a hitünktől! Ám, hogy itteni életünk után hová jutunk, mi lesz a mi osztályrészünk, az már igen!
"Azt tartjuk tehát, hogy az ember hit által igazul meg, a törvény cselekedetei nélkül." Rm 3,28 Én, mint Isten gyermeke a Krisztusban, imádkozom, mert hiszek Isten szeretetében, és nem a provokatív gyülöletbeszédben. Imádkozom értetek, mert nem tudjátok mit tesztek, amikor a Teremtő, Mindenható Istennek hátat fordítotok! A nagy tudásotok elég arra, hogy a családotokat megmentsétek? Ma a házasságkötések hatvanegy-két százaléka felbomlik. Nem úgy azoknál, akik a Biblia szavait komolyan veszik! A Biblia embere nem keresi a maga hasznát, alázatban éli mindenapjait, szereti ellenségét is. Alázat, ellenségszeretet, önzetelenség, nem éppen racionális hozzáállás dolgokhoz ugye? Persze, ezeket csak elvárjuk, mert nekünk jár igaz? Tapossuk, alázzuk a másikat, ha így jutunk előre, ha így elnyerhetjük a hasonlóan gondolkodók tetszését. De ez hová vezet kedves cikkíró? Mi a baj az elfogadással, a szeretettel? Nem így nézel a testvéredre, feleségedre, gyermekedre-akkor ugye nem elavult fogalmak. Őket is csak akkor szereted, ha egyezik a véleményük a Tieddel? Nem várod el a másiktól is, hogy dicsérje, elfogadja, megértse őket? Utolsó kérdés: 100%-osan tudod, hogy Neked van igazad?