Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benaja

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem az állatokat, a macskákat is. Na jó őket annyira nem, de ez a fokozott viszketés és prüszkölés is okozhatja bennem. Nem érdekelt mit csinál, oldja meg. Erős volt még a drágaszágérzés. Azért motoszkált bennem a sorsa, de csak kitalált vhol a cserepek között, hisz…..
Macska vs. Én Első nap 2012.11.25 00:49:00
Dühített... mert még ez is csak visszatekintés. Visszamentem. Egy nap telt el, kettő? Nem volt változás, a kriminológia egyik nagy igazsága nem most kapott egy új bizonyságot, nem tértek vissza a tett színhelyére. Bár lehet már visszatértek többször is, csak én az ez utáni…..
Macska vs. Én Elkezdtük 2012.11.22 00:11:00
Az élet úgy szép, ha az ember blogot ír, vagy legalábbis megemlékezik azokról a pillanatokról, amelyek vmiért befolyásolják az életének lassan ereszkedő pillanatait. Vmiért ez az érzés tolakodott fel bennem, hogy írjam le a harcomat, biztos fontos lesz és olyan okos…..
A Hetek című lap újságírói riportot szerettek volna készíteni a jobbikos (formálisan a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezte) Magyar Sziget fesztiválról. Annak ellenére, hogy megvették a teljesárú jegyet, nem engedték őket szabadon mozogni. Kísérőjük megszabta,…..
benaja 2010.08.08 01:43:11
@Antifaszok Réme: "Megjegyzem, az alábbi alpári, bugris stílus nem a kenyerem," ezt a kijelentésedet azért elbuktad ezzel.
benaja 2010.08.08 01:41:15
@val: te se.... engem is érdekel, honnan látod ki olvas Bibliát és ki nem.

Azért megjegyzem, hogy Dávid király véressége mellett igen törvényszegő is volt, mégis Isten kedvencének számít. Nem állítom, hogy árpádházi királyaink ilyen elismerést szerezhettek Isten szemében, de nem feltétlenül a törvényeknek való megfelelés az elsődleges. A szív álapota fontosabb.
Ha a fenti cikk 10% is igaz, akkor azért azzal a szívvel van egy kis gond, de ítélje meg Isten és tegyen a képviselő úrral a (cselekedetei) z akarata szerint.

Mindenesetre minden magát kereszténynek valló embernek felhívnám a figyelmét, hogy a jobbik is parlamentben van, így érvényes rájuk az imádkozzatok a vezetőkért és áldjátok őket.

Isten nagyobb annál, mint hogy bki is használhassa a nevét következmények nélkül.
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
benaja 2010.04.26 00:17:31
@T12345678: mi a bajod egyébként? a barátnőd, rokonod, kid ez a leány? miért zavar ha dícsérik? vagy ez egy ilyen antisexista szuperfajvédő dolog?

téged is értékelnek... kiabálsz az írásoddal, furcsa mód beszólsz mindenkinek.. nyugi. bejutottatok, inkább örülj.
Miután az LMP és az MSZP megvívta első párbaját, úgy tűnik nagy változások fognak beállni a volt kormányzópárt háza táján. Helycserés támadások kezdődnek a pártban és azon kívül is. Mint köztudott, az LMP ellenállt "Ildikó néni" csábítóan fenyegető…..
benaja 2010.04.20 08:12:04
@szeszkópé: Szerintem rosszul értelmezed a szavaimat. Nem az a gond, hogy szóvá teszi, az a gond ahogy teszi ezt. Az mszp etikátlan, az mszp szánalmas, az mszp hülyének nézi a választókat, amikor ilyen módszerekkel kampányol. Az LMP hiszi, hogy a választók nem gyerekek, akiket ezzel a módszerrel be lehetne csapni és arra kéri az mszp-t is, hogy tekintse végre felnőtteknek a választókat. És bmilyen poént beépíthet a nyilatkozatában, támadhat, alázhat, lenézhet ironikusan, bmit, mivel lecsap intelligensen egy magas labdát. A médiafelülete uúgy megvan, az arculatát csak erősíti és ha tényleg hülyék a választók, akkor max kevesebb szavazatot kap, ami a töredékszavazatok elszámolásánál jelentéktelen értéket fog képviselni. Többről mondott le a cigánypályázatos srácnál. Ha viszont ez az mszp-s szórólap ennyire befolyásolhatja a szavazókat, hogy ilyen dirrel dúrral kell felháborodni miatta, akkor az LMP tényleg félhet, mert a szavazóinak fogalma sincs, hogy kik ők, mit akarnak, mi az a híres 21. századi politizálás, csak egyszerűen nem volt kedvük másra voksolni és így szerencséje volt a pártnak. De nyugi, van (remélhetően) 4 év, amikor lehet bizonyítani és kiderülhet mennyire PRMarketing teszt a rendszer.
benaja 2010.04.20 08:16:15
@Kosinva: igen ezt tudjuk és már tapasztaltuk is:) (kicsit csillagkapu remake)