Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlosz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az agyrohasztó meleg próbára teszi a fogyasztók idegrendszerét, főleg ha szolgáltatójuk egy 8 hónapja rendezett tartozás miatt még mindig ki akarja kapcsolni az áramot, mint ahogy Carlo esetében láthatjuk: Itt ülök a munkahelyemen mélyen lesújtva! KINT 37 fok és el kellene…..
tlosz 2007.06.25 10:44:30
Nem feltétlenül az informatikai rendszerrel van itt baj. Nemrégiben vásároltam egy lakát és a régi tulajdonossal közösen szerettük volna elintézni többek között a villanyóra átíratását. A hónap elején elküldtem faxon a bejelentőlapot de semmi válasz nem érkezett. Elmentünk a debreceni E.On ügyfélszolgálatra, ahol a down kór gyanús ügyintéző közölte velünk, hogy mi nem is Debrecenhez, hanem a szolnoki ügyfélszolgálati irodához tartozunk. Erre mutatom neki a számla fejlécét...Ügyfélszolgálat: Debrecen, ..stb.
Nem baj, akkor is Szolnok, de nem fognak minket elzavarni. Rendben. Ezt megbeszéltük. Előadjuk a problémát, miszerint át szeretnénk íratni az órát.
Ügyf*sz: Adásvételi szerződés?
Én: Az meg minek? Itt van az óra jelenlegi és jövöbeli fogyasztója és egyhangúlag kérjük, hogy írják át az órát!
Ügyf*sz: Nem lehet. Kell hozzá az adásvételi.
Én: Akkor most fölöslegesen utazgatunk 120 km-t? Már egy hónapja elfaxoltam a kérelmet és nem történt semmi!
ügyf*sz: Igen, látom a rendszerben. Adásvételi beadására vár az ügy.
Én: 3 hete faxoltam el ember! Ennyi idő alatt nem tudtak elengedni egy telefont, hogy ugyan faxoljam már el az adásvételit!
Ügyf*sz: Most történt a kiértesítés postán.
Én: Pfff..

Ahogy hazaértem, még aznap elfaxoltam a kérelmet újra az adásvételivel együtt. Mellékeltem egy szép levelet is a véleményemmel.

Másnap délelőtt csörög a telefon, ügyintéző csaj az E.On-tól. Hoppá. Szeretne velem időpontot egyeztetni, hogy a szerelők mikor tudják ellenőrízni az órát. Holnap jó?
Mondom, persze. Másnap szerelők kijönnek, ellenőríznek, minden ok, óra átírva. Megint csak másnap levél a postaládában.
"Tájékoztatjuk, hogy a kért módosítás bizonyító szerződés hiányában nem végezhető el, kérjük küldje el postán!!! a következő címre....stb."

Jobb később mint soha.....